Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 12 dec, 2017

Optakt til Liverpool – West Bromwich Albion

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Liverpool og West Bromwich Albion, se odds, og find ud af, hvordan man ser kampen på live stream.

Liverpool skal have de tre point

Onsdag aften mødes Liverpool og West Bromwich Albion i Premier League. Vi indleder en meget travl december måned for de engelske klubber, og Liverpool er virkelig tvunget til at hente de tre point, hvis de fortsat vil ligge i den helt sjove ende af tabellen.

I søndags spillede Liverpool det famøse Merseyside-derby imod Everton, og de dominerede fuldstændigt i hele kampen. De havde størstedelen af spillet, og tilspillede sig rigeligt med muligheder for at score, men Mohamed Salahs flotte scoring blev holdets eneste.

Everton havde ikke stor ære af kampen, men Dominic Calvert-Lewin fik et billigt straffespark imod Dejan Lovren, og Wayne Rooney omsatte det stensikkert til mål. Dermed endte Liverpool-derbyet 1-1 til stor skuffelse for Liverpool-fansene.

Jürgen Klopp havde valgt at stille med både Philippe Coutinho og Robert Firmino på bænken fra kampens start, og i stedet fik unge Dominic Solanke chancen. Det skulle dog vise sig at være en dårlig ide, da Solanke spillede en ringe kamp, og Liverpool samtidigt ikke fik tre point ud af kampen.

Mohamed Salah er brandvarm

Liverpools mål blev endnu en gang scoret af egyptiske Mohamed Salah, der blev hentet i Roma i sommerpausen. Han har scoret 13 mål i sine første 16 Premier League-kampe for Liverpool, og han har generelt bare været ekstremt flot spillende.

Det er svært at spå om Klopps dispositioner i øjeblikket, men man må gå ud fra, at Salah beholder sin vante plads på højre kanten, mens Sadio Mané og Roberto Firmino bør spille på de to andre offensive pladser.

Liverpool har allerede en kamp på søndag imod Bournemouth, og derfor kan der sagtens blive sparet et par spillere.

Liverpool – West Bromwich Albion: Trupnyt og skader

Liverpool må undvære Nathaniel Clyne, Adam Lallana og Alberto Moreno, som alle er ude med skader. Andrew Robertson overtog venstrekanten imod Everton, mens James Milner spillede på midtbanen, og det ventes, at førstnævnte vil spille imod West Bromwich også.

West Bromwich må undvære bundrutinerede Gareth Barry, Nacer Chadli, Craig Dawson og James Morrison. Alan Pardew har overtaget trænersædet i WBA for et par uger siden, og han skal fortsat se sit hold an. Man må forvente, at han går yderst pragmatisk og defensivt til værks, hvilket også er en nødvendighed, hvis man skal have point med hjem fra Anfield.

Odds på Liverpool – West Bromwich Albion

Liverpool er selvfølgelig kæmpe favoritter til at vinde kampen imod West Bromwich, og det kan man da også se på oddsene. Du får følgende odds hos bet365:

  • Liverpool: 1.22
  • Uafgjort: 7.00
  • West Bromwich Albion: 15.00

Hvordan ser man Liverpool – West Bromwich Albion via live stream?

Premier Leagues mærkelig regel om kun at live transmittere en enkel kamp ad gangen går desværre udover folk, der gerne vil se Liverpool – West Bromwich. Da de har valgt at sende West Ham – Arsenal på samme tid, så vil det ikke være muligt at se kampen i TV eller via live stream. Vi opdaterer, hvis der skulle ske noget nyt.

Hvornår spilles Liverpool – West Bromwich Albion?

Liverpool – West Bromwich Albion spilles onsdag den 13. december kl. 21.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.