Se AC Milan – Juventus via live stream

Læs vores optakt til Serie A-kampen AC Milan – Juventus, find odds, og se den direkte via live stream hos bet365.

Se AC Milan – Juventus via live stream

Du kan se topkampen mellem AC Milan og Juventus direkte på live stream hos bet365. Besøg hjemmesiden, opret en bruger, og indsæt mindst 50 kroner på kontoen, og så har du adgang til tusindevis af fodboldkampe hver måned, som du kan se direkte på mobil, tablet eller computeren.

AC Milan må ikke tabe

AC Milan har pres på før lørdagens topkamp. De har ikke fået den ønskede start på sæsonen, og selvom det blot er målet at ende i top fire, og dermed sikre sig adgang til næste sæsons Champions League, så ser det allerede svært ud nu.

Efter de første 10 runder i Serie A ligger AC Milan på ottendepladsen med 16 point, og de har dermed ni point op til Juventus, som ligger på tredjepladsen. AC Milan vandt onsdagens kamp imod Chievo, hvilket giver manager Vicenzo Montella lidt ekstra snor, men de kan ikke tåle at tabe lørdagens storkamp.

Før kampen imod Chievo havde AC Milan ikke vundet i de seneste fire kampe, og de har netop tabt Derby della Madoninna imod Inter.

Det hører selvfølgelig med til historien, at størstedelen af startopstillingen blev købt i sommers, og de har ikke haft lang tid til at sammenspille holdet. Man må forvente, at de bliver væsentligt bedre som sæsonen skrider frem.

Leonardo Bonucci i karantæne

Det skabte genlyd i fodboldverdenen, da Leonardo Bonucci i sommers valgte at skifte de seksdobbelte mestre fra Juventus ud med AC Milan. Det skyldes et meget dårligt forhold til manager Maximiliano Allegri, og da hans søn er alvorligt syg, valgte Bonucci at blive i Norditalien.

Bonucci blev udvist i søndagens skuffende 0-0-kamp imod Genoa på San Siro, og han fik to spilledages karantæne som straf. Dermed får han ikke muligheden for at møde sine tidligere holdkammerater, når de besøger Milano.

Der spekuleres i om Montella vil fortsætte med 3-5-2-formationen eller om han vil gå tilbage til to midterforsvarere, som i dette tilfælde ville blive Mateo Musacchio og Alessio Romagnoli.

Juventus tabte sidst på San Siro

Der har været klasseforskel på AC Milans og Juventus’ hold i den seneste håndfuld år, men AC Milan vandt faktisk det seneste møde mellem de to hold på San Siro.

For nøjagtigt et år siden mødtes de to hold, og det var et Juventus-hold i storform, men de havde det svært på et udsolgt San Siro.

Kampens enlige scoring blev sat ind af midtbanetalentet Manuel Locatelli, som hamrede den op i hjørnet, og han efterlod Gianluigi Buffon uden chancer. Siden da har de to hold dog mødt hinanden tre gange i Super Cup’en, Coppa Italia og Serie A, og Juventus har vundet dem alle.

Odds på AC Milan – Juventus

Juventus er selvfølgelig udpeget som favorit til dagens kamp, men det bliver ikke en nem kamp. Du kan få følgende kampodds hos bet365:

Hvornår spilles AC Milan – Juventus?

AC Milan – Juventus spilles lørdag den 28. oktober kl. 18.00 på San Siro i Milano.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.