Odds på næste Chelsea-manager: Hvem tager over efter Pochettino?

Tirsdag d. 21. maj offentliggjorde Chelsea i en pressemeddelelse, at Mauricio Pochettino er færdig som manager i klubben efter en fælles beslutning. Chelsea sluttede ellers rigtig godt af i Premier League med fem sejre i træk, men alligevel er Pochettino nu fortid i den engelske storklub. Chelsea blev dog også kun nummer 6 i Premier League, og for en klub af Chelseas størrelse er det heller ikke godt nok.

Den 52-årige Pochettino, der tidligere har været manager for storklubber som PSG og Tottenham, kom til Chelsea i sommeren 2023 og fik dermed blot en enkelt sæson i spidsen for storklubben.

Odds på næste Chelsea-træner

Bookmakerne er ude med odds på, hvem der bliver næste manager i Chelsea. Herunder kan du se, hvem der ifølge bookmakerne er favorit til at tage over efter Mauricio Pochettino.

Næste Chelsea-manager? bet365
Roberto De Zerbi 2.75
Kieran McKenna 3.25
Vincent Kompany 4.00
Ruben Amorim 8.00
Thomas Tuchel 11.00
Thomas Frank 13.00
Enzo Maresca 17.00
Julian Nagelsmann 19.00
Sebastian Hoeness 19.00
Hansi Flick 26.00
Michel Sanchez 26.00
Cesc Fabregas 29.00
Marco Silva 29.00
Thiago Motta 29.00

Næste Chelsea manager odds er fra onsdag d. 22. maj kl. 08.28 og kan løbende ændres.

Roberto De Zerbi er fortid i Brighton efter to sæsoner i klubben, og han er ifølge bookmakerne den største favorit til at tage over efter Mauricio Pochettino i Chelsea. Den 38-årige Kieran McKenna, der på nuværende tidspunkt er manager for succesholdet Ipswich, er næststørste favorit på odds. Han er manden bag Ipswichs oprykning i Premier League, og han har kontrakt frem til 2027.

Sådan oddser du på næste Chelsea manager hos bet365

Hvis du gerne vil spille på næste Chelsea-manager, kan du gøre det på bet365. Se herunder, hvordan du gør.

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto/log ind
  3. Vælg Fodbold
  4. Vælg Vindere
  5. Vælg Specials
  6. Klik på Næste permanente manager og scroll ned til Chelsea

Hvis du spiller på næste Chelsea-manager eller andet, så husk at spille med omtanke.

Andre kandidater

Ud over Roberto De Zerbi og Kieran McKenna er der flere andre store trænernavne i oddstabellen længere oppe. Vincent Kompany er tredjestørste favorit på odds, og der spekuleres i, om den 38-årige belgier forlader Burnley oven på nedrykningen til Championship. Kompany har været i Burnley siden sommeren 2022, og før det stod han i spidsen for sin barndomsklub Anderlecht i to sæsoner.

Så er der Ruben Amorim, der i denne sæson førte Sporting til det portugisiske mesterskab. Det er anden gang i Amorims tid i Sporting, at de vinder mesterskabet, og det kan tænkes, at den succesfulde portugiser snart skal videre.

Thomas Tuchel nævnes også som en de af de største favoritter til at blive næste Chelsea-manager. Tuchel har tidligere været manager for Chelsea, og i sin korte tid i klubben vandt han tre trofæer, herunder Champions League. Tuchel er også ledig på markedet efter hans fyring i Bayern München.

En anden Thomas på listen er dansk og hedder Frank til efternavn. 50-årige Frank har været manager for Brentford i mange sæsoner efterhånden, og her har han gjort det så godt, at hans navn har været nævnt i forbindelse med jobs på større adresser. Skal Chelsea have fat i Frank, skal de dog købe ham fri, da han har kontrakt med Brentford frem til sommeren 2027.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.