Christoffer Milo photo
Christoffer Milo

- 11 aug, 2022

Premier League: Optakt til Chelsea – Tottenham [14/08]

I vores optakt til Premier League-kampen Chelsea – Tottenham finder du trupnyt, forventede startopstillinger, live stream, TV og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Tottenham skal have revanche

Man kan med rette sige at Chelsea er Tottenhams onde ånd. I sidste sæson blev det til 4 indbyrdes opgør, 2 i Premier League og 2 i EFL Cup. Det blev til en Chelsea sejr i samtlige 4 kampe i sidste sæson og Tottenham så aldrig rigtig ud som om de havde muligheder for at tage sejren. Kampene endte henholdsvis 0-3, 2-0, 0-1 og 2-0 til Chelsea, hvilket giver en samlet målscore på 8-0 til Chelsea. Ikke nok med at Tottenham havde problemer med at holde Chelsea fra målet, så formåede de heller aldrig at få bolden i nettet. Det skal der ændres på når de 2 hold møder hinanden for første gang i den nye sæson.

Tottenham spiller bedst når modstanderne står højt på banen og presser, derfor kan de udnytte deres specifikke taktik hvor de satser på hurtige og dødbringende kontraangreb. Derfor havde Tottenham succes mod fx Liverpool og Man City sidste sæson, men Chelsea stod lavere med deres 3 back kæde og det voldede store problemer for Tottenham. Det bliver spændende at se om Tottenham har lært noget fra sidste sæson og se om det er deres tur til at volde problemer.

Tæt sæsonstart for Chelsea

Chelsea drog til Liverpool i sidste weekend, deres første kamp i den nye sæson var mod Everton og det var en tæt kamp der blev afviklet på Goodison Park. Kampen startede dramatisk med en slem skade til Evertons centerback Ben Godfrey, Chelsea trak det længste strå og kunne løbe afsted med en spinkel 1-0 sejr.

Endnu en gang blev Chelseas målscorer problem belyst. Hverken Havertz, Sterling eller Mount havde let ved at komme til målchancer og med salget af Romelu Lukaku og Timo Werner, er det kun Armando Broja, som Chelsea har som er en rigtig 9’er. Dog er Armando Broja kun 1 enkelt premier league sæson erfaren og han bør ikke regnes som startfavorit.

Chelsea skal finde formen fra sidste sæsons start tilbage, hvor de spillede med et flydende angreb, hvor der var mange forskellige målscorere.

Chelsea – Tottenham: Trupnyt

Chelsea mangler umiddelbart ikke nogen spillere til kampen

Tottenham bør også have alle spillere klar, bortset fra Oliver Skipp der er tvivlsom grundet skade

Chelsea – Tottenham: Forventet startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Chelsea (3-4-2-1)

Edouard Mendy

Cesar Azpilicueta – Kalidou Koulibaly – Thiago Silva

Reece James – N’Golo Kante – Jorginho – Marc Cucurella

Kai Havertz – Mason Mount

Raheem Sterling

Tottenham (3-4-3)

Hugo Lloris

Cristian Romero – Eric Dier – Ben Davies

Emerson Royal – Yves Bissouma – Pierre Emile Højbjerg – Ryan Sessegnon

Dejan Kulusevski – Harry Kane – Heung Min Son

Se Chelsea – Tottenham: Online Live Streaming & TV

Du kan se Superliga kampen mellem Chelsea og Tottenham på See i dit TV. Derudover kan du live streame kampen på Viaplay.

Chelsea – Tottenham: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Chelsea – Tottenham?

Chelsea – Tottenham spilles søndag den 14 august kl 17:30

Hvor kan man se Chelsea – Tottenham i TV?

Chelsea – Tottenham vises på See i dansk TV

Hvor kan man live streame Chelsea – Tottenham?

Chelsea – Tottenham kan live streames online på Viaplay

Andre optakter

dusan vlahovic juventus
coppa-italia
Juventus og Lazio mødes torsdag aften i Coppa Italia. Kampen sendes ikke i dansk TV, men du kan live streame den her!
31 januar, 2023
inter fans
pokalfodbold
Coppa Italia-kampen Inter – Atalanta sendes ikke i dansk TV, men du finder live stream til kampen lige her!
30 januar, 2023
em i håndbold 2022 herrer
haandbold
I vores optakt til landskampen Danmark - Spanien kan du læse mere om VM 2023 Mænd, Trupper, Online Live Stream, TV og meget mere helt gratis!
26 januar, 2023
etihad stadium i manchester
fa-cup
Læs mere om fredagens FA Cup-kamp mellem Manchester City og Arsenal i vores optakt, hvor du også finder live streaming, dansk TV og meget andet!
25 januar, 2023
danmark håndbold
haandbold
I vores optakt til landskampen Danmark - Ungarn kan du læse mere om VM Håndbold 2023 Mænd, Trupper, Online Live Stream, TV og meget mere helt gratis!
24 januar, 2023
santiago bernabeu real madrid stadion
pokalfodbold
Torsdag aften byder på El Derbi Madrileño i Copa del Rey, når Real Madrid tager imod Atletico Madrid. Find Stream i vores optakt til kampen!
23 januar, 2023
camp nou i barcelona
copa-del-rey
Onsdag aften spiller FC Barcelona imod Real Sociedad i Copa del Rey. Kampen sendes ikke i dansk TV, men du finder live stream lige her!
23 januar, 2023

Christoffer Milo

Fodboldskribent

75 Artikler