Kan City vinde guldet imod United? Se kampen her!

Læs vores optakt til Manchester City – Manchester United, og se kampen på nettet via live stream.

Manchester City kan blive mestre imod United

Der venter en stor kamp lørdag aften i Premier League, hvor Manchester City og Manchester United mødes. Udover at være en kamp mellem nummer et og to i verdens største liga, så er det også en kamp imellem Pep Guardiola og Jose Mourinho.

Men den helt store historie omkring kampen er, at Manchester City kan blive Premier League-mestre, hvis de besejrer rivalerne fra United hjemme på Etihad Stadium.

City er hele 16 point foran United i Premier League, og en sejr vil bringe dem hele 19 point foran med kun seks kampe tilbage, og da vil det være teoretisk umuligt at indhente dem.

Manchester City har været skræmmende stærke på hjemmebane i denne sæson, men de spillede en meget hård Champions League-kamp i onsdags, som endte med et 0-3-nederlag på Anfield imod Liverpool.

– Læs mere om, hvordan man live streamer Premier League

City fik tæsk i onsdags

Der var lagt op til et brag af en Champions League-kamp på Anfield i onsdags, og det blev det i sandhed også. Liverpool stormede ud på banen, og blev blæst frem af et meget stærkt publikum, og City-spillerne var statister i første halvleg.

Det stod 3-0 ved pausen, og City kom bedre ud til anden halvleg, hvor de dominerede spillet. Til gengæld havde de store problemer med at spille sig frem til chancer, og de savnede virkelig Sergio Aguero, som sidder ude med en skade.

Det dårlige udgangspunkt fra den første kamp gør, at City skal spille en pragtkamp for at gå videre til semifinalen. Desværre for dem, så har de den gigantiske kamp imod United kort efter, og det bliver meget spændende at se, hvordan Guardiola stiller op.

Pep Guardiola vs Jose Mourinho

Det er altid stort, når Pep Guardiola og Jose Mourinhos hold møder hinanden. De er begge blandt verdens absolut største manager-profiler, og de har et interessant forhold til hinanden.

Der var for alvor tryk på, da Pep Guardiola var træner i Barcelona, mens Mourinho styrede holdet i Real Madrid. Der var mange kontroverser, og det bliver ikke mindre spændende af, at de møder hinanden i Premier League.

Du kan læse meget mere om Guardiola og Mourinhos forhold her.

Sådan ser du Manchester City – Manchester United på nettet via live stream

Du kan se kampen mellem Manchester City og Manchester United på nettet via et live stream. Rettighederne til kampen er ejet af Discovery, og du skal derfor oprette en profil på deres streamingtjeneste, Dplay, hvis du vil se kampen.

Odds på Manchester City – Manchester United

Manchester City er favoritter, og det kan selvfølgelig også aflæses i oddsene. Med tanke på de vigtige Champions League-kvartfinaler, så kan man dog ikke udelukke, at det bliver et træt City-hold, United kommer til at møde. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 05/04 – 16.00

  • Manchester City: 1.85
  • Uafgjort: 3.60
  • Manchester United: 4.00

Hvornår spilles Manchester City – Manchester United?

Manchester City – Manchester United spilles lørdag den 7. april kl. 18.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.