Se Real Madrid – Fuenlabrada via live stream

Læs vores optakt til Copa del Rey-kampen mellem Real Madrid og Fuenlabrada, find odds, og se kampen direkte via live stream hos bet365.

Sådan ser du Real Madrid – Fuenlabrada via live stream

Du kan se Copa del Rey-kampen mellem Real Madrid og Fuenlabrada direkte via live stream hos bet365. Opret en bruger hos bet365, indsæt mindst 50 kroner, og herefter vil du have adgang til en hel verden af sport direkte på din mobil, tablet eller computer. Du kan blandt andet se fodbold fra Serie A, La Liga og 1. Bundesligaen.

Real Madrid vandt 2-0 i det første opgør

Real Madrid og Fuenlabrada mødtes i det første opgør for omkring en måned siden, og nu skal returkampen spilles på Santiago Bernabeu i Madrid. Modsat pokalturneringerne i de andre lande, så spiller man i Copa del Rey med to kampe igennem hele turneringen, og det er desværre med til at dræbe spændingen en smule.

Det er tidligere sket, at Real Madrid har dummet sig gevaldigt i Copa del Rey, hvorefter de er blevet sendt ud af et dårligere rangeret hold, men det er meget usandsynligt, at det skulle ske igen.

Det stod 0-0 ved pausen, da de to hold mødtes i det første opgør. Zinedine Zidane havde valgt at spare de fleste af profilerne, og det samme kommer givetvis til at ske denne gang.

Med en halv time igen åbnede stortalentet Marco Asensio for målscoringen, og 20 minutter senere fordoblede Lucas Vasquez til slutresultat 2-0.

De unge får chancen for Real

Med tanke på klasseforskellen og det gode udgangspunkt, så giver det ingen mening for Zidane at stille med sine stærkeste spillere.

Den franske træner har indkaldt hele fem spillere fra Castilla-holdet, og det drejer sig om Manu Hernando, Jaime Seoane, Oscar Rodriguez, Alvaro Tejero og Luismi Quezada.

Derudover kan man regne med, at reserverne fra førsteholdstruppen ligeledes får chancen fra start. Det kunne f.eks. være Lucas Vasquez, Jesus Vallejo, Nacho, Dani Ceballos og Borja Mayoral.

Selvom de ikke har samme klasse for Sergio Ramos, Luka Modric og Isco, så bør de være stærke nok til at vinde returkampen.

Fuenlabrada på vej i Segunda

Det er ikke et helt elendigt hold, som Real skal møde. Fuenlabrada spiller til dagligt i Gruppe 1 i Segunda B, som er den tredjebedste række i Spanien.

Her ligger de suverænt på førstepladsen efter 16 kampe, hvor de har sikret sig 37 point, og de har fem point ned til andenpladsen, som i øvrigt er Deportivo La Corunas andethold.

Blandt profilerne skal man nok holde øje med topscorer Dioni, som har scoret syv mål i 16 kampe i denne sæson. I sidste sæson scorede han hele 24 ligamål, og han har tidligere været på banen i La Liga, så han kan muligvis gøre ondt på de unge Real-forsvarere.

marco asensio efter mål i real madrid

Odds på Real Madrid – Fuenlabrada

Real Madrid er selvfølgelig bookmakernes favoritter til at vinde kampen i aften, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • Real Madrid: 1.05
  • Uafgjort: 13.00
  • Fuenlabrada: 26.00

Hvornår spilles Real Madrid – Fuenlabrada?

Real Madrid – Fuenlabrada spilles tirsdag den 28. november kl. 21.30 på Santiago Bernabeu.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.