Topkamp i Premier League: Optakt til Arsenal – Liverpool

Læs vores optakt til Premier League-kampen mellem Arsenal og Liverpool, find odds, og se kampen direkte via live stream på nettet.

Liverpool har været gode imod Arsenal

Vi indleder juleperioden i Premier League med en fantastisk kamp mellem Arsenal og Liverpool. Arsenal og Liverpool er i øjeblikket henholdsvis 19 og 18 point efter førerholdet Manchester City, og de er begge tvunget til at vinde kampen, hvis de skal skabe bare det mindste håb.

For begge klubbers vedkommende handler det mest om at kvalificere sig til næstens sæsons Champions League, og særligt for Arsenal er det vigtigt i år.

Liverpool har haft overtaget imod Arsenal siden Jürgen Klopp overtog trænersædet på Merseyside. Vi skal hele seks indbyrdes opgør tilbage for at finde den seneste Arsenal-sejr over Liverpool, og den blev sikret med 4-1 i Premier League.

De seneste fem opgør imellem Arsenal og Liverpool er sendt med tre Liverpool-sejre og to uafgjorte.

Arsenal er stærke på Emirates

Arsenal har bestemt ikke haft en god sæson, og man regner endda med at sige farvel til Alexis Sanchez og Mesut Özil, som er holdets største profiler.

De spiller i Europa League i år, hvor det indtil videre har været reservespillerne, der har skaffet dem avancement fra gruppespillet.

The Gunners har kun vundet to af ni udekampe i Premier League, men til gengæld har de hentet 24 ud af 27 mulige point hjemme på Emirates Stadium. Deres hidtil eneste nederlag på hjemmebane var imod Manchester United, som vandt 3-1.

Ved den lejlighed havde Arsenal dog chancer til fem mål, og de burde som minimum have fået et point fra den kamp, men de var meget uskarpe foran mål.

Liverpool har forsvarsproblemer

Efter en lidt sløv sæsonstart er Liverpool efterhånden kommet i gang. De hentede Mohamed Salah i sommerpausen, og han har vist sig at være en af Premier Leagues bedste spillere i denne sæson, og egypteren topper i øjeblikket topscorerlisten med 14 mål i 18 kampe.

Generelt har de rigeligt med styrke i den offensive del af spillet med folk som Coutinho, Sadio Mané, Roberto Firmino m.fl., men de har store problemer i forsvaret.

De ønskede allerede i sommers at forstærke forsvaret, men det var ikke muligt at lande en aftale med Virgil van Dijk, som stod øverst på Liverpools ønskeliste. Da de samtidigt er ramt af skader på backerne, så var de i sidste Premier League-kamp nødt til at stille et forsvar med Joe Gomez, Dejan Lovren, Ragnar Klavan og Andy Robertsson.

Gomez har overrasket positivt i Liverpool-trøjen, men de kommer ikke til at vinde noget sølvtøj med de spillere på holdet.

Liverpool må undvære højreback Nathaniel Clyne og venstreback Alberto Moreno, som sidder ude med skader.

Odds på Arsenal – Liverpool

Bookmakerne forventer en meget lige kamp mellem Arsenal og Liverpool. Arsenal er favoritter, men det vurderes ret sandsynligt, at Liverpool henter den fjerde sejr på stribe imod Arsenal. Du kan få følgende odds hos bet365 (20/12 – 12.00):

  • Arsenal: 2.30
  • Uafgjort: 3.60
  • Liverpool: 2.80

Hvordan ser man Arsenal – Liverpool via live stream?

Du kan se Premier League-kampen mellem Arsenal og Liverpool direkte på live stream hos Viaplay, som er Viasats streamingtjeneste. Opret en profil, og se fodbold fra Superligaen, Premier League, Champions League og meget mere!

Hvornår spilles Arsenal – Liverpool?

Arsenal – Liverpool spilles fredag den 22. december kl. 20.45 på Emirates Stadium.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2498 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.