Guide til live streaming af Champions League

fodbold stadion champions league

Vil du streame fodbold? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Der findes ingen bedre klubturneringer end UEFA Champions League, og hvis du vil finde ud af, hvordan man live streamer Champions League-kampe, så er du havnet det rigtige sted.

Hver sæson dyster de bedste og mest populære hold med de største stjerner om pokalen med de store ører. FC Barcelona, Manchester City, Real Madrid, Bayern München, Liverpool og de andre storhold fra Premier League, La Liga og Serie A mødes i kampen om den europæiske trone.

De spanske hold fra La Liga har haft de bedste hold igennem de seneste mange år, men det virker som om, at Premier League-topholdene er ved at være på højde.

Live streaming bliver mere og mere populært, når det kommer til at se fodbold. Efterhånden som alle har en smartphone med sig overalt, så er det også blevet nemmere at live streame fodbold.

Selvom mange fortsæt vælger at se Champions League i TV, så er der gode muligheder, når det kommer til live streaming.

Man kan nemlig både live streame Champions League med mobil, tablet og PC. Du kan selvfølgelig vælge at live streame på din PC, og sætte den til TV’et, så du får den rigtige fornemmelse af at se fodbold i TV.

Foruden en guide til live streaming, så gør vi dig også klogere på selve Champions League-turneringen, de største profiler og meget andet.

Se Champions League online med live streaming

Rettighederne til at sende UEFA Champions League i Danmark er ejet af NENT, som står for Nordic Entertainment Group.

En af NENTs underselskaber er Viasat, hvilket betyder, at Champions League-kampene i TV sendes på Viasats kanaler, nærmere bestemt TV3+, TV3 Sport og TV3 Max.

Vil du live streame Champions League, så betyder det, at du skal oprette en bruger hos Viaplay, hvor du vil kunne se samtlige kampe fra UEFA Champions League på din mobil, tablet eller computer.

Det er ganske vist ikke gratis at se Champions League, da rettighederne er ekstremt dyre. Det kan umiddelbart lyde dyrt at betale 309 kroner om måneden, som Viaplays sportspakke nu koster, men det er ikke kun Champions League-fodbold, du kan se.

Foruden CL, så kan du også streame Superligaen, Premier League og masser af dansk fodbold i form af 3F Superligaen og Nordicbet Ligaen.

Du har stort set adgang til alle fodboldligaer med en konto hos Viaplay, men der er dog også andre ligaer som Europa League, La Liga og Serie A, som du ikke har adgang til.

Du kan læse mere om at live streame fodbold online i vores store guide her!

Champions League odds bonusser 2020

Hvornår starter Champions League 2019/2020?

Champions League-turneringen 2019/2020 begynder tirsdag den 17. september kl. 18.55, hvor Inter tager imod Slavia Prag og Lyon er værter for kampen imod Zenit.

Alle kampdatoerne i årets Champions League er som følger:

 • Gruppekamp 1: 17. og 18. september
 • Gruppekamp 2: 1. og 2. oktober
 • Gruppekamp 3: 22. og 23. oktober
 • Gruppekamp 4: 5. og 6. november
 • Gruppekamp 5: 26. og 27. november
 • Gruppekamp 6: 10. og 11. december
 • 1/8-finale 1: 18., 19., 25. og 26. februar
 • 1/8-finale 2: 10., 11., 17. og 18. februar
 • Kvartfinale 1: 7. og 8. april
 • Kvartfinale 2: 14. og 15. april
 • Semifinale 1: 28 og 29. april
 • Semifinale 2: 5. og 6. maj

Hvornår spilles Champions League-finalen 2020?

Champions League-finalen 2019/2020 spilles den 30. maj 2020, så det er selvfølgelig en dato, du allerede nu kan skrive i kalenderen.

Årets finale afholdes på Atatürk Olimpiyat Stadi i Istanbul. Samme stadion blev også benyttet til at afholde CL-finalen i 2005, så Liverpool-fans har nok et særligt forhold til lige netop det stadion.

Danske hold i Champions League

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at vi har haft et dansk hold med i Champions League. FC København har ganske vist været i gruppespil i 13 af de seneste 14 år, men i de seneste par sæsoner, så har der stået Europa League på menuen.

