Optakt til Swansea – Manchester City

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Swansea og Manchester City, se odds, og find ud af, hvor man ser kampen på live stream.

Top imod bund i Swansea

Det er i den grad top imod bund onsdag aften i Swansea. Manchester City har gang i en fantastisk sæson i Premier League, såvel som Champions League. De fører Premier League med imponerende 46 point efter de første 16 kampe, og har dermed sat kursen direkte imod mesterskabet.

Situationen er lidt anderledes hos Swansea, som ikke har været gode over de senere år. De ligger i øjeblikket på 20. pladsen i Premier League med kun 12 point, og de er i stor nedykningsfare.

Swansea har kun formået at score ni mål i årets Premier League, og de har slet ikke været forberedte på tabene af Fernano Llorente og Gylfi Sigurdsson, som blev solgt til henholdsvis Tottenham og Everton i sommers.

Omvendt har Manchester City en målscore på 48-11, og selvom de har haft lidt svært ved at hente sejrene på det sidst, så er de kæmpe favoritter til at vinde.

De vandt det meget vigtige Manchester-derby i weekenden, og det var endda med en spiller som Sergio Aguero på bænken i hele kampen.

Pep Guardiola kan spare spillere

City spillede som bekendt det store lokalopgør imod United i søndags, og med tanke på storkampen imod Tottenham i næste weekend, så får han brug for sin brede trup imod Swansea.

Sergio Aguero må formodes at få en rolle i denne kamp, da han ikke fik spilletid imod United. Han bør gå direkte ind, og erstatte Gabriel Jesus på toppen, mens det også forventes, at Raheem Sterling bliver sat på bænken.

I forhold til United-kampen, så kommer de til at være endnu mere dominerende imod Swansea, og en spiller som Sterling skal helst have plads, hvis han skal udfolde sig, og det bliver der ikke meget af.

Bernardo Silva, der blev hentet for en halv milliard kroner i sommers, har ikke fået den ønskede start i Premier League, men han bør få noget spilletid.

Swansea – Manchester City: Trupnyt og skader

Den evigt skadesplagede Manchester City-anfører Vincent Kompany startede på banen imod United, men måtte lade sig udskifte, og han kommer ikke på banen imod Swansea. Da John Stones stadigvæk er skadet, bliver det nok Elaquim Mangala og Nicolas Otamendi i den centrale forsvar.

Benjamin Mendy er ligeledes skadet, og han kommer ikke på banen, og det bliver nok fortsat Fabian Delph på venstre backen, selvom han lavede en stor fejl, som kostede Uniteds scoring.

Swansea må undvære Kyle Bartley og Jefferson Montero, som sidder ude med skader. Wayne Routledge kunne ikke deltage i træningen i mandags, men bliver tilset umiddelbart før kampen.

Odds på Swansea – Manchester City

Manchester City er selvfølgelig store favoritter til at vinde kampen imod Swansea, og du kan få følgende odds på kampen hos bet365 (pr. 13.00, 13/12):

  • Swansea: 13.00
  • Uafgjort: 6.75
  • Manchester City: 1.25

Hvordan ser man Swansea – Manchester City via live stream?

Da Premier League har valgt kun at sende en direkte kamp ad gangen, så vil det ikke være muligt at se Swansea – Manchester City på nettet via live stream eller TV. Vi opdaterer artiklen, hvis der skulle ske ændringer.

Hvornår spilles Swansea – Manchester City?

Swansea – Manchester City spilles onsdag den 13. december kl. 20.45 på Liberty Stadium.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.