Optakt til Swansea – Arsenal

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Swansea og Arsenal, se odds, og find ud af, hvordan man ser kampen via live stream.

  • Kamp: Swansea – Arsenal
  • Kampstart: Tirsdag den 30. januar 2018 kl. 20.45
  • Liga: Premier League

Arsenal er kommet sig over Sanchez-tabet

Der havde i længere tid været rygter omkring Arsenal-stjernen, Alexis Sanchez. Hans kontrakt løb ud til sommer, og der skulle allerede nu komme en afklaring på chilenerens fremtid.

Han er nu i Manchester United, mens Arsenal har fået armenske Henrikh Mkhitaryan ind i en byttehandel. Derfor var det spændende at se Arsenal-spillernes reaktion på afskeden, og den var lovende.

Arsenal mødte for to uger siden Crystal Palace hjemme på Emirates Stadium, og værterne kom flyvende fra start. Kampen stod 4-0 efter 20 minutter, og var selvfølgelig allerede afgjort der.

Arsenal-spillerne slappede lidt mere af i resten af kampen, som endte 4-1, men det var stadig en overbevisende præstation.

Siden har Arsenal spillet imod Chelsea, og her blev det til endnu en sejr, så der er god stemning i Arsenal-lejren i disse dage.

Derudover meldes det nu, at Arsenal er blevet enige med Pierre-Emerick Aubameyang om et skifte fra Dortmund med øjeblikkelig virkning.

Swansea fik vild sejr over Liverpool

Swansea har været en af Premier Leagues dårligste hold i denne sæson, og de har ligget på sidstepladsen i størstedelen af sæsonen. Derfor var de også kæmpe underdogs, da de tog imod Liverpool hjemme på Liberty Stadium i sidste runde.

Liverpool dominerede størstedelen af kampen, men de havde svært ved at komme til chancer. Virgin Van Dijk lavede to dårlige clearinger i forbindelse med nogle hjørnespark, og det kostede det afgørende mål.

Kampen endte 1-0 til Swansea, som dermed hentede tre meget vigtige point i bundkampen. De ligger ganske vist stadig på 20. pladsen, men de har kun tre point til den øvre side af nedrykningsstregen, og derfor har Swansea-spillerne muligvis fået noget selvtillid.

Swansea – Arsenal: Startopstillinger

Swansea må undvære Jefferson Montero og Renato Sanches, men det har nok ikke den store indflydelse på startopstillingen. De kommer nok til at fortsætte i 3-4-3 opstillingen med Jordan Ayew øverst på toppen og Nathan Dyer og Sam Clucas på de to kanter.

Arsenal har efterhånden fået mange spillere retur fra skader, men de må stadig undvære Olivier Giroud, Santi Cazorla og Danny Welbeck. Det kunne blive til debut til Henrikh Mhkitaryan ved siden af Mesut Özil på den offensive midtbane.

Sead Kolasinac er stadig ikke en populær herre hos Arsene Wenger, og det forventes, at Ainsley Maitland-Niles beholder sin plads som venstre wingback.

Odds på Swansea – Arsenal

Arsenal er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen imod Swansea, men man skal holde øje med deres dårlige præstationer på udebane i denne sæson. The Gunners har kun vundet en af de seneste syv udekampe, og derfor virker 1.53 ikke videre godt.

Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 29/01 – 12.45

  • Swansea: 7.00
  • Uafgjort: 4.40
  • Arsenal: 1.53

Live stream Swansea – Arsenal: Hvordan ser man kampen online?

Med Premier Leagues nye regel om kun at sende en direkte kamp ad gangen, så kan du ikke live streame Swansea – Arsenal, som det ser ud nu. Vi opdaterer artiklen, hvis der skulle komme nyheder.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.