Optakt til Manchester City – Watford

Læs vores optakt til Premier League-kampen Manchester City – Watford, find odds, og se kampen på live stream.

Manchester City plejer at smadre Watford

Tirsdag aften mødes Manchester City og Watford på Etihad Stadium, og det ligner på forhånd en klar en hjemmesejr. Manchester City har fejet al modstand til siden i denne sæson, men marginalerne kan ikke blive ved med at være på deres side.

Watford startede meget flot i årets Premier League, men de har ikke kunne holde det høje niveau, og de er i gang med at falde ned igennem tabellen.

Derudover så plejer Manchester City at have det godt imod Watford, som de har besejret med 6-0, 5-0 og 2-0 i de seneste tre indbyrdes møder.

Sergio Aguero scorede et hattrick, mens Gabriel Jesus, Nicolas Otamendi og Raheem Sterling scorede en enkelt pind hver, da de to hold mødtes på Vicarage Road tidligere på sæsonen, og de kommer ikke til at få det nemmere denne gang.

Citys stime sluttede imod Crystal Palace

Manchester City havde gang i en rekordlang stime af sejre, men den blev brudt i den seneste spillerunde. City-holdet var på besøg hos formstærke Crystal Palace, og for første gang i denne sæson formåede de lyseblå ikke at komme på måltavlen.

Det gjorde Crystal Palace heller ikke, men de var meget tæt på i overtiden, da de fik et straffespark. Luka Milivojevic skulle taksere muligheden fra pletten, men sparket blev reddet af målmand Ederson, og da endte kampen 0-0.

Dermed har Manchester City vundet 19 af de 21 Premier League-kampe i denne sæson, og på trods af pointtabet, så er der ikke nogen tvivl om, at de vinder mesterskabet.

Watford i dårlig form

Watford har været en af sæsonens helst store overraskelser, men gassen er efterhånden gået af ballonen. De ligger fortsat på 10. pladsen, men man må formode, at de dropper yderligere i tabellen.

De har hentet tre point i de seneste fem kampe, og de har været oppe imod Crystal Palace, Huddersfield, Brighton, Leicester og Swansea, så det er på ingen måde tilfredsstillende.

Til kampen imod Manchester City må Watford undvære Troy Deeney, som sidder ude med karantæne.

Manchester City må se bort fra Gabriel Jesus, som blev skadet i kampen imod Crystal Palace, mens der er tvivl omkring Kevin De Bruyne. Fernandinho er også i karantæne, og David Silva er meldt tvivlsom af personlige årsager. Benjamin Mendy og John Stones sidder fortsat ude med skader.

Odds på Manchester City – Watford

Manchester City er selvfølgelig store favoritter til at vinde hjemmekampen imod Watford. Der er dog tvivl omkring en del af profilerne på holdet, og derfor er oddset på City ikke just tiltrækkende. Du får følgende odds hos bet365 (02/01 – 10.00):

  • Manchester City: 1.16
  • Uafgjort: 8.50
  • Watford: 19.00

Se Manchester City – Watford på live stream

Der er i øjeblikket ingen, der viser Premier League-kampen Manchester City – Watford. Da Premier League har valgt kun at sende en enkel kamp ad gangen, så vil det desværre ikke være muligt at se den. Vi opdaterer artiklen, hvis der skulle komme nyheder angående live streams.

Hvornår spilles Manchester City – Watford?

Manchester City – Watford spilles tirsdag den 2. januar kl. 21.00 på Etihad Stadium.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.