Christoffer Milo photo
Christoffer Milo

- 11 aug, 2022

Premier League: Optakt til Chelsea – Tottenham [14/08]

I vores optakt til Premier League-kampen Chelsea – Tottenham finder du trupnyt, forventede startopstillinger, live stream, TV og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Tottenham skal have revanche

Man kan med rette sige at Chelsea er Tottenhams onde ånd. I sidste sæson blev det til 4 indbyrdes opgør, 2 i Premier League og 2 i EFL Cup. Det blev til en Chelsea sejr i samtlige 4 kampe i sidste sæson og Tottenham så aldrig rigtig ud som om de havde muligheder for at tage sejren. Kampene endte henholdsvis 0-3, 2-0, 0-1 og 2-0 til Chelsea, hvilket giver en samlet målscore på 8-0 til Chelsea. Ikke nok med at Tottenham havde problemer med at holde Chelsea fra målet, så formåede de heller aldrig at få bolden i nettet. Det skal der ændres på når de 2 hold møder hinanden for første gang i den nye sæson.

Tottenham spiller bedst når modstanderne står højt på banen og presser, derfor kan de udnytte deres specifikke taktik hvor de satser på hurtige og dødbringende kontraangreb. Derfor havde Tottenham succes mod fx Liverpool og Man City sidste sæson, men Chelsea stod lavere med deres 3 back kæde og det voldede store problemer for Tottenham. Det bliver spændende at se om Tottenham har lært noget fra sidste sæson og se om det er deres tur til at volde problemer.

Tæt sæsonstart for Chelsea

Chelsea drog til Liverpool i sidste weekend, deres første kamp i den nye sæson var mod Everton og det var en tæt kamp der blev afviklet på Goodison Park. Kampen startede dramatisk med en slem skade til Evertons centerback Ben Godfrey, Chelsea trak det længste strå og kunne løbe afsted med en spinkel 1-0 sejr.

Endnu en gang blev Chelseas målscorer problem belyst. Hverken Havertz, Sterling eller Mount havde let ved at komme til målchancer og med salget af Romelu Lukaku og Timo Werner, er det kun Armando Broja, som Chelsea har som er en rigtig 9’er. Dog er Armando Broja kun 1 enkelt premier league sæson erfaren og han bør ikke regnes som startfavorit.

Chelsea skal finde formen fra sidste sæsons start tilbage, hvor de spillede med et flydende angreb, hvor der var mange forskellige målscorere.

Chelsea – Tottenham: Trupnyt

Chelsea mangler umiddelbart ikke nogen spillere til kampen

Tottenham bør også have alle spillere klar, bortset fra Oliver Skipp der er tvivlsom grundet skade

Chelsea – Tottenham: Forventet startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Chelsea (3-4-2-1)

Edouard Mendy

Cesar Azpilicueta – Kalidou Koulibaly – Thiago Silva

Reece James – N’Golo Kante – Jorginho – Marc Cucurella

Kai Havertz – Mason Mount

Raheem Sterling

Tottenham (3-4-3)

Hugo Lloris

Cristian Romero – Eric Dier – Ben Davies

Emerson Royal – Yves Bissouma – Pierre Emile Højbjerg – Ryan Sessegnon

Dejan Kulusevski – Harry Kane – Heung Min Son

Se Chelsea – Tottenham: Online Live Streaming & TV

Du kan se Superliga kampen mellem Chelsea og Tottenham på See i dit TV. Derudover kan du live streame kampen på Viaplay.

Chelsea – Tottenham: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Chelsea – Tottenham?

Chelsea – Tottenham spilles søndag den 14 august kl 17:30

Hvor kan man se Chelsea – Tottenham i TV?

Chelsea – Tottenham vises på See i dansk TV

Hvor kan man live streame Chelsea – Tottenham?

Chelsea – Tottenham kan live streames online på Viaplay

Andre optakter

Nations League: Optakt til Danmark – Frankrig [25/09]
landskamp
I vores optakt til landskampen Danmark – Frankrig kan du læse mere forventede startopstillinger, Nations League, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!
23 september, 2022
Nations League: Optakt til landskampen Kroatien – Danmark [22/09]
landskamp
I vores optakt til Nations League-landskampen Kroatien – Danmark finder du trupper, forventede startopstillinger, online live streaming, TV og meget andet helt gratis.
21 september, 2022
Superligaen: Optakt til FC Midtjylland – FC København [18/09]
superliga
Læs vores optakt til Superliga-braget mellem FC Midtjylland og FC København her!
13 september, 2022
Champions League: Optakt til FCK – Sevilla [14/09]
champions-league
I vores optakt til FCK – Sevilla finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet!
12 september, 2022
Superligaen: Optakt til Brøndby – Randers [11/09]
superliga
I vores optakt til Superliga-kampen Brøndby - Randers finder du trupnyt, startopstillinger, live stream, TV og meget mere!
09 september, 2022
Superligaen: Optakt til OB – FCK [10/09]
superliga
I vores optakt til Superliga-kampen OB – FCK finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis.
09 september, 2022
Premier League: Optakt til Manchester City – Tottenham [10/09]
premier-league
I vores optakt til Premier League-kampen Manchester City - Tottenham finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget mere!
08 september, 2022
Champions League: Optakt til Borussia Dortmund – FC København [06/09]
champions-league
I vores optakt til Dortmund – FCK finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!
05 september, 2022

Christoffer Milo

Fodboldskribent

28 Artikler