Serie A: Optakt til Juventus – Roma

Læs vores optakt til Serie A-kampen mellem Juventus og Roma, som du kan se direkte via live stream på nettet. Få også den bedste betting bonus her!

Se Juventus – Roma via live stream på nettet

Lørdag aften spilles der topfodbold i den italienske Serie A. De seksdobbelte Serie A-vindere fra Juventus tager imod Roma hjemme på Allianz Stadium, og der står tre utroligt vigtige point på spil.

Du kan se Juventus – Roma direkte på live stream hos bet365, som sender kampen direkte. På den måde kan du se kampen online via din mobil, tablet eller computer.

Roma får det svært imod Juventus

Der hersker ingen tvivl om, at Juventus er favoritter til kampen imod Roma. De har et stærkere hold på de fleste positioner, og der ventes udsolgt på det fornemme Allianz Stadium.

Juventus har besejret Roma de seneste syv gange, romerne har besøgt Torino. Omvendt har Roma været det stærkeste hold, når de to hold har mødt hinanden på Stadio Olimpico, så hjemmebanefordelen betyder en del.

Juventus har siden indvielsen af det nye stadion været ekstremt gode på hjemmebane, men de har faktisk tabt en hjemmekamp i årets Serie A.

Det skete den 14. oktober, da de tog imod Lazio. Douglas Costa bragte Juventus foran 1-0 i første halvleg, og det var også stillingen ved pausen. Det skulle dog kun tage Ciro Immobile ni minutter at vende kampen på hovedet, og han sikrede Lazio en historisk 2-1-sejr. Roma har et stærkere hold end ærkerivalerne, så de kan ligeledes overraske imod Juventus.

Roma skuffede i Coppa Italia

Både Juventus og Roma har i midtugen været i aktion i Coppa Italia. Mens Juventus hentede en stensikker 2-0-sejr på hjemmebane over Genoa, så havde Roma det anderledes svært imod Torino.

Roma stillede med en blanding af stamspillere og reserver, og Patrik Schick fik scoret sit første mål for klubben. Det var dog en kosmetisk reducering med fem minutter igen, og det var ikke nok for Roma, som tabte 1-2 imod Genoa på hjemmebane.

Juve-træner Allegri har på det seneste ikke virket helt glad for Paulo Dybala, og det virker en smule underligt, at argentineren spillede 90 minutter i onsdagens pokalkamp imod Genoa, når resten af stamspillerne blev sparet.

Juventus har fået styr på defensiven

Juventus har ikke virket helt så solide år, som de har været i de seneste mange år. De har sagt farvel til Leonardo Bonucci og Dani Alves, og der har de selvfølgelig mistet noget klasse.

De har hele tiden ligget lige bag Napoli, men noget tyder på, at de snart kan overtage førstepladsen, som de ellers har haft patent på i de senere år.

Juventus har nemlig fået styr på defensiven, som har været deres fundament i mange år. De har holdt buret rent i de seneste syv kampe, og det har bestemt ikke været nogle nemme kampe. De har blandt andre holdt Barcelona, Inter og Napoli fra scoring, og det siger noget om det defensive niveau hos Juventus.

Hvornår spilles Juventus – Roma?

Juventus – Roma spilles lørdag den 23. december kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.