Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 28 nov, 2017

Kampen om Scudetto’en: Napoli – Juventus

Læs vores optakt til Serie A-kampen Napoli – Juventus, find odds, og se kampen via live stream online.

Sådan ser du Napoli – Juventus via live stream

Du kan se Serie A-kampen mellen Napoli og Juventus direkte på live stream hos bet365. Foruden at være verdens bedste bookmaker på en lang række parametre, så er de også meget stærke på live streaming således, at du kan se en masse sport på nettet via din mobil, tablet eller computer.

Opret en profil hos bet365, indsæt mindst 50 kroner, og herefter kan du se samtlige kampe fra Serie A direkte via live stream.

Kampen om Scudetto’en

Kampen mellem Napoli og Juventus er i høj grad også kampen om at vinde det italienske mesterskab. Juventus har vundet de seneste seks scudetti, og de har siddet totalt på italiensk fodbold, men de er ikke længere så dominerende, og de andre tophold har fået snærten af guldet.

Efter de første 14 kampe i årets Serie A ligger Napoli på førstepladsen med imponerende 38 point. Juventus ligger fire point efter, så alt er fortsat åbent, men Den Gamle Dame får svært ved at hente de syv point, hvis de skulle tabe kampen.

I sidste sæson vandt Juventus mesterskabet med 91 point, mens Napoli endte på tredjepladsen med 86 point. Allerede nu kan vi godt regne med, at årets turnering bliver væsentligt mere spændende, og det er tiltrængt for Serie A.

Gonzalo Higuain er tvivlsom

Siden Gonzalo Higuain på kontroversielt vis forlod Napoli til fordel for Juventus, så har han altid været den helt store historie, når de to hold mødes. Han er den mest hadede mand i Napoli i øjeblikket, og de plejer at synge ned imod i samtlige 90 minutter, når han er tilbage på San Paolo.

Mandag blev han opereret efter et mindre brud på en knogle i hånden, og det er fortsat tvivlsomt om han kan deltage i fredagens kamp. Operationen skulle eftersigende være gået glimrende, og de håber på, at Higuain kan deltage i fredagens kamp.

Senest Higuain og Juventus var på besøg i Napoli var i slutningen af sidste sæson. Det var returkampen i semifinalerne i Coppa Italia, og Juventus havde en føring med i baghånden. Alligevel scorede Higuain to gange, og sikrede dermed Juventus en plads i finalen, hvor de besejrede Lazio.

Napoli er favoritter til at vinde

Selvom Juventus på papiret har et stærkere hold end Juventus, så er Napoli favoritter til at vinde aftenens kamp. De har været ekstremt stærke i denne sæson, og man får følelsen af, at der er en virkelig god kemi på holdet.

Anfører Marek Hamsik har flere gange sagt, at det er det stærkeste Napoli-hold, han har været en del af. Det hjælper dog ingenting, hvis man ikke vinder nogle titler, og de er godt klar over, at det er deres chance i år.

Se højdepunkterne fra det seneste møde mellem Napoli og Juventus:

Odds på Napoli – Juventus

Som bekendt er Napoli favoritter til at vinde kampen, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • Napoli: 2.05
  • Uafgjort: 3.50
  • Juventus: 3.60

Hvornår spilles Napoli – Juventus?

Napoli – Juventus spilles fredag den 1. december kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.