Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 7 jan, 2021

FA Cup: Se Aston Villa – Liverpool Online Live Stream

aston villas hjemmebane villa park

I vores optakt til FA Cup-kampen Aston Villa – Liverpool kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, FA Cup Live Streaming, dansk TV og meget andet.

Vil du se Aston Villa – Liverpool? Se FA Cup fodbold hos Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Se Aston Villa – Liverpool: Online live streaming og TV

FA Cup-kampen Aston Villa – Liverpool kan live streames online eller ses i TV.

Vil du se fodbold online, så kan du live streame Aston Villa – Liverpool online hos bet365, og det kræver blot en finansieret konto.

Vil du hellere se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+, som sender kampen i Danmark.

Liverpool skal revanchere 7-2-nederlag imod Aston Villa

Kigger man på Aston Villa og Liverpools to seneste møder på Villa Park, så kan man læse, at Birmingham-klubben har vundet 5-0 og 7-2.

I mellemtiden har Liverpool vundet en kamp på Anfield med 2-0, hvilket selvfølgelig ikke er overraskende.

5-0-sejren blev sikret under noget specielle omstændigheder, da Liverpool havde sendt hele holdet til VM for klubhold på den anden side af jorden, hvorfor nederlaget næsten var uundgåeligt og reelt set uden betydning.

Det var helt anderledes, da Liverpool tidligere på sæsonen tabte 7-2 i udekampen på Villa Park. Her stillede Jürgen Klopp op med størstedelen af de faste profiler, og selvom de bestemt ikke havde marginalerne med sig, så er nederlagets størrelse bare en skændsel for et hold som Liverpools.

Man må gå ud fra, at Liverpool-holdet møder hævntørstige op til kampen, men omvendt har vi nu at gøre med en FA Cup-kamp, og den turnering har Jürgen Klopp ikke været særligt interesseret i at bruge kræfter på i sin Liverpool-tid.

Når det er sagt, så har Aston Villa tabt de seneste fem FA Cup-kampe, så de har heller ikke den nylige historik med sig.

Liverpool er langt fra topformen

Efter flere sæsoner med sejre på stribe, så har Liverpool nu mødt noget modgang. Umiddelbart efter Liverpools 7-0-sejr imod Crystal Palace har Liverpool fået to point ud af de tre Premier League-kampe imod West Bromwich Albion.

Den samlede målscore lyder på 1-2, og derfor er der straks blevet rettet fokus på offensiven, som ellers har været så flyvende under den tyske manager.

Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah er af mange blevet vurderet som verdens bedste angreb, men sådan har de bestemt ikke spillet i de seneste par kampe.

Jürgen Klopp vil ændre på holdet

Det forventes, at Jürgen Klopp vil foretage en del rokeringer på holdet i forhold til det hold, han sendte på bane i nederlaget imod Southampton i mandags.

Han sendte det bedste hold på banen ved den lejlighed, men det vurderes sandsynligt, at det bliver meget anderledes imod Aston Villa.

Liverpool-truppen har været hårdt ramt af skader, og er det i nogen grad stadig. Som Jürgen Klopp efterhånden har fået pointeret nogle gange, så er kampprogrammet vanvittig tæt, hvorfor spillernes kræfter selvfølgelig skal doseres fornuftigt.

Omvendt forventes det, at Aston Villa-manager Dean Smith vil sende sine bedste spillere på banen. Med den gode start i Premier League i baghånden, så virker det umiddelbart meget fornuftigt at satse på FA Cuppen for Aston Villa.

Aston Villa – Liverpool: Skader og karantæner

Wesley og Trezeguet er fortsat ude med skader, mens Ross Barkley bør vende tilbage til startopstillingen.

Liverpool er som sagt hårdt ramt. Konstantinos Tsimikas, Diogo Jota, Joel Matip, Naby Keita, Joe Gomez og Virgil van Dijk sidder med garanti ude.

Aston Villa – Liverpool: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen mellem Aston Villa og Liverpool:

Aston Villa

Tom Heaton

Frédéric Guilbert – Tyrone Mings – Korney Hause – Neil Taylor

Conor Hourihane – Marvelous Nakamba

Ross Barkley – Jacob Ramsey – Anwar El Ghazi

Ollie Watkins

Liverpool

Caoimhin Kelleher

Neco Williams – Nathaniel Phillips – Rhys Williams – James Milner

Curtis Jones – Thiago Alcantara

Alex Oxlade-Chamberlain – Takumi Minamino – Divock Origi

Xherdan Shaqiri

Aston Villa – Liverpool: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Aston Villa – Liverpool?

Aston Villa – Liverpool spilles fredag den 8. januar kl. 20.45.

Hvor spilles Aston Villa – Liverpool?

Aston Villa – Liverpool spilles på Villa Park i Birmingham.

Hvor kan man live streame Aston Villa – Liverpool online?

Aston Villa – Liverpool kan live streames online hos bet365.

Er det gratis at live streame Aston Villa – Liverpool hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live Aston Villa – Liverpool hos bet365, da du skal have en finansieret konto. Det koster dog ingenting at live streame fodbold hos bet365.

Hvilken dansk TV-kanal sender Aston Villa – Liverpool?

Aston Villa – Liverpool sendes på TV3+.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.