Premier League: Optakt og stream til Liverpool – Manchester United

den nye tribune på anfield i liverpool

I vores optakt til Liverpool – Manchester United kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget mere helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det hos Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Manchester United har skubbet Liverpool af tronen

Er vi ved at se et tronskifte i engelsk fodbold? Liverpool har – sammen med Manchester City – været totalt dominerende og flere niveauer over Manchester United i de seneste par sæsoner.

Der er dog sket noget i løbet af 2020. Mens Liverpool er faldet i niveau, hvilket ikke er underligt i sig selv, så har Manchester United forbedret sig markant siden de hentede Bruno Fernandes til klubben for et år siden.

Siden har de ikke tabt en kamp på udebane i Premier League, hvilket både vidner om holdets styrke, men også om deres taktiske tilgang.

Det hører bestemt til sjældenhederne, at mandskaber over længere tid er bedst på udebane, men sådan har det været med Manchester United i det seneste års tid.

Tirsdag aften overtog Manchester United førstepladsen i Premier League, da de vandt 1-0 i Burnley. Man kan dog slet ikke kalde det for en tronskifte endnu, for Manchester United er så stor en klub, at de skal vinde mesterskaber og være bejler til Champions League, hvilket de bestemt ikke er i øjeblikket.

Liverpool har på papiret det stærkeste hold, og de vil også være favoritter i søndagens kamp på Anfield, men det er nogle år siden, at niveauforskellen har været så lille, som den er nu.

Se oversigten: Danske fodboldspillere i England

Liverpool har ikke tabt på Anfield i tre år

Mens United er stærke på udebane, så finder man ikke noget hold i Europa, som er bedre på hjemmebane end Liverpool.

I Premier League-sammenhæng har Liverpool har ikke tabt siden den 23. april 2017, hvor Crystal Palace vandt 2-1 på Anfield.

Det skal selvfølgelig siges, at hjemmebanefordelen i skrivende stund ikke er ret stor, men det er dog en fordel at spille på en bane, som man kender ud og ind.

Manchester Uniteds seneste sejr på Anfield fandt sted i januar 2016 på et mål af Wayne Rooney, men der er sket utroligt meget i de to klubber siden da.

Blandt de 22 startende spillere ved den omtalte kamp, er det kun Jordan Henderson, James Milner, Roberto Firmino, Anthony Martial og David de Gea, der fortsat er at finde i de to trupper.

Hvis stimen skal brydes, så er det ikke usandsynligt, at det bliver imod stærkt kørende United-hold, som er gode til at spille imod gode hold på udebane.

Hvad er der galt i Liverpool?

Liverpool har ikke lignet sig selv i den seneste måneds tid. De mange skader og en generel træthed har selvfølgelig noget at sige, men det er ikke helt tilfældigt, at Liverpool kun har fået to point ud af de seneste tre Premier League-kampe imod West Bromwich, Newcastle og Southampton.

Det er særligt i den offensive del af spillet, at de er langt fra deres topniveau. Det kan synes underligt, da Sadio Mané, Mohamed Salah og Roberto Firmino er til rådighed.

Det samme er de to vigtige backer Andrew Robertson og Trent Alexander-Arnold. Det er ikke nemt at forklare, hvad der går galt i øjeblikket, men både manager Jürgen Klopp og spillerne virker udmattede.

Liverpool – Manchester United: Skader og karantæner

Liverpool er fortsat ramt af skader. Værst er det, at de må undvære styrmand Virgil van Dijk, som nok ikke bliver klar i denne sæson.

De mangler også både Joe Gomez og Joel Matip, så de er hårdt udfordret i midterforsvaret.

Derudover mangler de også Naby Keita, Diogo Jota og Konstantinos Tsimikas.

Manchester United må undvære Victor Lindelöf og Phil Jones, mens Marcos Rojo, Nemanja Matic og Anthony Martial er tvivlsomme.

Liverpool – Manchester United: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Liverpool – Manchester United:

Liverpool

Alisson Becker

Trent Alexander-Arnold – Rhys Williams – Fabinho – Andrew Robertson

Jordan Henderson – Georginio Wijnaldum – Thiago Alcantara

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Sadio Mané

Manchester United

David de Gea

Aaron Wan-Bissaka – Harry Maguire – Eric Bailly – Luke Shaw

Fred – Scott McTominay

Anthony Martial – Bruno Fernandes – Marcus Rashford

Edinson Cavani

Se Liverpool – Manchester United: Online live streaming og TV

Du kan se Premier League-kampen mellem Liverpool og Manchester United med online live streaming og i TV.

Vil du helst live streame LFC – MUFC online, så kan det gøres på Viaplay, hvor du udover Premier League også kan live streame Superligaen, Champions League og meget andet fodbold.

Er du mere til at se fodbold i TV, så kan du gøre det på Xee.

Liverpool – Manchester United: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Liverpool – Manchester United?

Liverpool – Manchester United spilles søndag den 17. januar 2021 kl. 17.30.

Hvor spilles Liverpool – Manchester United?

Liverpool – Manchester United spilles på Anfield i Liverpool.

Hvor kan man live streame Liverpool – Manchester United?

Liverpool – Manchester United kan live streames online på Viaplay.

Er det gratis at live streame Liverpool – Manchester United på Viaplay?

Nej, det er ikke gratis at live streame Liverpool – Manchester United på Viaplay, da du skal have en aktiv konto.

Hvilken dansk TV-kanal sender Liverpool – Manchester United?

Liverpool – Manchester United sendes på Xee i dansk TV.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.