Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 3 jan, 2018

Optakt til Tottenham – West Ham

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Tottenham og West Ham, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Tottenham og West Ham mødes på Wembley

Torsdag aften mødes Tottenham og West Ham i Premier League. Der er tale om et lokalopgør, da begge klubber kommer fra London, men man kan ikke rigtigt kalde det for et derby.

Det plejer at være særdeles underholdende, når Tottenham og West Ham støder sammen, og det er ikke mere end to måneder siden, at West Ham sendte Tottenham ud af Carabao Cuppen med en imponerende 3-2-sejr på Wembley, og det skal Tottenham selvfølgelig revanchere.

De to London-klubber har også mødt hinanden i Premier League, og her var det Tottenham, der vandt 3-2. Harry Kane scorede to mål før pausen, og Christian Eriksen lukkede kampen med sin scoring til 3-0 med en halv time igen.

West Ham formåede dog at få noget spænding i kampen efter to reduceringer, men det blev ikke til mere.

Anden kamp på 48 timer

De engelske klubber har, vanen tro, haft et hårdt juleprogram, og det gælder i særlig grad Tottenham og West Ham. Det er ikke mere end 48 timer siden, at de to hold senest var i aktion i Premier League, og derfor vil nogle af spillerne få problemer med fysikken.

Tottenham har givetvis fordelen af en lidt bredere trup end West Ham, men reserverne har selvfølgelig ikke samme kvalitet som starterne.

Mauricio Pochettino valgte at stille med Ben Davies og Kyle Trippier på henholdsvis venstre og højre back imod Swansea, og han kan passende sætte Danny Rose og Serge Aurier på banen imod West Ham.

Det er et større problem offensivt, hvor Christian Eriksen og Dele Alli er svære at erstatte. Omvendt fik Erik Lamela en sjælden start imod Swansea, og han får nok ikke genvalg, så der er muligheder for Tottenham.

Harry Kane tilbage på holdet

Vigtigst af alt, så får Tottenham Harry Kane tilbage. Premier League-topscoreren har døjet med sygdom henover juleperioden, og han var ikke med fra start imod Swansea.

Fernando Llorente startede derimod på toppen imod sin gamle klub, og det skulle vise sig at være en fin beslutning, da han scorede åbningsmålet. Kane erstattede ham i slutningen af kampen, og han bør derfor være på holdkortet imod West Ham.

Harry Kane afsluttede 2017 helt fantastisk med to hattricks imod Southampton og Burnley, og han er ekstremt vigtig for Tottenham.

Odds på Tottenham – West Ham

Du kan selvfølgelig smide lidt lommepenge efter Tottenham – West Ham, og du får i skrivende stund følgende odds hos bet365 (03/01 – 14.45):

  • Tottenham: 1.30
  • Uafgjort: 6.00
  • West Ham: 11.00

Se Tottenham – West Ham via live stream

Du kan se Premier League-kampen mellem Tottenham og West Ham direkte på nettet via live stream. Opret en profil hos Viaplay, og så kan du se fodbold fra Premier League, Superligaen, Champions League og meget andet.

Hvornår kan man se Tottenham – West Ham?

Tottenham – West Ham spilles torsdag den 4. januar kl. 21.00 på Wembley.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.