Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 3 feb, 2021

Copa del Rey: Optakt og Stream til Granada – Barcelona

granadas stadion

I vores optakt til Granada – Barcelona kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, Copa del Rey live streaming og TV samt meget andet helt gratis.

Vil du se Granada – Barcelona? Stream Copa del Rey hos Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Se Granada – Barcelona: Online live streaming og TV

Copa del Rey-fodbold sendes desværre ikke i dansk TV, så hvis du vil se Granada – Barcelona, så skal du benytte online live streaming.

Heldigvis for dig, så sender bet365 alle kampe fra den spanske pokalturnering, Copa del Rey. Det betyder, at hvis du opretter en konto hos bet365, og indsætter penge, så kan du live streame alle kampe fra Copa del Rey direkte med mobil, tablet og PC.

Det er i øvrigt ikke kun Copa del Rey, som du kan streame hos bet365. Ligaer som La Liga, Serie A, Bundesligaen og FA Cup bliver ligeledes live streamet.

Se Granada – Barcelona her!

Barcelona har haft problemer i Copa del Rey

Generelt er Barcelona den klart mest vindende klub i pokalturneringen, Copa del Rey. De vandt hele fire turneringer på stribe mellem 2015 og 2018, men i 2019 tabte de overraskende finalen imod Valencia.

Med tanke på Barcelonas vanskeligheder i La Liga (og Champions League for den sags skyld), så må man formode, at cheftræner Ronald Koeman nedprioriterer Copa del Rey.

Barcelona har ikke den bredeste trup i denne sæson, og indtil videre har Barca ikke haft det nemt, når de har roteret.

I den seneste runde, skulle Barcelona en kort tur til UE Cornella, hvis stadion ligger få kilometer fra Camp Nou.

På trods af en ret stærk startopstilling, så endte den ordinære tid 0-0. Ousmane Dembélé og Martin Braithwaite nåede begge at score i den forlængede spilletid, så Barcelona vandt 2-0.

Det var dog langt fra en overbevisende præstation, og der skal mere til at slå Granada, som i øjeblikket ligger på en flot ottendeplads i La Liga.

Martin Braithwaite og Lionel Messi bør starte inde

Selvom der er tale om en pokalkamp, så forventes det faktisk, at Lionel Messi starter på banen. Det skyldes nok mest af alt, at han har afsonet to karantænedage i løbet af de seneste par uger, og han har derfor ikke brugt så mange kræfter.

Argentineren var på toppen, da Barca i søndags vandt 2-1 over Athletic Club. Her scorede han blandt andet et fremragende frispark, og selvom der er meget uro udenfor banen med læk af kontrakt mv., så fortsætter han med at levere på grønsværen.

Danske Martin Braithwaite har fået masser af spilletid i denne sæson, og da klubben slet ikke har økonomi til at hente en konkurrent, så kommer det nok til at fortsætte lidt endnu.

Det forventes, at Braithwaite starter øverst på toppen i Granada med Riqui Puig. Lionel Messi og Trincao bag sig.

Granada er stærke på hjemmebane

Granada har i de seneste par år bevæget sig væk fra bunden af La Liga, og de har nærmest etableret sig i den øverste halvdel.

Den sydspanske klub rykkede tilbage til La Liga i 2019, og endte på en overraskende syvendeplads i den efterfølgende sæson.

Derfor skulle de også prøve kræfter med Europa League i denne sæson. Faktisk gik de overbevisende videre fra gruppespillet med 11 point i de seks kampe, og nu venter Napoli i to kampe i februar.

Der er særligt hjemme på Estadio Nuevo Los Carmenes, at Granada henter deres point. Selvom hjemmebanefordelen ikke er stor i øjeblikket, så er Granada faktisk det fjerdebedste hold på eget græs i denne sæson.

Det er faktisk kun Atletico Madrid, der har hentet flere end Granadas 21 point på udebane i denne sæson.

Granada – Barcelona: Skader og karantæner

Granada mangler Neyder Lozano og Maxime Gonalons. Til gengæld får de Yan Eteki tilbage efter karantæne.

Barcelona må undvære Ansu Fati og Gerard Pique, mens Sergio Busquets er tilbage fra karantæne. Der kan dog blive roteret lidt i Barcas startopstilling.

Granada – Barcelona: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Granada – Barcelona:

Granada (4-2-3-1)

Aaron Escandell

Victor Diaz – Domingos Duarte – Nehuen Perez – Carlos Neva

Yan Eteki – Yangel Herrera

Alberto Soro – Fede Vico – Darwin Machis

Roberto Soldado

Barcelona (4-2-3-1)

Neto

Sergi Roberto – Ronald Araujo – Clement Lenglet – Jordi Alba

Sergio Busquets – Miralem Pjanic

Trincao – Riqui Puig – Lionel Messi

Martin Braithwaite

Granada – Barcelona: Spørgsmål og svar

Hvordan kan man live streame Granada – Barcelona?

Granada – Barcelona kan live streames hos bet365.

Er det gratis at live streame Granada – Barcelona hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Granada – Barcelona hos bet365, da du skal have en finansieret konto. Det koster dog ingenting at streame fodbold hos bet365.

Hvilken dansk TV-kanal sender Granada – Barcelona?

Granada – Barcelona sendes ikke i dansk TV.

Hvornår spilles Granada – Barcelona?

Granada – Barcelona spilles onsdag den 3. februar 2021 kl. 21.00.

Hvor spilles Granada – Barcelona?

Granada – Barcelona spilles på Estadio Nuevo Los Carmenes, Granada.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.