Serie A: Optakt til Derby della Capitale

Læs vores optakt til Serie A-kampen Roma – Lazio, find odds, og se kampen direkte via live stream hos bet365.

Hvordan ser man Roma – Lazio via live stream?

Du kan se Roma – Lazio via live stream hos bet365. Opret en profil hos bet365, indsæt mindst 50 kroner på din konto, og så har du adgang til samtlige kampe fra Serie A, La Liga og Bundesligaen direkte fra din mobil, tablet eller computer.

Mange år siden Lazio har været foran

Lazio har haft en fantastisk sæson, og det er efterhånden en del år siden, at de har ligget over ærkerivalerne fra Roma. Efter de første 12 runder af Serie A, ligger Lazio på fjerdepladsen med 28 point, mens Roma ligger på femtepladsen med 27 point.

Napoli topper tabellen med 32 point, men har spillet en kamp mere end både Roma og Lazio, og derfor kan en eventuel vinder af Derby della Capitale komme meget tæt på førstepladsen i Serie A.

Lazio var blandt verdens største klubber i starten af dette årtusinde, men på grund af økonomiske problemer og dårlige beslutninger faldt klubben langt ned, og har i de senere år været placeret i sub-toppen af ligaen.

Den helt store profil hos Lazio har været Serie A-topscoreren Ciro Immobile, som har scoret 14 mål i 11 kampe. En spiller, der har fået sit endelige gennembrud på den store scene, er spanske Luis Alberto.

Han har en fortid i Sevilla, Barcelona og Liverpool, men har aldrig formået at bide sig fast, men han har scoret tre mål i 11 kampe, og forventes ligeledes at starte inde lørdag.

Radja Nainggolan bør blive klar

Den belgiske midtbanespiller Radja Nainggolan har været en af de helt store spillere i Roma igennem de senere sæsoner. Han måtte melde fra det belgiske landshold, men han forventes at blive klar til derby-kampen.

Han er givetvis Romas bedste spiller, og midtbanen bestående af Nainggolan, Kevin Strootman og Daniele De Rossi er blandt ligaens allerbedste.

Roma må dog formentlig undvære Bruno Peres og stortalentet Patrik Shick, som aldrig er kommet i kamp for Roma.

Lazio må undvære målmand Federico Marchetti og Felipe Anderson, mens reserven Felipe Caicedo nok heller ikke bliver klar.

Bedre ramme end normalt

De italienske ultras har været i konstant kamp med de italienske myndigheder omkring det at gå til fodbold i Italien. Derfor har både Romas og Lazios mest fanatiske tifosis i de senere år boykottet deres elskede hold, og det har kostet meget på oplevelsen af at se Derby della Capitale.

Til dette derby er det ikke længere muligt at få billetter, og der ventes omkring 60.000 tilskuere til kampen. Stadio Olimpico kan være lettere trist, når der ikke er fyldt op, men det kan til gengæld også være et fantastisk stadion, hvis der er gang i lægterne.

Odds på Roma – Lazio

Roma er bookmakernes favoritter til at vinde Derby della Capitale, men det bliver nok en tæt kamp alligevel. Du kan få disse odds hos bet365:

  • Roma: 2.10
  • Uafgjort: 3.50
  • Lazio: 3.40

Hvornår spilles Roma – Lazio?

Roma – Lazio spilles lørdag den 18. november kl. 18.00 på Stadio Olimpico i Rom.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.