Optakt til Manchester City – West Bromwich

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Manchester City – West Bromwich, se odds, og find ud af, hvordan man live streamer kampen.

Manchester City er tilbage på sporet

Manchester City indkasserede sæsonens eneste Premier League-nederlag imod Liverpool for et par uger siden, og der blev selvfølgelig stillet spørgsmålstegn ved om holdet havde mistet gnisten.

De har siden da spillet tre kampe, og vundet dem alle, så den diskussion er allerede sluttet nu. Siden nederlaget på Anfield, har Manchester City slået Newcastle United, Bristol City og senest Cardiff.

Dermed har The Citizens hele 12 point ned til Manchester United på andenpladsen, og med kun 14 kampe tilbage af Premier League, så forventer alle, at de vinder mesterskabet.

Selvom de har vundet tre kampe på stribe, så har spillet ikke været så overlegent, som tidligere på sæsonen. Det er deres ottende kamp i januar, og det kommer lige ovenpå det voldsomme juleprogram, så der er ikke noget at sige til trætheden.

Derudover venter der et heftigt prorgram i februar med både Champions League-kampe og en Carabao Cup-finale.

West Bromwich i god form

West Bromwich Albion har haft en rædderlig sæson, og de ligger fortjent med 19. pladsen med kun 20 point efter 24 kampe. For godt to måneder siden valgte de at fyre Tony Pulis, og i stedet ansætte den tidligere Newcastle og Crystal Palace-manager Alan Pardew.

Det har indtil videre haft en god effekt på holdet, som kun har tabt tre af de seneste 10 kampe, og i løbet af de seneste fire, har de slået Liverpool og Exeter ud af FA Cuppen, mens de har hentet fire point imod Everton og Brighton i Premier League.

De har kun tre point op til Stoke på 17. pladsen, så de har fine muligheder for at overleve, men bundkampen i Premier League bliver tæt.

Manchester City – West Bromwich: Startopstillinger

Pep Guardiola er tvunget til at foretage nogle ændringer i forhold til idealopstillingen, da Leroy Sane fik en grim skade i FA Cup-kampen imod Cardiff. Tyskeren blev stemplet på skinnebenet, og der venter en pause på op til en måned.

De fleste regner med, at Bernardo Silva overtager pladsen blandt de forreste tre sammen med Sergio Aguero og Raheem Sterling.

Derudover har de problemer på venstrebacken, hvor man forventer, at Oleksandr Zinchenko igen får chancen.

Der er tvivl omkring en lang række spillere hos West Bromwich, og det vides ikke om Jonny Evans, Kieran Gibbs, Jake Livermore eller Hal Robson-Kanu bliver klar til kampen.

WBA har netop hentet Daniel Sturridge på en lejeaftale, og han har muligheden for at få sin debut sammen med Jay Rodriguez i angrebet.

Odds på Manchester City – West Bromwich

Manchester City er selvfølgelig kæmpe favoritter til at vinde kampen imod West Bromwich, og du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 30/01 – 17.30

  • Manchester City: 1.15
  • Uafgjort: 9.00
  • West Bromwich: 21.00

Manchester City – West Bromwich: TV og live stream

Da Premier League har lavet en regel om kun at live-transmittere en kamp ad gangen, og da Tottenham – Manchester United er blevet valgt, så kan man desværre ikke se Manchester City – West Bromwich, som det ser ud nu. Vi opdaterer artiklen, hvis der skulle ske noget nyt.

Hvornår spilles Manchester City – West Bromwich?

Manchester City – West Bromwich spilles onsdag den 31. Januar på Etihad Stadium.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.