Christoffer Milo photo
Christoffer Milo

- 11 aug, 2022

Premier League: Optakt til Brentford – Manchester United [13/08]

I vores optakt til Premier League-kampen Brentford – Manchester United finder du online live streaming, trupnyt, forventede startopstillinger og meget mere.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Skrækstart for Ten Hag

Efter sidste sæsons store skuffelse for Man United, der både fejlede at sikre Champions League fodbold, med en 6. plads i ligaen og hurtige exits i de forskellige turneringer det deltog i, heriblandt et nederlag til Middlesbrough i de tidlige runder af pokalturneringen.

Forventningerne var store da Man United sparkede sæsonen i gang i sidste weekend. De bød holdet fra det sydlige England Brighton op til dans på Old Trafford. Dog var der stadigvæk markante tegn af Man Uniteds uinspirerede spil fra sidste sæson i åbningskampen.

Da Man United først kom bagud 1-0 af et mål fra Brigtons Pascal Gross, var det som om at Man United spillerne glemte den taktiske plan lagt af den nye træner Erik Ten Hag. De så stressede ud i deres spilopbygning og var ikke solide i defensiven.

Disse fejl skal der rettes op på når Man United drager til London for at møde danskerholdet Brentford. Man United skal gøre alt for ikke at tabe mod Brentford, først og fremmest fordi de helst ikke skal sakke bagud så tidligt i sæsonen, men også fordi klubben og den nye cheftræner helst ikke må miste fansenes tillid allerede.

Brentford med ny Eriksen-erstatning

En lang række eksperter og fans har hyldet Brentford og ikke mindst Christian Eriksen for deres store præstation i sidste sæson. Ikke nok med at de sikrede overlevelse i deres første sæson i Premier League, men også at de havde en så god sæson at de ikke var i nogen speciel stor nedrykingsfare.

Christian Eriksen blev hentet på fri transfer i januar og var en stor faktor i Brentfords succes. Ham og Ivan Toney skabte et godt samarbejde på banen og de slog hold som bla. Chelsea på Stamford Bridge.

Men nu er Christian Eriksen skiftet til Man United og de manglede nu deres kreative playmaker på midtbanen. Nu ser det ud til at Brentfords bekymringer er stoppet da de har brugt 15 millioner pund på en Eriksen erstatning. Det er danske Mikkel Damsgaard, som er skiftet fra italienske Sampdoria og han skal forsøge at fylde det store hul, som Christian Eriksen har efterladt.

Brentford – Man United: Trupnyt

Brentford mangler både Kristoffer Ajer, Ethan Pinnock og Sergi Canos der alle er ude grundet skader

Man United mangler Brandon Williams grundet skade og Facundo Pellestri og Anthony Martial er tvivlsomme også grundet skader.

Brentford – Man United: Forventet startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Brentford (4-3-3)

David Raya

Aaron Hickey – Pontus Jansson – Ben Mee – Rico Henry

Josh Dasilva – Christian Nørgaard – Mathias Jensen

Bryan Mbuemo – Ivan Toney – Yoane Wissa

Man United (4-3-3)

David De Gea

Diogo Dalot – Harry Maguire – Lisandro Martinez – Luke Shaw

Christian Eriksen – Fred – Bruno Fernandes

Jadon Sancho – Cristiano Ronaldo – Marcus Rashford

Se Brentford – Man United: Online Live Streaming & TV

Du kan se Premier League kampen mellem Brentford og Man United på TV3+ i dit TV. Derudover kan du live streame kampen på Viaplay.

Brentford – Man United: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Brentford – Manchester United?

Kampen spilles lørdag den 13 august kl 18:30.

Hvor kan man se Brentford – Manchester United?

Kampen vises på TV3+ i dansk TV.

Hvor kan man live streame Brentford – Manchester United?

Kampen kan live streames online på Viaplay.

Kampen kan live streames online på Viaplay.

Andre optakter

Nations League: Optakt til Danmark – Frankrig [25/09]
landskamp
I vores optakt til landskampen Danmark – Frankrig kan du læse mere forventede startopstillinger, Nations League, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!
23 september, 2022
Nations League: Optakt til landskampen Kroatien – Danmark [22/09]
landskamp
I vores optakt til Nations League-landskampen Kroatien – Danmark finder du trupper, forventede startopstillinger, online live streaming, TV og meget andet helt gratis.
21 september, 2022
Superligaen: Optakt til FC Midtjylland – FC København [18/09]
superliga
Læs vores optakt til Superliga-braget mellem FC Midtjylland og FC København her!
13 september, 2022
Champions League: Optakt til FCK – Sevilla [14/09]
champions-league
I vores optakt til FCK – Sevilla finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet!
12 september, 2022
Superligaen: Optakt til Brøndby – Randers [11/09]
superliga
I vores optakt til Superliga-kampen Brøndby - Randers finder du trupnyt, startopstillinger, live stream, TV og meget mere!
09 september, 2022
Superligaen: Optakt til OB – FCK [10/09]
superliga
I vores optakt til Superliga-kampen OB – FCK finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis.
09 september, 2022
Premier League: Optakt til Manchester City – Tottenham [10/09]
premier-league
I vores optakt til Premier League-kampen Manchester City - Tottenham finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget mere!
08 september, 2022
Champions League: Optakt til Borussia Dortmund – FC København [06/09]
champions-league
I vores optakt til Dortmund – FCK finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!
05 september, 2022

Christoffer Milo

Fodboldskribent

28 Artikler