Kan Manchester United rejse sig imod Brighton? Se kampen her!

Læs vores optakt til FA Cup-kampen mellem Manchester United og Brighton, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Sådan live streamer man Manchester United – Brighton

Du kan live streame FA Cup-kampen mellem Manchester United og Brighton direkte hos bet365.

Manchester United skal rejse sig imod Brighton

Lørdag gælder det kvartfinalerne i FA Cuppen, som i øvrigt kan ses online i Danmark, hvor Manchester United og Brighton mødes. Der står meget på spil for De Røde Djævle, som i tirsdags røg ud af Champions League efter en meget skuffende indsats imod Sevilla.

Manchester United og særligt manager Jose Mourinho er blevet udsat for ekstremt meget kritik, og det er vel også med rette.

Efter 0-0 i Sevilla, stod det hele klart for Manchester United, men de leverede en underlig defensiv indsats, og tabte hjemmekampen 1-2.

Ser man bort fra Champions League, så har det stadig været en udmærket sæson for Manchester United, som ligger solidt på andenpladsen i Premier League med fem point ned til tredjepladsen.

Derudover er der fine muligheder for at vinde FA Cuppen, som udover dagens to mandskaber også består af Swansea, Tottenham, Wigan, Southampton, Leicester og Chelsea.

Brighton har været overraskende gode i år

Brighton rykkede op til Premier League i denne sæson, og de har spillet en flot sæson indtil videre.

De ligger noget overraskende på 11. pladsen i Premier League med 34 point efter de første 30 runder, og de skal dermed ikke bruge ret mange point før de spiller sig fri for nedrykning.

Deres helt store profil i denne sæson har været den 34-årige angriber Glenn Murray, som har scoret 11 mål i 28 kampe.

Derudover har de været heldige med købet af Pascal Gross, som de hentede i Ingolstadt i sommerpausen, og midtbanespilleren har scoret fem mål i sine 30 PL-kampe i denne sæson.

Brighton har også en stærk defensiv, og det skyldes ikke mindst midtstopperne Shane Duffy og Lewis Dunk, som begge to har leveret en stærk sæson.

Selvom Brighton har leveret en flot sæson, og United givetvis er ramte på selvtilliden, så venter der stadig oprykkerne en meget svær opgave på Old Trafford.

Paul Pogba bør starte inde

Jose Mourinho må overveje at ændre på startopstillingen i forhold til kampen imod Sevilla. Selvom han formentlig stillede med sit stærkeste mandskab, så må de mange dårlige præstationer medføre nogle ændringer.

Alexis Sanchez er ganske vist Premier Leagues bedst lønnede spiller, men han har leveret flere dårlige kampe, og mange United-fans mener, at han ville have godt af en tur på bænken.

Der har været meget bøvl mellem manager Jose Mourinho og midtbaneprofilen Paul Pogba. Han er ikke tilfreds med franskmandens præstationer, og derudover har han været ramt af skader.

Han er netop vendt tilbage, og han erstattede Marouane Fellaini i kampen imod Sevilla, men leverede en håbløs indsats. Der bør dog stadig være plads til ham på midtbanen, hvor der ikke er mange andre gode alternativer.

Odds på Manchester United – Brighton

Manchester United er selvfølgelig store favoritter til at besejre Brighton hjemme på Old Trafford. En United-sejr bliver kun belønnet med odds 1.30 hos bet365, og det virker ikke ret godt.

Til gengæld kan man overveje et spil på, at United vinder kampen og samtidigt holder buret rent. Det belønnes med 1.90, og det virker spilbart.

Odds er fra 15/03 – 16.15

Hvornår spilles Manchester United – Brighton?

Manchester United – Brighton spilles lørdag den 17. marts kl. 20.45 på Old Trafford.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.