Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 28 apr, 2022

Premier League: Optakt til Newcastle – Liverpool [30/04]

I vores optakt til Premier League-kampen Liverpool – Newcastle finder du trupnyt, startopstillinger, online live stream og TV!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Vigtige point at hente for Liverpool

Titelkampen er for alvor begyndt at spidse til. De 2 titelaspiranter, Liverpool og Manchester City ligger næsten helt lige. Manchester City har 80 point, imens Liverpool har 79.

Begge klubber har 5 kampe tilbage, så det er næsten vind eller forsvind i alle kampe. Dette er fordi at begge klubber er i fremragende form for tiden. Derfor er Liverpool nødt til at næsten vinde alle kampe. Dette er fordi de selvfølgelig er bagud med 1 point, men Manchester City forventes også at hive tæt på maks antal point med hjem, i de sidste 5 kampe.

Liverpool kommer til kamp, med en nylig sejr i første kamp i deres Champions League semifinale mod Villareal. Liverpool har også vundet 4 ud af de sidste 5, Premier League kampe. De spillede nemlig uafgjort, mod netop deres titelrivaler fra Manchester.

Newcastle bliver ikke nogen let modstander for Liverpool. De har nemlig vundet deres sidste 4 kampe, og kun lukket 1 mål ind i den periode.

Newcastle startede sæsonen ud på en forfærdelig måde, men da nye ejere, træner og spillere, kom til klubben har de formået at vende skuden. De ligger p.t. på en 9 plads.

Hårdt kampprogram for Liverpool

Liverpool har mulighed for at lave, en historisk “Quadruple” Dette er en sæson hvor du vinder 4 turneringer. Liverpool har allerede vundet EFL Cuppen og de har spillet sig i FA Cup finalen og er blot 1 kamp fra en Champions League finale. De er som skrevet også i jagten om Premier League titlen.

Liverpool har flere kampe tilbage i kalenderen end de fleste andre hold. Derfor kunne man forestille sig at Klopp vælger at lave en mindre rotation i truppen, til kampen mod Newcastle.

Newcastle har det svært imod Liverpool

Vi skal helt tilbage til 2015 for at finde den sidste gang, Newcastle besejrede Liverpool. Efter den kamp er det blevet til store sejre for Liverpool. De har bl.a. vundet 4-0 og 3-1.

Nu bliver et spændende at se om Eddie Howes tropper kan gøre noget ved den skidte stime. Da Newcastles træner Eddie Howe var træner i Bournemouth, havde han også svært ved at stoppe Liverpool, dog blev det ofte nogle tætte og intense kampe. Det får en til at undre sig om Eddie Howe endelig kan få skovlen under Liverpool, nu når han har et noget bedre mandskab til rådighed.

Newcastle – Liverpool: Trupnyt

Newcastle mangler både Kieran Trippier og Callum Wilson, der begge to er ude med skader.

Liverpool er uden Roberto Firmino grundet en skade.

Newcastle – Liverpool: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Newcastle (4-2-3-1)

Martin Dubravka

Emil Krafth – Jamaal Lascelles – Dan Burn – Matt Targett

Bruno Guimarães – Jonjo Shelvey

Jacob Murphy – Joe Willock – Allan St. Maximin

Joelinton

Liverpool (4-3-3)

Allison

Trent Alexander Arnold – Virgil Van Dijk – Ibrahima Konaté – Andrew Robertson

Jordan Henderson – Fabinho – Thiago

Mohamed Salah – Sadio Mané – Luiz Diaz

Se Newcastle – Liverpool: Live Stream & TV

Du kan se Premier League-kampen mellem Newcastle og Liverpool online hos Viaplay. Derudover sendes kampen på

Læs også!

champions league vinder
champions-league
Lørdag aften er der Champions League-finale mellem Manchester City og Inter. Læs mere om kampen i vores optakt!
06 juni, 2023
se tennis online live stream og TV
tennis
Onsdag formiddag skal Holger Rune møde Casper Ruud ved kvartfinalen i French Open 2023. Du kan se kampen gratis her!
06 juni, 2023
wozniacki sharapova live stream australian open 2019
tennis
Holger Rune møder i 3. runde af French Open 2023 italienske Genaro Alberto Olivieri. Her finder du odds, live streaming og TV til kampen!
02 juni, 2023

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

1868 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 28 april, 2022