Se Pokalfinalen 2023 Gratis: FCK – AaB LIve Streaming! [18/05]

Her kan du læse mere om Pokalfinalen 2023 mellem FCK og AaB – bliv klogere på forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget mere.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

FCK og AaB mødes i deres 13. pokalfinale

Kristi Himmelfartsdag er altid en speciel dag i den danske fodboldkalender. Her spilles den danske pokalfinale og denne gang er det også på det danske nationalstadion, som det bør være.

To af Danmarks store fodboldklubber mødes i Parken. Selvom FC København er favoritter, så kan man på ingen måde udelukke en overraskelse.

Både FCK og AaB har tidligere været i 12 pokalfinaler. FC København har vundet otte af disse, mens AaB kun har vundet tre.

Aalborg-klubben vandt senest i 2014, hvor de besejrede FCK med 4-2 efter en fantastisk kamp.

Dengang havde AaB også Danmarks stærkeste hold, som også vandt det danske mesterskab.

AaB skal ride videre på bølgen

Det ser ikke sådan ud i 2023, hvor klubben primært har haft fokus på at undgå nedrykningen, som ville være katastrofal for så stor og traditionsrig klub.

De har dog løftet deres niveau betragteligt efter, at Oscar Hiljemark blev ansat. Så meget, at han også har fået en permanent kontrakt til 2027.

AaB har bevæget sig over nedrykningsstregen og ligner nu et hold med selvtillid. Selvom de har mødt dårligere modstandere i kvalifikationsspillet, så kan de stadig tage selvtilliden med til pokalfinalen.

FCK er favoritter

FC København har slidt lidt med både spil og resultater i den seneste måneds tid. Jacob Neestrup fik en voldsom start på tiden som træner i Danmarks største klub, men siden er det blevet hverdag igen.

Det ændrer dog ikke på, at FC København er ganske klare favoritter til at vinde finalen. De har bedre spillere på alle positioner og har vel også en hjemmebanefordel, da de spiller under vante rammer om end AaB har lige så mange fans på plads.

Sådan ser du pokalfinalen online: Live Stream FCK – AaB

Forventede startopstillinger

FCK-holdet er stadig hårdt ramt af skader, men får dog noget nemmere ved at sætte forsvaret sammen i forhold til weekendens udekamp imod Brøndby.

AaB mangler Kristoffer Pallesen, men forventer at få Allan Sousa tilbage.

FCK (4-3-3)

Kamil Grabara

Elias Jelert – Denis Vavro – Valdemar Lund – Christian Sørensen

Lukas Lerager – William Clem – Rasmus Falk

Jordan Larsson – Viktor Claesson – Mohamed Daramy

AaB (4-3-3)

Nico Mantl

Kasper Jørgensen – Lars Kramer – Rasmus Thelander – Daniel Granli

Pedro Ferreira – Malthe Højholt – Iver Fossum

Allan Sousa – Nicklas Helenius – Younes Bakiz

Sådan live streamer du Pokalfinalen gratis

Pokalfinalen 2023 mellem FC København og AaB sendes både på Viaplay og DR TV.

Hos DR TV har du muligheden for at se kampen helt gratis!

Stream Pokalfinalen 2023: Spørgsmål og svar

Pokalfinalen 2023 FCK – AaB spilles torsdag den 18. maj 2023 kl. 17.00.

Der er fuldstændig udsolgt til Pokalfinalen 2023 FCK – AaB, så det er desværre ikke muligt at købe billetter til kampen.

Pokalfinalen 2023 FCK – AaB vises både hos Viaplay og på DR TV.

Ja, det er gratis at live streame Pokalfinalen 2023 FCK – AaB hos DR TV.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.