Champions League: Liverpool og Manchester City brager sammen!

Læs vores optakt til Champions League-kampen mellem Liverpool og Manchester City, find odds, og se kampen på nettet.

Liverpool har tidligere slået Manchester City på Anfield

Der venter to fantastiske kampe mellem Liverpool og Manchester City, som mødes i kvartfinalen i Champions League. Det første opgør spilles i aften på Anfield, mens returkampen på Etihad Stadium i Manchester spilles om en uge.

Manchester City har gang i en fantastisk sæson, og det er et spørgsmål om tid før Premier League-titlen er sikret. Hvis City-projektet skal blive succesfuldt, så kræver det dog også internatinale titler, og de kan tage endnu et skridt i aften.

Manchester City har kun tabte tre kampe i denne sæson, hvoraf to af dem var betydningsløse Champions League-kampe imod Shakhtar Donetsk og Basel.

Deres eneste reelle nederlag kom i Premier League, da de besøgte Liverpool på Anfield. Efter en festlig kamp endte det hele 4-3 til Liverpool, og vi kan forvente endnu en underholdende forestilling.

Vi kan forvente mål

Det ligner bestemt nogle målrige kampe, vi har foran os. Liverpool er stadig ikke særligt dygtige til at forsvare, men de har en meget spændende offensiv trio med Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané.

Manchester City har fået bedre styr på den defensive del af spillet i denne sæson, men det er stadig offensivt, at deres styrker ligger.

Manchester City og Liverpool har scoret hhv. 88 og 75 mål i 31 og 32 Premier League-kampe, og det er langt flere end de resterende hold.

Det seneste møde imellem de to hold endte som bekendt 4-3 til Liverpool, og kampen inden blev vundet af Manchester City med hele 5-0.

Liverpool er udmærket klar over, at et uafgjort resultat ikke er nok før returkampen i Manchester. De skal gerne vinde kampen uden at lukke mål ind eller med et par mål.

⏪ Manchester City’s last visit to Anfield. Unforgettable. ⏪

A post shared by Liverpool Football Club (@liverpoolfc) on

Odds på Liverpool – Manchester City

Det er svært at spå om resultat af den første kamp. Manchester City har selvfølgelig det stærkeste hold, og de har imponeret ekstremt meget i denne sæson.

Der er dog noget specielt over de europæiske aftener på Anfield, og den vilde atmosfære kommer med garanti til at løfte hjemmeholdet fremad.

Om det er nok til at besejre et stærkt City-hold, vil tiden vise. Du kan få følgende odds hos bet365 (pr. 04/04 – 16.00):

  • Liverpool: 3.00
  • Uafgjort: 3.70
  • Manchester City: 2.35

Man kan også overveje et spil på en masse kasser. Her får du følgende odds:

  • Over 2,5 mål: 1.65
  • Under 2,5 mål: 2.20

Sådan ser du Liverpool – Manchester på nettet via live stream

Du kan både se Champions League-kampen mellem Liverpool og Manchester City i TV og via online live streaming. Hvis du vil se kampen i TV, så skal du skrue ind på TV3+. Er du mere til at se fodbold på nettet, så skal du oprette en profil hos Viaplay.

Hvornår spilles Liverpool – Manchester City?

Liverpool – Manchester City spilles onsdag den 4. april kl. 20.45 på Anfield.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.