Premier League: Optakt til Newcastle – Manchester City

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Newcastle United og Manchester City, find odds, og se kampen på live stream.

Manchester City fortsætter dominansen

Manchester City og Pep Guardiola er I gang med en historisk sæson i Premier League. De har vundet de seneste 17 PL-kampe på stribe, og de er derfor også storfavoritter til at besejre Newcastle på St. James Park i det nordlige England.

Efter Citys første 19 kampe i Premier League ligger de på førstepladsen med 55 point, og de har dermed 12 point ned til Manchester United, som endda har spillet en kamp mere.

Det står næsten allerede klart, at Manchester City vinder Premier League, men det er spørgsmålet, hvor mange rekorder, de kan slå. De har allerede nu sat rekorden for flest sejre på stribe, og de har dem allesammen indenfor rækkevidde.

Newcastle fik vigtig sejr imod West Ham

Newcastle har bestemt ikke haft en god sæson, og de skal nok forberede sig på at være en del af bundkampen i årets Premier League. Manager Rafa Benitez har flere gange udtalt, at truppen ikke er stærk nok, og de fleste giver ham ret.

Før sidste rundes kamp imod West Ham havde Newcastle ikke vundet i de foregående ni kampe, og derfor var det ekstremt vigtigt, at de hentede tre point på London Stadium.

De kom ellers bagud 0-1 allerede efter seks minutter, men efter 60 minutter kunne Christian Atsu bringe Newcastle på 3-1, og selvom Andre Ayew fik reduceret til 3-2, så hentede Newcastle sæsonens kun anden udesejr i Premier League.

Newcastle kan få en tur i City-maskinen

Sejren over West Ham må give Newcastle-spillerne noget selvtillid, og det får de brug for imod Manchester City. Newcastle er bestemt ikke noget stabilt hold, og de har tidligere blevet løbet midtover af Manchester City.

City har kun vundet to af de seneste fire indbyrdes kampe imod Newcastle, men de blev vundet med 6-1 og 5-0 hjemme i Manchester, og vi kan sagtens se lignende cifre i aften.

Der spekuleres i om Pep Guardiola vælger at spare nogle af de største profiler med henblik på det stramme juleprogram. Flere regner med, at Kyle Walker får en tur på bænken, mens Danilo får lov at starte for en gangs skyld.

Det er svært at spå om de forreste positioner hos Manchester City, men man kunne forvente at se Gabriel Jesus på banen i stedet for Sergio Aguero. City må undvære John Stones og Benjamin Mendy, mens Newcastle må undvære Jesus Gamez og Aleksandar Mitrovic.

Odds på Newcastle United – Manchester City

Manchester City er selvfølgelig store favoritter til at besejre Newcastle, og oddset er ikke ligefrem fristende. Du få følgende odds hos bet365 (27/12 – 12.15:

  • Newcastle: 13.00
  • Uafgjort: 6.75
  • Manchester City: 1.25

Hvordan ser man Newcastle United – Manchester City på live stream?

Du kan se aftenens Premier League-kamp mellem Newcastle United og Manchester City i både TV og på live stream. Sidder du forarn TV’et, så skal du tune ind på TV3 Max. Vil du hellere se fodbold via live stream, så skal du oprette en profil hos Viaplay, som er Viasats streamingtjeneste, hvor du i øvrigt også kan se Superligaen og Champions League.

Hvornår spilles Newcastle United – Manchester City?

Newcastle United – Manchester City spilles onsdag den 27. december kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.