Premier League: Optakt til Liverpool – Stoke

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Stoke og Liverpool, se odds, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream.

Stoke er dårligt kørende

Onsdag aften mødes Stoke og Liverpool på bet365 stadium, og det ligner på forhånd en underholdende kamp. Da Stoke etablerede sig i Premier League under Tony Pulis var det bestemt ikke sjovt at besøge Stoke-on-Trent, men det har ændret sig en smule igennem de seneste sæsoner.

Stoke ligger i øjeblikket placeret på en 15. plads i Premier Leagu med 13 point efter 13 kampe, og de har kun tre point ned til Everton på 18. pladsen, så de kan sagtens ende i et nedrykningsdrama senere på sæsonen.

Stoke har ikke vundet i de seneste tre kampe, hvor de har mødt Leicester, Brighton og senest Crystal Palace. De kom ellers foran 1-0 på Selhurst Park på et mål af Xherdan Shaqiri, men de endte med at tabe 1-2 på et overtidsmål af Sakho.

Liverpool har fået gang i offensiven

Liverpool har ikke haft den bedste sæson, og de ligger i øjeblikket på sjettepladsen med 23 point efter 13 kampe. I sidste spillerunde mødte de Chelsea hjemme på Anfield, og de skal nok være glade for det ene point, for de blev udspillet i store perioder af kampen.

Defensiven har været et problem i flere år i Liverpool, men så er det heldigt, at de har en meget solid offensiv. I de seneste fem kampe har Liverpool scoret 14 mål, og særligt Mohamed Salah har været brandvarm.

Salah, som de købte i Roma i sommers, har scoret 10 mål i sine første 13 Premier League-kampe for klubben, og det er ny rekord. Han overgår dermed spillere som Fernando Torres og Michael Owen, og det er virkelig imponerende.

Klopp har gode erfaringer med Stoke

Liverpool havde i flere sæsoner store problemer med at komme til bet365 stadium i Stoke, hvilket de fleste hold i øvrigt havde. Det har dog ikke været tilfældet siden, at Jürgen Klopp overtog trænersædet i Liverpool i 2015.

Liverpool har vundet de seneste fire indbyrdes opgør imod Stoke i Premier League. I sidste sæson vandt de 4-1 hjemme på Anfield, mens de vandt 2-1 i Stoke. Jonathan Walters havde ellers bragt Stoke foran 1-0 kort før pausen, og det så længe ud til, at de ville hente tre point.

Med 20 minutter igen scorede første Coutinho, og to minutter senere Firmino til slutresultat 2-1. Ser man bort fra Capital One Cup-kampene, hvor begge holdt vandt 1-0, så har Jürgen Klopp altså gode erfaringer med at møde Stoke.

Odds på Stoke – Liverpool

Liverpool er gjort til klare favoritter selvom Stoke ikke er et sjovt sted at besøge. Bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds på kampen:

  • Stoke: 6.25
  • Uafgjort: 4.60
  • Liverpool: 1.53

Hvordan ser man Stoke – Liverpool via live stream

Der er i øjeblikket ingen danske kanaler, der viser kampen mellem Stoke eller Liverpool, og det er derfor heller ikke muligt at se kampen på live stream. Vi vil opdatere artiklen, hvis det skulle ændre sig.

Hvornår spilles Stoke – Liverpool?

Stoke – Liverpool spilles onsdag den 29. november kl. 21.00 på bet365 Stadium.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.