Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 8 jan, 2021

FA Cup: Optakt til Manchester United – Watford

manchester uniteds stadion

I vores optakt til FA Cup-kampen Manchester United – Watford kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, TV og meget andet.

Vil du se Manchester United – Watford? Gør det hos Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Se Manchester United – Watford: Online live streaming og TV

FA Cup-kampen Manchester United – Watford kan live streames online eller ses i TV. Hvis du vil se fodbold online, så kan du live United – Watford online hos bet365.

Det skyldes nemlig, at bet365 har købt rettighederne til at vise FA Cup-fodbold i Danmark, og dermed skal du blot logge ind på din finansierede konto for at se kampen direkte.

Foretrækker du fodbold i TV, så skal du slå ind på 6’eren.

Se Manchester United – Watford her!

Manchester United skal tilbage på sporet

Manchester United har været et af de mest formstærke mandskaber i engelsk fodbold i de seneste par måneder.

Siden det skuffende nederlag imod RB Leipzig i Champions League, som kostede dem videre deltagelse, så havde United vundet fem af deres seneste syv kampe umiddelbart inden mødet med Manchester City i EFL Cuppen.

De to Manchester-klubber mødtes onsdag aften på Old Trafford. City-holdet var hårdt ramt af corona-fravær, men var alligevel klasser bedre end The Red Devils.

John Stones og Fernandinho scorede kampens to mål, og der var aldrig rigtigt tvivl om udfaldet af kampen.

Det er dog ikke videre kritisk for United at ryge ud af den lille pokalturnering, hvis de blot kommer tilbage til den gode form.

De vil selvfølgelig være favoritter til at vinde en hjemmekamp imod Watford, men Championship-mandskabet har et stærkt hold med en del Premier League-erfaring.

Watford har netop hentet dansk profil

Efter fem sæsoner på stribe i Premier League, så rykkede Watford ned i sidste sæson. Ambitionen er selvfølgelig at komme direkte tilbage i verdens største liga, men der er hård kamp om toppladserne i den næstbedste engelske række.

Watford ligger i skrivende stund på sjettepladsen med 37 point efter 22 kampe, hvilket er nok til en playoff-plads, men The Hornets sigter nok efter en af de to direkte oprykningspladser.

I kampen om oprykning, har Watford valgt at hente danske Philip Zinckernagel på en tri transfer. Den offensive midtbanespiller blev aldrig en profil i dansk fodbold, men har brændt fuldstændigt igennem i Norge.

Det ville være noget overraskende, hvis han startede på banen, men han forventes at være med i kamptruppen.

Manchester United vil rotere på holdet

Kampprogrammet for klubberne i England er endnu mere vanvittigt end det plejer at være på grund af det noget stramme corona-program.

Manchester United skal eksempelvis spille hele otte kampe i januar, og de samme spillere kan ikke få alle 90 minutter i alle kampene.

Det vil være meget overraskende, hvis ikke United-manager Ole Gunnar Solskjær ikke foretog en hel del ændringer på holdet i forhold til dem, han sendte på banen imod Manchester City.

Det forventes i hvert fald, at Axel Tuanzebe, Donny van de Beek, Daniel James og Juan Mata gør comeback til startopstillingen.

Manchester United – Watford: Skader og karantæner

Manchester United må undvære Phil Jones, Marcos Rojo og Edinson Cavani.

Hos Watford er Craig Cathcart og Joao Pedro tvivlsomme, mens Domingos Quina, Isaac Success, Stipe Perica, James Garner og Christian Kabasele er ude.

Manchester United – Watford: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Manchester United – Watford.

Manchester United

Dean Henderson

Axel Tuanzebe – Eric Bailly – Harry Maguire – Alex Telles

Nemanja Matic – Donny van de Beek

Daniel James – Juan Mata – Mason Greenwood

Anthony Martial

Watford

Daniel Bachmann

Marc Navarro – William Troost-Ekong – Ben Wilmot – Adam Masina

Will Hughes – Nathaniel Chalobah – Tom Cleverley – Ismaila Sarr

Andre Gray – Troy Deeney

Manchester United – Watford: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Manchester United – Watford?

Manchester United – Watford spilles lørdag den 9. januar 2021 kl. 21.00.

Hvor spilles Manchester United – Watford?

Manchester United – Watford spilles på Old Trafford i Manchester.

Hvor kan man live streame Manchester United – Watford?

Manchester United – Watford kan live streames på bet365.

Er det gratis at live streame Manchester United – Watford på bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Manchester United – Watford på bet365, da du skal have en finansieret konto, men det koster ikke noget.

Hvilken dansk TV-kanal sender Manchester United – Watford?

Manchester United – Watford sendes på 6’eren.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.