Manchester United skal hente tre point imod Stoke

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Manchester United og Stoke, find odds, og se kampen på live stream.

Stoke får det meget svært imod Manchester United

Der er flere niveauer til forskel på Manchester United og Stoke, som mødes mandag aften i Premier League. Manchester United har været på andenpladsen i stort set hele sæsonen, og deres præstationer er bare blevet overskygget af Manchester City, som har været fremragende.

De fleste forestillede sig, at City ville gå ubesejret igennem sæsonen, men Liverpool besejrede dem i søndagens brag på Anfield. Vinder United kampen imod Stoke, så har de kun 12 point op til City, og man kan aldrig udelukke noget i fodbold.

Stoke har derimod haft en forfærdelig sæson, og i sidste uge valgte de at fyre manager Mark Hughes. The Potters ligger på 18. pladsen med 20 point efter 22 kampe, men de har fortsat fine muligheder for at overleve i årets Premier League.

Der er kun syv point op til Everton på 9. pladsen, og der er masser af hold, som de kan overhale.

United har været stærke på Old Trafford

Manchester United har hentet 26 point i deres 11 hjemmekampe, og det er kun Manchester City, der har gjort det bedre. Det eneste nederlag var i kampen imod Manchester City, som vandt 2-1 på Old Trafford.

De vandt sæsonens syv første PL-kampe på hjemmebane, men så kom nederlaget imod Manchester City, og siden har de dummet sig to gange imod Burnley og Southampton, så de har noget at bevise overfor fansene.

United vandt dog 2-0 i tredje runde af FA Cuppen, hvor de fik besøg af Derby. Flere profiler som Romelu Lukaku og Paul Pogba har ikke rigtigt ramt niveauet på det seneste, men til gengæld er Jesse Lingard dukket up, og han har været fremragende på det sidste.

Lingard har scoret fem mål i de seneste syv kampe, og han er i sit livs form.

Stoke har netop ansat ny manager

Stoke tog som bekendt konsekvensen af de manglende resultater, og det kostede altså Mark Hughes jobbet. De har netop ansat Paul Lambert som ny manager, og han kommer til at sidde på tribunen under mandagens kamp imod Manchester United.

Den skotske manager, som senest stod i spidsen for Wolverhampton i Championship, tager over tirsdag, og det er altså hans fornemste opgave at sikre Stoke deltagelse i næste sæsons Premier League.

Eddie Niedzwiecki kommer til at stå i spidsen for Stoke City i mandagens kamp, mens han bliver assisteret af Kevin Russell og Andy Quy. Niedzwiecki har to gange tidligere været midlertidig manager for hhv. Reading i 1991 og for Queens Park Rangers i 2012.

Odds på Manchester United – Stoke

Hvis du alligevel vil live streame mandagens Premier League-kamp mellem Manchester United og Stoke, så kan du også overveje et lille spil på kampen. Manchester United er selvfølgelig kæmpe favoritter, og det afspejler sig også i oddset.

Stoke kommer garanteret med noget fornyet energi, og man kan overveje et spil på en overraskelse. Du får følgende odds hos bet365 (pr. 15/01 – 13.40):

  • Manchester United: 1.22
  • Uafgjort: 7.00
  • Stoke: 15.00

Live stream Manchester United – Stoke

Du kan live streame mandagens PL-kamp direkte hos Viaplay. Det kræver dog, at du opretter en konto. Foruden Premier League, får du også adgang til Superligaen og Champions League.

Hvornår spilles Manchester United – Stoke?

Manchester United – Stoke spilles mandag den 15. januar kl. 21.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.