Christoffer Milo photo
Christoffer Milo

- 26 apr, 2022

Pokalturneringen: Optakt til Vejle – FC Midtjylland [28/04]

I vores optakt til pokalkampen Vejle – FC Midtjylland finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming & dansk TV helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Perfekt mulighed for FC Midtjylland

I forrige sæson blev semifinalen endestationen for FC Midtjylland i Sydbank Pokalen. Selvom de havde favoritværdigheden, måtte de se sig slået af SønderjyskE over to kampe.

Nu er FC Midtjylland atter i semifinalen, og de regnes igen som store favoritter. FC Midtjylland står overfor kriseramte Vejle, der indtil videre i denne sæson ligger under nedrykningsstregen i Superligaen. Dog er ligaen og pokalturneringen meget anderledes, man kan aldrig vide sig helt sikker i den slags kampe, og det er også det, der er med til at gøre pokalturneringer til noget særligt.

FC Midtjylland er det bedste hold ud af de sidste fire, der er tilbage. Hvis FC Midtjylland formår at slå Vejle over to kampe, kan de se frem til en finale mod enten OB eller SønderjyskE.

FC Midtjylland kommer til Vejle med en forrygende form. De har vundet deres sidste tre kampe med en målscore på 8-2. Det ligner, at de atter har fået deres offensiv til at brillere igen. Det skyldes blandt andet generhvervelsen af Anders Dreyer.

Vejle kan redde deres sæson

21/22 ligasæsonen har indtil videre ikke været noget at skrive hjem om for Vejles vedkommende. De ligger p.t. nummer 11 og har 6 point op til sikkerhed fra nedrykning til NordicBet Ligaen. De er det superligahold, der har lukket flest mål ind og det hold med 2. færrest mål scoret.

Vejle har også haft tre forskellige trænere i sæsonen, dog ligner det, at nuværende træner Ivan Prelec har bragt en form for stabilitet til holdet.

Vejle har kun tabt 1 kamp i de sidste 6 spillede. Det er den optimisme og tro, som de skal have med, når de skal spille om en finaleplads d. 28. En pokal til trofæskabet kan redde deres sæson og forvandle den fra en fiasko med mulig nedrykning og 3 trænerskift til sæsonen, hvor Vejle endelig vandt en pokaltitel igen for første gang siden 1981.

Vejle har det svært mod FC Midtjylland

FC Midtjylland har historisk haft det godt imod Vejle. I bare de sidste 9 indbyrdes kampe har Vejle indkasseret 26 mål og kun scoret 6. Det er blevet til 0 sejre og kun 2 uafgjorte. Vejle vil gøre alt for at stoppe den uheldige stime, når den ene af de to indbyrdes semifinaleopgør bliver sparket i gang i Nørreskoven.

Vejle – FC Midtjylland: Trupnyt

FC Midtjylland er stadigvæk uden Elías Rafn Ólafsson grundet en skade.

Dog vender Mads Døhr Thycosen tilbage fra karantæne, da det var i en superligakamp, han blev suspenderet i.

Hos Vejle er det kun Ali Adnan der sidder ude med en skade.

Vejle – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Vejle (3-5-2)

Alexander Brunst

Jerome Opoku – Raul Albentosa – Denis Kollinger

Tobias Mølgaard – Lundrim Hetemi – Arbnor Mucolli – Ebenezer Ofori – Miiko Albornoz

Dimitrios Emmanouilidis – Andrés Ponce

FC Midtjylland (3-4-3)

David Ousted

Henrik Dalsgaard – Daniel Høegh – Juninho

Joel Andersson – Charles – Evander – Paulinho

Anders Dreyer – Junior Brumado – Gustav Isaksen

Se Vejle – FC Midtjylland: Online live stream & TV

Du kan se pokalsemifinalen mellem Vejle og FC Midtjylland online med live streaming hos Viaplay.

Vil du hellere se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Læs også!

bayerns stadion allianz arena i munchen
andet
Thomas Tuchel er fortid i Bayern München til sommer, men hvem tager over efter tyskeren? Find odds på næste Bayern-træner her.
23 februar, 2024
fcks hjemmebane parken
champions-league
FCK møder tirsdag aften klokken 21.00 Manchester City i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League.
09 februar, 2024
camp nou
andet
Bookmakerne Unibet og bet365 er ude med odds på, hvem der bliver næste manager i FC Barcelona.
30 januar, 2024
Fact Checked

Faktatjekket af Christoffer Milo, Skribent

Opdateret den 26 april, 2022