Se Roma – Napoli direkte på live stream

Læs vores optakt til Serie A-kampen mellem Roma og Napoli, find odds, og se kampen direkte på live stream hos bet365.

Napoli er favoritter imod Roma

Der er storkamp på Stadio Olimpico i Rom lørdag aften. Serie As seks bedste mandskaber skal allesammen møde hinanden, og det er en meget afgørende weekend for storklubberne. Juventus tager imod Lazio kort før denne kamp, og der er Derby della Madonnina i Milano søndag.

Selvom Roma er stærke på hjemmebane, så må Napoli være favoritter til lørdagens kamp. De har vundet samtlige syv Serie A-kampe i denne sæson, og de har spillet noget af det bedste fodbold i verden.

Roma har også været ganske fint kørende på trods af, at de har skiftet ud på cheftrænerposten henover sommeren. Eusebio Di Francesco er ny mand i trænersædet, og hans Roma-hold har hentet 15 point i deres seks kampe. Napoli topper tabellen med 21 point efter syv kampe.

Napoli kan vinde Serie A

Mange i Italien taler om, at Juventus stribe af mesterskaber kan slutte i år. Juve-holdet står umiddelbart svagere end i sidste sæson, og samtidig virker Napoli væsentligt stærkere. De var også gode sidste år, men de har formået at holde på alle profilerne, og de bør have udviklet sig yderligere under Maurizio Sarri.

Den velrenomerede avis Gazzetta dello Sport udpegede Napoli som det bedste bud på en Serie A-vinder før sæsonen, og de har bestemt ikke skuffet os. Ikke nok med, at resultaterne er gode, så spiller de fremragende fodbold, og samtlige fodboldfans burde sætte sig ned og se Napoli spille.

Napoli har dog vist svaghedstegn i Champions League, hvor de tabte 2-1 imod Shakhtar Donetsk. Det var dog en udekamp i Ukraine kun tre dage efter deres udekamp imod Bologna, så man skal nok ikke lægge for meget i nederlaget.

Se Roma – Napoli på live stream

Du kan se Serie A-kampen mellem Roma og Napoli direkte på live stream hos bet365. Du skal blot oprette en bruger, og indsætte mindst 50 kroner, og så kan du samtlige kampe fra Serie A, La Liga og meget andet direkte på din mobil, computer eller tablet.

Odds på Roma – Napoli

Napoli er bookmakernes favorit til at vinde kampen i Rom. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Roma: 3.20
  • Uafgjort: 3.40
  • Napoli: 2.25

Hvornår spilles Roma – Napoli?

Roma – Napoli spilles lørdag den 14. oktober kl. 20.45 på Stadio Olimpico.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.