Serie A: Se Inter – Atalanta Online!

inter fans

I vores optakt til Serie A-kampen Inter – Atalanta kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live stream, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du streame Inter – Atalanta? Se Serie A-fodbold på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Se Inter – Atalanta: Online Live Stream & TV

Du kan se Serie A-kampen mellem Inter og Atalanta med online live stream hos bet365. Det kan fordi bet365 har købt rettigheder til at vise alle kampe fra Serie A, og dermed kan du se fodbold med mobil, tablet og PC.

Se Inter – Atalanta her!

Christian Eriksen og Joakim Mæhle starter inde

Rundens største Serie A-kamp spilles mandag aften, når Inter tager imod Atalanta hjemme på Giuseppe Meazza i Mialno.

Det er ikke blot en kamp mellem nummer et og fem i Serie A. Det er samtidigt en kamp med to af Danmarks mest interessante og bedste fodboldspillere.

Det drejer sig selvfølgelig om Inter-spilleren Christian Eriksen, som endelig har fået sit gennembrud i Serie A og om Atalanta-backen Joakim Mæhle, som har fået en flot start i Italien.

Inter-manager Antonio Conte afprøvede i løbet af et par kampe Christian Eriksen på den defensive midtbane, hvor Marcelo Brozovic normalt spiller.

Det er dog nærmere på den venstre, offensive del af midtbanen, hvor Eriksen for alvor har fundet sin plads. Her spiller han ved siden af Brozovic og Nicolo Barella, og det har fungeret helt fremragende i de seneste par kampe.

Joakim Mæhle startede Serie A-tilværelsen som reserve for Hans Hateboer på højre wingback, men fik masser af spilletid i både venstre og højre side.

Siden er hollænderen blevet skadet, hvilket har betydet masser af spilletid til den tidligere AaB-spiller.

Tusindevis af kroner i vente: Odds bonusser i Danmark!

Inter er på vej mod Scudettoen

Der er fortsat masser af point at spille om i Serie A, men det ser unægteligt ud som om, at Inter vinder det første mesterskab siden 2010.

Inter ligger i skrivende stund på førstepladsen med 59 point efter 26 kampe. De har kun tre point ned til AC Milan på andenpladsen, men rivalerne har spillet en kamp mere end Inter, så det forspring kan udbygges i aften.

Juventus, som opfattes som Inters største konkurrent, ligger på tredjepladsen med syv point op til Inter.

Inter-mandskabet skuffede fælt i Champions League-gruppespillet, hvor de endte på fjerdepladsen. Det betyder dog, at de kan bruge alle kræfterne på Serie A-kampene, mens Juventus og AC Milan er tvunget til at bruge energi på hhv. Champions League og Europa League.

Det ligner en målfest

Det kan sagtens gå hen og blive en underholdende og målrig kamp i Milano. Atalantas kampe er altid åbne på grund af den meget satsende og offensive spillestil.

Inter-holdet er blevet en anelse mere offensivt siden Eriksen overtog Vidals plads på midtbanen, og særligt hjemme i Milano bliver der scoret masser af kasser.

Hvis vi blot kigger på Inters hjemmekampe i 2021, så har de scoret utrolige 18 mål i fem kampe.

Atalanta er altid underholdende at se på, selvom de i januar mistede deres største profil overhovedet. Papu Gomez er ikke længere i klubben, men de har bestemt ikke glemt at lave mål af den grund.

Atalanta vandt hele 5-1 over Crotone i deres seneste kamp. Robin Gosens bragte Atalanta foran 1-0 i første halvleg, mens Jose Luis Palomno, Luis Muriel, Josip Ilicic og Aleksey Miranchuk alle scorede efter pausen.

Det plejer at være særdeles tæt, når Inter og Atalanta mødes. Tre af de seneste fire kamp er endt i pointdelinger, mens Inter har vundet en enkelt.

Umiddelbart, så kan Atalanta ikke bruge et enkelt point til noget som helst, så vi forventer en åben kamp mellem to hold, der satser benhårdt på sejren.

Inter – Atalanta: Skader og karantæner

Inter-træner Antonio Conte har alle mand til rådighed.

Atalanta mangler Hans Hateboer, Viktor Kovalenko og Sam Lammers.

Inter – Atalanta: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Inter – Atalanta:

Inter (3-5-2)

Samir Handanovic

Milan Skriniar – Stefan de Vrij – Alessandro Bastoni

Achraf Hakimi – Nicoló Barella – Marcelo Brozovic – Christian Eriksen – Ivan Perisic

Romelu Lukaku – Lautaro Martinez

Atalanta (3-4-2-1)

Pierluigi Gollina

Rafael Toloi – Cristian Romero – Berat Djimsiti

Joakim Mæhle – Remo Freuler – Marten de Roon – Robin Gosens

Matteo Pessina – Luis Muriel

Duvan Zapata

Inter – Atalanta: Spørgsmål og svar

Hvor kan man live streame Inter – Atalanta?

Inter – Atalanta kan live streames hos bet365.

Er det gratis at live streame Inter – Atalanta hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame Inter – Atalanta hos bet365, da du skal have en konto. Det koster dog ikke noget.

Hvornår spilles Inter – Atalanta?

Inter – Atalanta spilles mandag den 8. marts 2021 kl. 20.45.

Hvor spilles Inter – Atalanta?

Inter – Atalanta spilles på Giuseppe Meazza i Milano.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.