Christoffer Milo photo
Christoffer Milo

- 19 aug, 2022

Premier League: Optakt til Leeds – Chelsea [21/08]

I vores optakt til Premier League-kampen Leeds – Chelsea finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Leeds skal udnytte deres gode form

Denne sæson har startet godt ud for Leeds. En sejr over Wolves og en uafgjort mod Southampton, 4 point på 2 kampe er helt sikkert en acceptabel start og en god base for Leeds.

Sidste sæson var ikke noget at skrive hjem om for Leeds, de kæmpede med i nedrykningsspillet og de sikrede først overlevelse på den allersidste spillerunde. Både et trænerskift, ankomsten af nye spillere og salget af deres stjerne Raphinha. Alt dette kan have skabt tumult i klubben, så derfor er det vigtigt at Leeds har kommet så godt fra start.

Leeds skal udnytte at Chelsea stadigvæk ikke helt har fundet de gode offensive takter, de havde svært ved at komme til chancer mod Everton og selvom de dominerede mod Tottenham, var det sjældent at de var inde og være rigtig farlige. Det bliver en svær opgave for Leeds, de har det tit svært mod Chelsea. I bare sidste sæson tabte de begge kampe mod Chelsea og lukkede 6 mål ind på 2 kampe.

Chelsea mangler Tuchel

Der har på de sidste været en stigende snak og debat om Thomas Tuchel. Selvom han har vundet trofæer i Chelsea, som fx Champions League, men i sidste sæson indfriede de ikke rigtig nogle andre mål end at de kvalificerede sig til Champions League.

Romelu Lukaku har udtalt sig at han ikke følte sig tilpas i Tuchels system og nu har Timo Werner også stået frem og sagt det samme, det ligner lidt at det er sportsligt selvmord for en angriber at komme til Chelsea. Det tegner lidt til at der ikke er den bedste stemning omkring Tuchel, flere fans har også sagt at Chelsea er Kaos og Trofæer. At der tit er kaos i klubben, men ofte ender de med at vinde et trofæ.

Tuchel er ikke med i kampen, da han har et rødt kort. Det skete da han kom op og toppes med Antonio Conte efter kampen mod Tottenham.

Leeds – Chelsea: Trupnyt

Leeds mangler Luke Ayling, Junior Firpo og Stuart Dallas der alle er skadet. Patrick Bamford, Liam Cooper og Joe Gelhardt er alle tvivlsomme.

Chelsea mangler Marcos Alonso og Mateo Kovacic der er skadet, Ngolo Kante er tvivlsom.

Leeds – Chelsea: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Leeds (4-2-3-1)

Ilian Meslier

Rasmus Kristensen – Robin Koch – Diego Llorente – Pascal Struijk

Marc Roca – Tyler Adams

Daniel James – Brenden Aaronson – Jack Harrison

Rodrigo Moreno

Chelsea (3-4-2-1)

Edouard Mendy

Cesar Azpilicueta – Thiago Silva – Kalidou Koulibaly

Reece James – Conor Gallagher – Jorginho – Marc Cucurella

Kai Havertz – Mason Mount

Raheem Sterling

Se Leeds – Chelsea: Online Live Streaming & TV

Du kan se Premier League kampen mellem Leeds og Chelsea på See i dit TV. Derudover kan du live streame kampen på Viaplay.

Leeds – Chelsea: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Leeds – Chelsea?

Leeds – Chelsea spilles søndag den 21. august 2022 kl 15:00.

Hvor kan man se Leeds – Chelsea i TV?

Leeds – Chelsea vises på See i dansk TV.

Hvor kan man live streame Leeds – Chelsea online?

Leeds – Chelsea kan live streames online på Viaplay.

Andre optakter

dusan vlahovic juventus
coppa-italia
Juventus og Lazio mødes torsdag aften i Coppa Italia. Kampen sendes ikke i dansk TV, men du kan live streame den her!
31 januar, 2023
inter fans
pokalfodbold
Coppa Italia-kampen Inter – Atalanta sendes ikke i dansk TV, men du finder live stream til kampen lige her!
30 januar, 2023
em i håndbold 2022 herrer
haandbold
I vores optakt til landskampen Danmark - Spanien kan du læse mere om VM 2023 Mænd, Trupper, Online Live Stream, TV og meget mere helt gratis!
26 januar, 2023
etihad stadium i manchester
fa-cup
Læs mere om fredagens FA Cup-kamp mellem Manchester City og Arsenal i vores optakt, hvor du også finder live streaming, dansk TV og meget andet!
25 januar, 2023
danmark håndbold
haandbold
I vores optakt til landskampen Danmark - Ungarn kan du læse mere om VM Håndbold 2023 Mænd, Trupper, Online Live Stream, TV og meget mere helt gratis!
24 januar, 2023
santiago bernabeu real madrid stadion
pokalfodbold
Torsdag aften byder på El Derbi Madrileño i Copa del Rey, når Real Madrid tager imod Atletico Madrid. Find Stream i vores optakt til kampen!
23 januar, 2023
camp nou i barcelona
copa-del-rey
Onsdag aften spiller FC Barcelona imod Real Sociedad i Copa del Rey. Kampen sendes ikke i dansk TV, men du finder live stream lige her!
23 januar, 2023

Christoffer Milo

Fodboldskribent

75 Artikler