Redaktionelle retningslinjer på Mesterbold.dk

På Mesterbold.dk følger vi nogle redaktionelle retningslinjer, som du kan læse mere om her.

Mesterbold.dk afhænger både af fastansatte skribenter og freelance-arbejde for at levere dagligt indhold til vores læsere.

Derfor tror vi på, at vi med nogle faste, redaktionelle retningslinjer kan sikre kvaliteten og troværdigheden i vores indhold.

Vores fire principper

  • Retfærdighed – Vi ønsker ikke at give en bookmaker et omdømme, som de ikke fortjener – positivt som negativt. Vi arbejder derfor på, at vores vurderinger er neutrale og vedrører alle relevante faktorer hos en bookmaker.
  • Nøjagtighed – Vi tester og vurderer bookmakere nøje inden, vi anmelder dem, og tilføjer dem på siden. Vores formål er at skrive med tanke på spillernes oplevelser.
  • Objektivitet – Vores vurderinger er objektive, og vi inkluderer både negative og positive sider af den enkelte bookmaker. Vi arbejder konsistent i håbet om at gøre det let for brugerne at vurdere indholdet.
  • Aktualitet – Vi holder et vågent øje på bookmakerne med dansk licens, og sørger for at holde vores anmeldelser aktuelle og opdaterede.

Etik

Vi arbejder hårdt på at dække så mange sportsbegivenheder og nyheder. Hvis indlæggene har personlige vurderinger og/eller meninger, så skal de opfylde følgende kriterier:

  • Retfærdig
  • Transparant
  • Uafhængig
  • Korrekt og præcis
  • Upartisk
  • Ansvarlig

Vi er selvfølgelig opmærksomme på, at der altid er flere sider af samme sag, og det er vores ansvar at anerkende og viderebringe dette i vores indhold.

Uanset om indholdet er kommercielt eller ikke-kommercielt, så skal det være uafhængigt og upartisk.

Rettelsespolitik

Vi arbejder hver dag for at være 100 % korrekte i alt indhold på siden, men det kan selvfølgelig ikke udelukkes, at der vil opstå fejl – det er trods alt mennesker, der skriver indholdet.

Vi ser meget gerne, at læserne kontakter os, hvis de skulle støde på en fejl eller ikke-opdateret information på siden.

Der er flere muligheder for at komme i kontakt med holdet bag Mesterbold. Du kan benytte vores kontakt-formular her, men du kan også skrive direkte til vores mail:

support@mesterbold.dk

Redaktionel uafhængighed

På Mesterbold har vi en række kommercielle partnere, hvilket dog ikke ændrer på vores princip om redaktionel uafhængighed.

Skribenter får ikke et honorar for at skrive positivt om en partner, og vi stræber altid efter at være objektive.

Feedback

Vi er altid meget interesserede i at høre brugernes meninger og holdninger. Det kunne være om eksisterende indhold, men der kunne også være ønsker om vores fremtidige dækning eller specifikke emner, man ønsker berørt.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller foreslag, så er du meget velkommen til at bruge vores kontakt-formular eller skrive en mail på support@mesterbold.dk.