Christoffer Milo photo
Christoffer Milo

- 18 aug, 2022

Premier League: Optakt til Tottenham – Wolves [20/08]

I vores optakt til Tottenham – Wolves finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Tætte indbyrdes kampe

På papiret ville det se ud til at Tottenham bør vinde størstedelen af de indbyrdes kampe. Dog er dette ikke helt tilfældet, sidste sæson blev så lige som det kunne være. Tottenham og Wolves mødte nemlig hinanden 3 gange og det blev til en 1-0 sejr til Tottenham, en 2-0 sejr til Wolves og en 2-2 uafgjort.

Det er lidt uvist om det bliver lige så tæt når de 2 hold står overfor hinanden i 3. spillerunde. Wolves har nemlig startet dårligt ud, de har tabt 2-1 til Leeds og spillet 0-0 med Fulham. Det har været et smule undervældende Wolves mandskab vi har set indtil videre, der har heller ikke været nogle markante indkøb i Wolves denne sæson. En spiller som Matheus Nunes, som Wolves er blevet rygtet med kunne godt være en løsning på nogle af deres problemer.

Tottenham har derimod startet stærkt ud. 4 point på 2 kampe, med en 4-1 sejr over Southampton og 2-2 mod Chelsea. Selvom Tottenham allerede har købt 7 nye spillere i dette transfervindue er der stadigvæk ikke nogen af dem, som har indgået i startopstillingen. Hvis Tottenham kan blive ved med at bygge på deres fornemme start og gradvist involvere de nye spillere på den bedste måde, kan det godt blive spændende for Tottenham.

Tottenham uden Conte

Både under og efter Slaget om Stamford Bridge var temperamentet højt mellem både flere af spillerne på banen, men især mellem de 2 cheftrænere Antonio Conte og Thomas Tuchel.
Følelserne overvandt især Chelsea træner Thomas Tuchel da Chelsea blev snydt for et frispark, som Tottenham udnyttede og derefter scorede på de angreb de fik lige efter. Da udligningen kom jublede Antonio Conte en del og var helt henne omkring Chelseas tekniske felt.

Her startede den konfrontation, som eksalerede yderligere da Cristian Romero rev Chelsea spilleren Marc Cucurella i håret i de døende minutter. Tottenham endte med at udligne i det 96’ minut hvilket førte til en stor konflikt og fysisk kamp mellem de 2 cheftrænere efter kampens slutfløjt. Dette gjorde at begge trænere fik rødt kort og en 2 spilledags karantæne.

Derfor er Antonio Conte ikke med til kampen mod Wolves og man forventer at det bliver assistentræner Cristian Stellini, som skal overtage rollen midlertidigt.

Tottenham – Wolves: Trupnyt

Tottenham mangler Oliver Skipp og Clement Lenglet der er ude med skader.

Wolves mangler Raul Jimenez, Joao Moutinho og Chiquinho som alle også er ude med skader.

Nelson Semedo og Adama Traore er tvivlsomme.

Tottenham – Wolves: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Tottenham (3-4-3)

Hugo Lloris

Cristian Romero – Eric Dier – Ben Davies

Emerson Royal – Yves Bissouma – Pierre Emile Højbjerg – Ivan Perisic

Dejan Kulusevski – Harry Kane – Heung Min Son

Wolves (4-2-3-1)

Jose Sa

Jonny Otto – Nathan Collins – Max Kilman – Rayan Ait Nouri

Leander Dendoncker – Ruben Neves

Daniel Podence – Morgan Gibbs White – Pedro Neto

Hwang Hee Chang

Se Tottenham – Wolves: Online Live Streaming & TV

Du kan se Premier League kampen mellem Tottenham og Wolves på TV3 MAX i dit TV. Derudover kan du live streame kampen på Viaplay.

Tottenham – Wolves: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Tottenham – Wolves?

Tottenham – Wolves spilles lørdag den 20 august 2022 kl 13:30.

Hvor kan man se Tottenham – Wolves?

Tottenham – Wolves vises på TV3 MAX i dansk TV.

Hvor kan man live streame Tottenham – Wolves online?

Tottenham – Wolves kan live streames online på Viaplay.

Andre optakter!

Nations League: Optakt til Danmark – Frankrig [25/09]
landskamp
I vores optakt til landskampen Danmark – Frankrig kan du læse mere forventede startopstillinger, Nations League, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!
23 september, 2022
Nations League: Optakt til landskampen Kroatien – Danmark [22/09]
landskamp
I vores optakt til Nations League-landskampen Kroatien – Danmark finder du trupper, forventede startopstillinger, online live streaming, TV og meget andet helt gratis.
21 september, 2022
Superligaen: Optakt til FC Midtjylland – FC København [18/09]
superliga
Læs vores optakt til Superliga-braget mellem FC Midtjylland og FC København her!
13 september, 2022
Champions League: Optakt til FCK – Sevilla [14/09]
champions-league
I vores optakt til FCK – Sevilla finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet!
12 september, 2022
Superligaen: Optakt til Brøndby – Randers [11/09]
superliga
I vores optakt til Superliga-kampen Brøndby - Randers finder du trupnyt, startopstillinger, live stream, TV og meget mere!
09 september, 2022
Superligaen: Optakt til OB – FCK [10/09]
superliga
I vores optakt til Superliga-kampen OB – FCK finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis.
09 september, 2022
Premier League: Optakt til Manchester City – Tottenham [10/09]
premier-league
I vores optakt til Premier League-kampen Manchester City - Tottenham finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget mere!
08 september, 2022
Champions League: Optakt til Borussia Dortmund – FC København [06/09]
champions-league
I vores optakt til Dortmund – FCK finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!
05 september, 2022

Christoffer Milo

Fodboldskribent

28 Artikler