Christoffer Milo photo
Christoffer Milo

- 2 sep, 2022

Premier League: Optakt & Stream til Everton – Liverpool [03/09]

I vores optakt til Premier League-kampen Everton – Liverpool finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget mere helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Historisk derby i Liverpool

Lørdag den 3. september er dagen hvor det 241. Merseyside Derby skal spilles. Det er en historisk kamp mellem de 2 største hold fra Merseyside kommunen, nemlig Everton og Liverpool der begge har base i Liverpool.

Historisk har Liverpool været det bedste hold, de har vundet 97 kampen i forhold til Evertons 67 sejre. Derudover er 76 af kampene endt uafgjort.

Senest har det været Liverpool der har været det bedste hold, de har vundet alt der er at vinde, imens Everton har enten spillet sig til en midterplacering eller kæmpet for overlevelse i Premier League.

Dog bliver den seneste form lidt glemt når de 2 hold mødes, da begge hold spiller med meget intensitet, da der ikke kun er point, men også ære og håneret på spil.

De sidste 5 indbyrdes kampe i Premier League, er det Liverpool der har været lidt bedre. Det er blevet til 2 sejre til Liverpool, 1 sejr til Everton og 2 uafgjorte kampe.

Everton stadig uden sejr

Efter 5. spillerunde stod det igen klart, Everton var stadig uden sejr i denne Premier League sæson. Everton har dog ikke været helt så dårlige, som det ser ud, alle deres kampe har været tætte og der har ikke været udsat for nogle store ydmygelser.

3 af Evertons kampe er også endt uafgjort, hvilket skyldes at de ikke har haft nok kvalitet i offensiven. Unge Anthony Gordon har vist sig godt frem, men det er stadig tydeligt at Everton først og fremmest mangler deres skadet angriber Dominic Calvert Lewin, men også at de skal lige vænne sig og komme over tabet af Richarlison.

Kan Liverpool holde stimen kørende?

Det var en skidt start på sæsonen for Liverpool. Med uafgjort til både Fulham og Crystal Palace, men også nederlag til Man United, gav triste miner i Liverpool. De har dog fået vendt skuden og med en storsejr over oprykkerne fra Bournemouth på hele 9-0 og en sejr de fik tilkæmpet sig i sidste minut, mod et godt spillende Newcastle hold.

Nu er opgaven for Liverpool at holde deres fine stime kørende og besejre Everton og dermed få endnu en sejr og 3 vigtige point.

Everton – Liverpool: Trupnyt

Everton mangler Dominic Calvert Lewin, Ben Godfrey og Yerry Mina grundet skader.

Liverpool mangler Thiago Alcantara og Alex Oxlade Chamberlain grundet skader.

Everton – Liverpool: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Everton (4-3-3)

Jordan Pickford

Nathan Patterson – Conor Coady – James Tarkowski – Vitaly Mykolenko

Allan – Amadou Onana – Alex Iwobi

Dwight McNeil – Demarai Gray – Anthony Gordon

Liverpool (4-3-3)

Alisson

Trent Alexander Arnold – Joe Gomez – Virgil Van Dijk – Andrew Robertson

Harvey Elliot – Fabinho – Jordan Henderson

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Luiz Diaz

Se Everton – Liverpool: Online Live Streaming & TV

Du kan se Premier League kampen mellem Everton og Liverpool på TV3 MAX i dit TV. Derudover kan du live streame kampen på Viaplay.

Everton – Liverpool: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Everton – Liverpool?

Everton – Liverpool spilles lørdag den 3. september kl 13:30.

Hvor kan man se Everton – Liverpool?

Everton – Liverpool vises på TV3 MAX på dansk TV.

Hvor kan man live streame Everton – Liverpool?

Everton – Liverpool live streames online på Viaplay.

Nations League: Optakt til Danmark – Frankrig [25/09]
landskamp
I vores optakt til landskampen Danmark – Frankrig kan du læse mere forventede startopstillinger, Nations League, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!
23 september, 2022
Nations League: Optakt til landskampen Kroatien – Danmark [22/09]
landskamp
I vores optakt til Nations League-landskampen Kroatien – Danmark finder du trupper, forventede startopstillinger, online live streaming, TV og meget andet helt gratis.
21 september, 2022
Superligaen: Optakt til FC Midtjylland – FC København [18/09]
superliga
Læs vores optakt til Superliga-braget mellem FC Midtjylland og FC København her!
13 september, 2022
Champions League: Optakt til FCK – Sevilla [14/09]
champions-league
I vores optakt til FCK – Sevilla finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet!
12 september, 2022
Superligaen: Optakt til Brøndby – Randers [11/09]
superliga
I vores optakt til Superliga-kampen Brøndby - Randers finder du trupnyt, startopstillinger, live stream, TV og meget mere!
09 september, 2022
Superligaen: Optakt til OB – FCK [10/09]
superliga
I vores optakt til Superliga-kampen OB – FCK finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis.
09 september, 2022
Premier League: Optakt til Manchester City – Tottenham [10/09]
premier-league
I vores optakt til Premier League-kampen Manchester City - Tottenham finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget mere!
08 september, 2022
Champions League: Optakt til Borussia Dortmund – FC København [06/09]
champions-league
I vores optakt til Dortmund – FCK finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!
05 september, 2022

Christoffer Milo

Fodboldskribent

28 Artikler