Optakt til Tottenham – Everton

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Tottenham og Everton, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Tottenham skal hente tre point imod Everton

Tottenham og Everton mødes lørdag aften i Premier League. Der er på forhånd pres på hjemmeholdet, som skal vinde kampen, hvis de vil holde kontakten med de andre tophold.

Spurs har i øjeblikket 41 point efter de første 22 runder, og Liverpool på fjerdepladsen har 44.

Everton har haft en dårlig sæson, og de ligger i øjeblikket på 9. pladsen med kun 27 point, og de har samtidigt haft det svært imod Tottenham i de senere år, så det ligner afgjort en hjemmesejr.

Everton og Tottenham mødte hinanden på Goodison Park tidligere på sæsonen, og her vandt Spurs en stensikker 3-0-sejr på to mål af Harry Kane og et enkelt af Christian Eriksen.

Spurs-offensiven er stærk

Netop Kane og Eriksen er blandt de mest stabile, offensive spillere i Premier League, og de er meget vigtige for Tottenham. Selvom Fernando Llorente gjorde det flot i Kanes fravær i kampen imod Swansea, så er der niveauer til forskel på de to angribere.

Tottenham har været lidt for svingende i denne sæson, men de har dog været formstærke på det seneste. De har scoret 14 mål i de seneste fem kampe, men de har ganske vist heller ikke mødt ret stærke hold.

Mest lovende var det imod Southampton, som tabte 5-2 på Wembley. De var foran 4-0 efter 51 minutter, og herefter sparede de på kræfterne.

Harry Kane er Premier League-topscorer med 18 kasser, men de resterende mål er rimeligt fordelt imellem Christian Eriksen, Dele Alli og Son Heung-Min.

Everton er gået i stå igen

Everton fik en håbløs sæsonstart, og da klubben lå under nedrykningsstregen var der ingen anden udvej end at fyre manager Ronald Koeman. Det fik en umiddelbar effekt, og Everton-spillerne virkede ovenpå i de efterfølgende kampe, men gassen er gået af ballonen igen.

The Toffees har ikke vundet i de seneste fem kampe, og det er svært at få øje på en tydelig spillestil. Med Sam Allardyce som manager ved man nogenlunde, hvad man får, men det har alligevel været skuffende på det seneste.

Der bliver slået mange lange bolde fremad, men de har ikke en rigtigt targetman, og det arbejder de formentlig på at få i januars transfervindue.

Everton er syv point efter Burnley på syvendepladsen, og det må være målet at indhente dem, så de i bedste fald kan kvalificere sig til Europa League.

De startede sæsonen i fire turneringer, men har nu kun Premier League at tænke på, og det bør være muligt at indhente Burnley.

Odds på Tottenham – Everton

Hvis du alligevel skal live streame Tottenham – Everton, så kan du jo overveje et lille spil på kampen. Tottenham er selvfølgelig favoritter, og det er ikke ligefrem et fristende odds på hjemmeholdet. Du får følgende odds hos bet365 (12/01 – 11.00):

  • Tottenham: 1.28
  • Uafgjort: 6.00
  • Everton: 13.00

Live stream Tottenham – Everton

Hvis du vil live streame Premier League-kampen imellem Tottenham og Everton, så skal du oprette en profil hos Viaplay, hvor du kan se kampen i god kvalitet. Foruden Premier League, så kan du også se Superligaen, Champions League og meget andet.

Hvornår spilles Tottenham – Everton?

Tottenham – Everton starter lørdag den 13. januar kl. 18.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.