Topkamp i Premier League: Optakt til Arsenal – Chelsea

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Arsenal og Chelsea, find odds, og se den direkte via live stream på nettet.

Arsenal og Chelsea mødes i Premier League

Der er topkamp i Premier League onsdag aften. De to London-rivaler Arsenal og Chelsea tørner sammen på Emirates Stadium, og det ligner på forhånd en meget spændende kamp.

Arsenal har fordelen af hjemmebanen, men Chelsea har været langt stærkere kørende på det seneste, og The Blues må siges at være favoritter til at vinde kampen.

Chelsea ligger på tredjepladsen i Premier League med 45 point, mens Arsenal er syv bagud på femtepladsen. Dermed har Arsenal hårdt brug for sejren, hvis de har tænkt sig at komme i top 4, og dermed kvalificere sig til næste sæsons Champions League-turnering.

Arsenal var tidligere på sæsonen på besøg hos Chelsea på Stamford Bridge, og det endte 0-0 efter en skuffende kamp, men vi tør godt garantere en mere underholdende kamp denne gang.

Chelsea havde en god jul

Traditionen tro, så har de engelske klubber været i aktion imellem jul og nytår, og det var en positiv oplevelse for Chelsea. Indenfor en uge har de været i kamp imod Everton, Brighton og Stoke, og det har givet dem syv point med en målscore på 7-0.

De mødte senest Stoke den 30. december, og de var allerede foran 3-0 efter 23 minutter. Dermed kunne manager Antonio Conte spare nogle af profilerne, og Alvaro Morata og Kanté blev begge udskiftet i løbet af anden halvleg.

Arsenal havde en mindre god juleperiode. De fik fem point ud af kampene imod Liverpool, Crystal Palace og West Bromwich Albion, og de var ikke ret gode i den sidstnævnte kamp nytårsaften.

Efter to sene mål fik Arsenal 1-1 med fra The Hawthorns, og de skal virkelig forhøje niveauet, hvis de skal slå Chelsea.

Arsenal må undvære profiler

Det bliver ikke nemmere for Arsenal-manager Arsene Wenger, at han må undvære flere profiler til kampen. Mesut Özil døjer med en lille knæskade, og han forventes ikke at blive klar til kampen.

Derudover må Arsenal undvære Sead Kolasinac, Nacho Monreal, Aaron Ramsey, Olivier Giroud og Santi Cazorla, mens der er tvivl omkring Laurent Koscielny.

Chelsea har det en smule nemmere, og Antonio Conte må formentlig blot se bort fra David Luiz, som i øvrigt har været rygtet til netop Arsenal, hvilket Wenger har afvist.

Brasilianeren har ikke været inde i varmen hos Conte, og Andreas Christensen har stjålet hans plads på holdet i denne sæson.

Odds på Arsenal – Chelsea

Chelsea er bedre kørende, og de er da også bookmakernes favorit i aftenens kamp. Du får følgende odds på Arsenal – Chelsea hos bet365 (02/01 – 11.00):

  • Arsenal: 2.88
  • Uafgjort: 3.50
  • Chelsea: 2.55

Se Arsenal – Chelsea via live stream

Du kan se Premier League-kampen mellem Arsenal og Chelsea direkte på live stream. Opret en profil hos Viaplay, og så kan du se kampe fra Superligaen, Premier League og Champions League via din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Arsenal – Chelsea?

Arsenal – Chelsea spilles onsdag den 3. januar kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.