Optakt til Swansea – Tottenham

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Swansea og Tottenham, find odds, og se kampen på live stream.

Swansea og Tottenham mødes i Premier League

Det kompakte engelske fodboldprogram fortsætter tirsdag aften, hvor der spilles fire kampe i Premier League. En af disse foregår på Liberty Stadium i Swansea, og det ligner på forhånd en underholdende kamp mellem Swansea og Tottenham.

Tottenham har spillet to kampe i juleperioden, og de har besejret Burnley med 3-0 og Southampton med 5-2. Harry Kane formåede at lave to hattricks, og han afsluttede faktisk 2017 med at være den mest scorende spiller i de europæiske ligaer.

Det ser anderledes ringe ud for Swansea, som ligger nederst i Premier League med kun 16 point efter 21 kampe, så der er ingen tvivl om, at Tottenham er favoritter til at vinde kampen.

Tottenham spiller igen om 48 timer

Tottenham har – modsat flere andre – haft et overkommeligt juleprogram med kun to kampe, men til gengæld kommer de til at få det meget hårdt nu. Kort efter kampen imod Swansea venter endnu en kamp imod West Ham, og der er stort set ikke tid til at restituere.

Der er kun 48 timer imellem kampene, og derfor må man gå ud fra, at manager Mauricio Pochettino vil rotere en smule. På flere positioner, som eksempelvis de to backs, er der fine muligheder for at rotere, men de har eksempelvis ikke nogle angribere, der er i nærheden af Harry Kanes niveau.

Swansea har derimod været i aktion den 23., 26. og 30. december, så der er ikke noget at sige til, hvis spillerne er en smule trætte. De vandt dog udekampen imod Watford senest, og det giver dem med garanti noget selvtillid, som spillerne i den grad har manglet.

Swansea fik et point med hjem fra Wembley

Swansea var tidligere på sæsonen på besøg hos Tottenhams midlertidige hjemmebane Wembley, og de hentede et højst overraskende point med hjem fra London.

The Swans brugte hele kampen på at forsvare, men der er ikke ret meget kvalitet i truppen efter, at Gylfi Sigurdsson og Fernando Llorente rejste til hhv. Everton og Tottenham.

De seneste 10 indbyrdes kampe mellem Swansea og Tottenham har kastet hele otte Spurs-sejre af sig, men det er endt uafgjort i to. Faktisk har Swansea ikke været i stand til at besejre Tottenham siden oprykningen i 2011.

Trupnyt og skader

Med så mange kampe på kort tid, kan bredden i truppen gøre en kæmpe forskel. Tottenham har selvfølgelig mere at byde ind med fra bænken, men det kan blive problematisk alligevel.

Harry Kane har døjet med noget sygdom henover julen, og selvom de fleste forventer, at han bliver klar, så er han meldt tvivlsom.

Toby Alderweireld sidder ude i længere tid, mens Victor Wanayama forventes at blive klar.

Swansea må undvære Wilfied Bony og Ki mens Kyle Naughton sidder ude med karantæne.

Odds på Swansea – Tottenham

Tottenham er selvfølgelig klare favoritter til at vinde, og du får følgende odds på kampen hos bet365 (fra 02/01 – 14.00):

  • Swansea: 11.00
  • Uafgjort: 5.00
  • Tottenham: 1.36

Se Swansea – Tottenham via live stream

Du kan se aftenens Premier League-kamp mellem Swansea og Tottenham direkte på live stream og i TV. Sidder du foran fjernsynet, så skal du tænde for TV3 Sport Max, som sender kampen, og hvis du vil se kampen på nettet, så skal du oprette en profil hos Viaplay, hvor du kan se Premier League, Champions League og meget mere direkte på live stream.

Hvornår spilles Swansea – Tottenham?

Swansea – Tottenham spilles tirsdag den 2. januar kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.