Danskeropgør i Premier League: Leicester – Tottenham

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Leicester og Tottenham, se odds, og find ud af, hvordan du ser den på live stream.

Tottenham har brug for tre point

Tirsdag aften byder på et fint opgør fra den engelske Premier League, når Leicester får besøg af Tottenham. Med Kasper Schmeichel i buret hos Leicester og Christian Eriksen som kreatøren hos Tottenham, så er kampen ekstra interessant med danske øjne.

Efter sidste weekends skuffende 1-1-resultat på hjemmebane imod West Bromwich Albion, så har Tottenham hårdt brug for de tre point i aftenens kamp. Tottenham er allerede 13 point efter Manchester City, og det er nok ikke nærmere realistisk, at de indhenter dem, men de kan til gengæld sagtens nå at hente de fem point, der er op til Manchester United på andenpladsen.

Tottenham ligger i skrivende stund på femtepladsen med 24 point efter 13 kampe, men de har til gengæld gjort det overraskende flot i Champions League, hvor de har formået at besejre både Real Madrid og Borussia Dortmund.

Leicester ligger på 12. pladsen med 14 point, men det skyldes den meget dårlige sæsonstart, som de efterhånden har fået rettet op, og man kan forvente, at de ender i top 10 i årets Premier League.

Leicester er Harry Kanes yndlingsmodstander

Tottenhams helt store stjerne hedder Harry Kane, og han er blandt verdens skarpeste angribere i øjeblikket. Efter en sløj august måned uden mål, har han scoret flittigt med kasser, og han står i øjeblikket noteret for ni mål i 12 PL-kampe.

Desværre for Leicester, så elsker Harry Kane at spille imod Leicester. Han har stået overfor Leicester ni gange i Premier League, og han scoret imponerende 10 mål.

Om Leicesters spillestil passer særligt godt til Kanes spidskompetencer er svært at sige. Leicester står som udgangspunkt rimeligt lavt på banen, og Kane er i besiddelse af et solidt skud fra distancen, men det er nok lidt tilfældigt, at så mange mål er kommet imod Leicester.

Tottenham har gode minder fra King Power Stadium

Fire af de 10 mål blev sat ind den 18. maj, i slutningen af sidste sæson. Tottenham vandt på utrolig vis hele 6-1 på King Power Stadium, og Harry Kane stod for hele fire mål, mens Son scorede de sidste to mål.

Tottenham vandt også forrige gang, de besøgte Leicester, og da vandt de 2-0 på mål af Son og Chadli. Til gengæld endte det 1-1, da Tottenham og Leicester mødtes på White Hart Lane i London.

Odds på Leicester – Tottenham

Bookmakerne ser Tottenham som en relativt klart favorit til at vinde aftenens kamp. Du kan få følgende odds på kampen hos bet365:

  • Leicester: 5.00
  • Uafgjort: 3.90
  • Tottenham: 1.75

Se Leicester – Tottenham på live stream

I øjeblikket er der ingen udbyder i Danmark, som viser kampen. Der må kun vises en direkte Premier League-kamp ad gangen, og Watford – Manchester skydes i gang 21.00, hvorfor det ikke ser ud om, at den bliver vist. Vi opdaterer dog artiklen, hvis der skulle komme nye informationer.

Hvornår spilles Leicester – Tottenham?

Leicester – Tottenham spilles tirsdag den 28. november kl. 20.45 på King Power Stadium.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.