Europa League er ganske vist blevet væsentligt mere attraktiv, da der også er store penge på spil, men det bliver først for alvor sjovt i Champions League.

Syv gange har et dansk hold været med i hovedturneringen i Champions League. AaB var det første hold, da de i 1995/1996-sæsonen mødte Nantes, Porto og Panathinaikos uden den store succes.

Efterfølgende var det stærke Brøndby-hold i en vanvittig gruppe i 1998/1999-sæsonen. Efter en flot 2-1-sejr imod Bayern München i den første kamp, så fik de tæsk i de efterfølgende fem kampe, og de endte med en målscore på 4-18.

Siden fulgte en periode med otte år uden dansk deltagelse i Champions League. FC København kom med i turneringen for første gang i 2006/2007, hvor de leverde nogle flotte præstation.

Syv point blev sikret i Parken i kampe imod Manchester United, Benfica og Celtic, men det var alligevel ikke nok til avancement.

To år senere var det igen AaBs tur. De leverede flere flotte præstationer imod Manchester United, Celtic og Villarreal, men måtte forlade turneringen efter gruppespillet.

2010/2011-sæsonen er den mest succesfulde Champions League-sæson, et dansk hold har haft.

FC København gik videre fra en gruppe med Rubin Kazan, Panathinaikos og FC Barcelona, hvorefter de løb ind i Chelsea. På trods af et samlet 2-0-nederlag, så var det muligvis det bedste, vi har set fra dansk fodbold.

FC Nordsjælland vandt overraskende Superligaen i 2012, og kom på den måde direkte i Champions League, hvor de mødt Juventus, Shakhtar Donetsk og Chelsea.

De røg ud med et brag, og nåede at indkassere hele 22 mål, men de fik noget værdifuld erfaring og en stor pose penge.

FC København var med i den efterfølgende sæson, hvor det dog kun blev til fire point i en gruppe med Galatasaray, Juventus og Real Madrid.

Senest, et dansk hold var med i Champions League var i 2016/2017-sæsonen, hvor FC København havde et meget stærkt hold.

Det blev til hele ni point og kun et enkelt nederlag, men det var alligevel ikke nok til at gå videre.

Er det muligt at live streame fodbold gratis?

Gratis streaming af fodbold er desværre ikke særligt udbredt. Det giver selvfølgelig mening, at man som kun får lov til at betale for de ekstremt dyre rettigheder for de forskellige fodboldligaer.

Streaming-tjenester som Viaplay, Dplay og TV2 Play koster alle et månedligt beløb, men der er dog få undtagelser, hvor du kan se fodbold gratis på nettet.

Hvis der eksempelvis sendes VM-fodbold på DRs kanaler, så hvis du have gratis adgang til DR TV, og på den måde se fodbold med gratis streaming på nettet.

Når alt kommer til alt, så må man acceptere, at det er dyrt at købe rettigheder til fodbold, og derfor vil der ikke være meget gratis fodbold at se online.

Hvad er de bedste streaming-tjenester?

Du skal som sagt have en konto hos Viaplay, hvis du vil se de mest populære ligaer som Champions League, Superligaen, FA Cup, EFL Cup, hvilke blot er nogle af ligaerne, som du kan se.

Vil du også se Europa League, så skal du have fat i Dplay (Eurosport Player), hvor du selvfølgelig ligeledes kan live streame med mobilen eller tablet.

Foruden Europa League, så har Eurosport Player også rettigheder til Superliga-kampe, landskampe,

Derudover kan du også hos bookmakere som Danske Spil se fodbold live. Der er rettighederne til diverse fodboldligaer som eksempelvis La Liga.

På den måde kan se de bedste spillere som Lionel Messi spille imod Atletico Madrid, Real Madrid og de andre spanske storhold.

På TV2 Play er der ikke ret meget fodbold, så selvom det er en fin tjeneste, så hører den ikke til blandt de bedste streaming-tjenester til fodbold.

Du burde være godt klædt på til at se Champions League og de andre ligaer, så nu er det bare at læne sig tilbage, og nyde den gode fodbold direkte.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.