Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 19 jan, 2021

Juventus – Napoli: Giganter mødes i Super Cup

napoli spillere

I vores optakt til Super Cup-kampen Juventus – Napoli kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du se den italienske Super Cup? Gør det hos Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Se Juventus – Napoli: Online live streaming og TV

Super Cup-kampen mellem Juventus og Napoli sendes desværre ikke i dansk TV. Hvis du vil se kampen, så skal du altså benytte online live streaming, men det er heldigvis nemt.

Du kan se hele kampen online hos bet365, hvor du både kan benytte mobil, tablet og PC til at live streame.

Se Juventus – Napoli her!

Juventus er under hårdt pres

Det er mange år siden, at det har set så skidt ud for Juventus som det gør netop nu. Søndagens nederlag imod Inter betyder, at de nu er hele 10 point fra førstepladsen i Serie A, men de har dog spillet en kamp færre end de fleste andre tophold.

De har kun vundet ni af de 17 Serie A-kampe i denne sæson, hvilket er langt under deres standard. Det virker efterhånden mere og mere sandsynligt, at Juventus’ Serie A-monopol bliver brudt efter otte år med titler på stribe.

Juventus spillede en dårlig kamp, og tabte hele fortjent 2-0 imod Inter.

Hvis man skal vende den om, så er de gået videre på førstepladsen i Champions League, hvor de blandt andet vandt 3-0 på udebane imod Barcelona.

Vinder de onsdagens Super Cup-kamp imod Napoli, så har de stadig muligheden for at vinde tre titler i denne sæson, men det bliver meget svært.

Der virker til at være tillid til Andrea Pirlos projekt i Juventus, men de kan ikke tåle mange flere nederlag før tålmodigheden bliver brugt op.

Få de bedste odds bonusser i Danmark her!

Napoli er startet godt i 2021

Napoli var meget tæt på at vinde Serie A under Maurizio Sarri. Siden gjorde Carlo Ancelotti et meget fornuftigt stykke arbejde, men han blev fyret grundet samarbejdsvanskeligheder med den karismatiske præsident Aurelio De Laurentiis.

AC Milan-legenden Genarro Gattuso er siden blevet ansat, og det er faktisk gået ganske fint. De har haft svært ved at blande sig i mesterskabskampen, og endte på en skuffende syvendeplads i sidste sæson.

Det ser bedre ud i øjeblikket, hvor de ligger på tredjepladsen med 34 point efter 17 kampe. Kan de fastholde to point pr. kamp over 38 kampe, så skal de nok ende i top fire, og dermed sikre sig en plads i Champions League.

Napoli har spillet fem kampe i 2021, og det er blevet til fire sejre og et enkelt nederlag. Spillemæssigt har det dog været en meget god start på året, og man skal ikke lægge alt for meget i 2-1-nederlaget på hjemmebane imod Spezia.

Selvom Napoli var en mand i overtal, så var de ekstremt uheldige, da de skabte store chancer på stribe.

Gentagelse af Coppa Italia-finalen

Kampene mellem Juventus og Napoli er blevet meget store begivenheder i løbet af det seneste årti, hvor Napoli har etableret sig i toppen af italiensk fodbold.

Det er ingen hemmelighed, at forholdet mellem de to klubber ekstremt koldt, hvilket kun gør kampene mere spændende for seerne.

For godt et halvt år siden mødtes Napoli og Juventus i Coppa Italia-finalen. Der blev slet ikke scoret i de 120 minutter, så kampen skulle afgøres på straffespark.

Napoli-spillerne var skarpest fra pletten, hvorfor de vandt trofæet. Nu kan syditalierne så gøre livet endnu mere svært for Juventus fra nord.

Juventus – Napoli: Skader og karantæner

Juventus har stadig hårdt ramt af skader og corona. Alex Sandro, Juan Cuadrado og Matthijs de Ligt er ude med COVID-19, mens Paulo Dybala er skadet.

Offensivt er der dog flere muligheder for træner Andrea Pirlo.

Napoli må undvære Victor Osimhen, der sidder ude med corona. Dries Mertens er formentlig ikke klar til at starte inde, men bør sidde på bænken.

Juventus – Napoli: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Super Cup-finalen Juventus – Napoli:

Juventus (4-4-2)

Wojciech Szczęsny

Danilo – Merih Demiral – Leonardo Bonucci – Gianluca Frabotta

Federico Bernardeschi – Adrien Rabiot – Rodrigo Bentancur – Federico Chiesa

Alvaro Morata – Cristiano Ronaldo

Napoli (4-2-3-1)

David Ospina

Giovanni Di Lorenzo – Konstantinos Manolas – Kalidou Koulibaly – Mario Rui

Tiemoue Bakayoko – Fabian Ruiz

Hirving Lozano – Piotr Zielenski – Lorenzo Insigne

Andrea Petagna

Juventus – Napoli: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Juventus – Napoli?

Juventus – Napoli spilles onsdag den 20. januar kl. 21.00.

Hvor spilles Juventus – Napoli?

Juventus – Napoli spilles på Stadio Citta del Tricolore, Reggio Emilia.

Hvor kan man live streame Juventus – Napoli online?

Juventus – Napoli kan live streames hos bet365.

Er det gratis at live streame Juventus – Napoli hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Juventus – Napoli hos bet365, da du skal have en finansieret konto eller have foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Hvilken dansk TV-kanal sender Juventus – Napoli?

Juventus – Napoli sendes ikke i dansk TV, hvorfor live streaming er din eneste mulighed for at se kampen.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.