Rettigheder for spillere

Her kan du læse om, hvilke rettigheder, du har som spiller hos bookmakere med dansk licens. Dette kan være vigtigt for dig, som spiller online hos bookmakerne, og heldigvis har vi i Danmark en spillelov, som sikrer spillerne gode rettigheder.

Hvilke rettigheder har du hos bookmakerne?

Hvis man er ny i online pengespil, så er det en god ide at sætte sig ind i rettighederne. Tidligere var det mest op til den enkelte bookmaker, hvordan kunderne blev handlet, men i dag er der strenge krav til operatørerne, som gavner kunderne.

Du har en række rettigheder hos de danske bookmakere. De vigtigste er listet her:

  • Du har altid ret til at blokere din konto (sætte kontoen på pause)
  • Du har til hver en tid mulighed for at slette din konto
  • Du kan vælge dine indsatsgrænser
  • Du har ret til at se din spilhistorik
  • Du kan udelukke dig fra online pengespil hos ROFUS.nu

Dansk licens sikrer dine rettigheder

Den 1. januar 2012 trådte den danske spillelov i kraft. Dermed blev det danske spillemarked liberaliseret således, at alle spiludbydere kan tilbyde spil til danskere så længe, at de har en dansk licens.

Det betyder, at de udbydere, som har dansk licens, betaler en årlig afgift og en del af deres årlige overskud i skat.

Det betyder både, at danskere ikke længere skal betale skat af gevinster, men det giver også mulighed for hjælp, hvis der skulle opstå problemer mellem dig og operatøren.

Hvis du vil være sikker på din rettigheder, så skal du sikre dig, at udbyderen har en dansk licens, hvilket du altid kan tjekke i bunden af hjemmesiden.

Dermed har du mulighed for at tage kontakt til Spillemyndigheden, som kan hjælpe din sag.

Spillemyndigheden kan både sikre dig mod dårlig og/eller uretfærdig behandling, men de kan også hjælpe dig med at spille ansvarligt.

Dit ansvar som spiller

Mens der er en række krav til bookmakerne, så har du også selv et ansvar som spiller. Når man opretter en konto hos en bookmaker, så er der en række regler og vilkår, som du skal læse igennem inden, du går i gang med at spille.

  • Læs altid regler og vilkår, når du opretter en konto
  • Sørg for, at spillesiden har en dansk licens
  • Følg reglerne hos en enkelte bookmaker

Regler og vilkår er særligt vigtige, hvis du tager imod et bonustilbud hos bookmakerne. Der vil stort set altid følge nogle krav om gennemspilning inden, du kan udbetale dine penge, og det er dit eget ansvar at opfylde dem.