Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 5 feb, 2020

Serie A: Optakt og live stream til Inter – AC Milan

fodbold stadion

I vores optakt til Serie A-kampen Inter – AC Milan kan du læse mere om skader, forventede startopstillinger, live streaming, odds og meget andet.

Se Inter – AC Milan online: Live Stream Serie A

Du kan se Inter – AC Milan direkte med live streaming hos bet365. Samtlige kampe fra den italienske Serie A kan live streames med mobil, tablet og computer, og dermed kan du også se Inter – AC Milan direkte.

Se Inter – AC Milan her!

Danske stjerner hos både Inter og AC Milan

Kampen mellem Inter og AC Milan har altid været blandt de største derby-kampe i europæisk fodbold med omkring 80.000 fanatiske tilskuere på plads på det fantastiske San Siro.

Med danske briller er kampen dog blevet ekstra interessant efter transfervinduet i januar.

Det skyldes selvfølgelig, at landsholdsanfører Simon Kjær er skiftet til AC Milan, mens Danmarks bedste fodboldspiller, Christian Eriksen, er skiftet til Inter.

Hverken Kjær eller Eriksen har fået alvor etableret sig i Milano, men de forventes begge at spille fra start i det store Derby Della Madoninna.

Derudover har AC Milan også hentet legendariske Zlatan Ibrahimovic tilbage til klubben, og selvom han er i sin karrieres efterår, så kan han stadig gøre en stor forskel.

Simon Kjær har siddet ude en enkelt kamp med sygdom, men han bør være kommet sig. Eriksen startede inde i Inters seneste kamp, dog uden at imponere, så der er også usikkerhed her.

Inter er klart stærkere

Både Inter og AC Milan har haft en hård periode i de seneste 10 års tid. Begge har fået nye ejere, som poster mange penge i klubben, men Inter er et godt stykke længere inde i genopbygningen.

Selvom de røg ud af Champions League-gruppespillet, så har Antonio Conte vist, at han er i gang med at opbygge et slagkraftigt mandskab, som er klart bedre end AC Milan i øjeblikket.

Inter ligger på andenpladsen med 51 point efter 22 kampe, mens AC Milan ligger på en skuffende ottendeplads med kun 32 point.

Rossoneri har dog kun syv point op til Atalanta på fjerdepladsen, så det er ikke umuligt, at de kan kvalificere sig til Champions League i næste sæson.

Inter – AC Milan: Skader og karantæner

Inter må undvære en række stærke spillere til kampen. Lautaro Martinez, Alessandro Bastoni og Tommaso Berni sidder alle ude med karantæne.

Derudover har Borja Valero, Roberto Gagliardini, Stefano Sensi og Samir Handanovic været ude med skader.

Den slovenske målmand forventes dog at blive klar til kampen.

AC Milan må umiddelbart kun undvære Lucas Biglia, hvis ellers Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic er kommet sig over sygdomen.

Få de bedste odds bonusser i Danmark her!

Inter – AC Milan: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Inter – AC Milan:

Inter

Samir Handanovic

Diego Godin – Stefan De Vrij – Milan Skriniar

Antonio Candreva – Matias Vecino – Christian Eriksen – Nicolo Barella – Ashley Young

Romelu Lukaku – Sebastiano Esposito

AC Milan

Gianluigi Donnarumma

Andrea Conti – Simon Kjær – Alessio Romagnoli – Theo Hernandez

Samu Castillejo – Franck Kessié – Ismael Bennacer – Hakan Calhanoglu

Zlatan Ibrahimovic – Rafael Leao

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.