Se håndbold online – Sådan live streamer du håndbold

håndbold

I denne guide kan du læse alt om, hvordan du kan live streame håndbold uanset om det gælder Herreligaen, Dameligaen, Champions League, VM- eller EM-slutrunder.

Vil du se VM i Håndbold 2021? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Live Stream håndbold online – Se håndbold på nettet

Efter fodbold, så er håndbold den største sport i Danmark, men der bliver ikke vist ret meget håndbold i TV.

Der er dog råd for dette. Hvis du vil se masser af håndbold online, så er live streaming din chance. Med live streaming kan du se tusindevis af håndboldkampe hvert år, og både live streame med mobil, tablet og PC.

Flere og flere håndboldfans benytter online live streaming til at se håndbold, så det er også vores anbefaling.

Hvis du vil live streame håndbold på nettet, så er der flere muligheder, hvilket vi kommer ind på i løbet af artiklen.

Live stream håndbold-VM

Danmark vandt for første gang VM i håndbold på herresiden i 2019 efter en fantastisk slutrunde, som blev afholdt i Danmark og Tyskland.

Det har selvfølgelig ikke gjort interessen for håndbold mindre i Danmark. Mens mange VM-håndboldkampe sendes i TV, hvor mange ser kampene, så er der dog flere og flere, der vælger at live streame håndbold-VM på nettet.

Udbydere som bet365 live streamer nemlig samtlige kampe fra håndbold-VM for både herrer og damer online.

Det betyder, at du kan se håndbold-VM på din computer, mobil eller tablet, hvilket gør det meget fordelagtigt.

Derudover slipper du for at skulle købe dyre TV-pakker for at se håndbold.

Der spilles VM hvert andet år hos både herrerne og damerne. Herrernes VM spilles I januar, hvor den seneste slutrunde selvfølgelig var i 2019, og derfor er den næste VM-slutrunde i 2021, hvor den afholdes i Egypten og for første gang er der 32 hold med.

Kvindernes VM spilles i december i de samme år. I 2019 spilles der håndbold-VM i Japan, som ellers ikke er nogen stor håndboldnation.

– Vil du spille på håndbold? Få en håndbold odds bonus!

Live stream håndbold-EM

Som med håndbold-VM, så gælder det samme til EM for både herrer og damer. Du kan live streame samtlige håndbold-EM-kampe hos bet365, og det er klart vores anbefaling.

Der spilles også EM hvert andet år. Herrernes EM afholdes i januar, mens kvindernes afholdes i december.

I 2020 er Sverige, Norge og Østrig værter for herrehåndbold-VM, og da Malmø og Göteborg er blandt værtsbyerne, så er det også nemt for danskere at se håndbold live.

Hvis Danmark kommer til at spille kampe i de to byer, så vil tusindevis af danskere rejse til Sverige, så det vil føles som en hjemmebane for landsholdet.

I december 2020 er Danmark og Norge værter for kvindehåndbold-EM. I Danmark er Jysk Bank Boxen i Herning den eneste hal, der bliver benyttet, men der skal spilles kampe i tre norske byer.

Live stream Champions League-håndbold

Den største klubturnering i håndbold er herrernes EHF Champions League. Det er her de danske mandskaber skal prøve kræfter imod de udenlandske storklubber, og det er en fantastisk turnering at følge.

EHF Champions League-håndbold kan ligeledes live streames hos bet365.

For danske håndboldfans er det primært landsholdene, der har interesse, men på klubplan er EHF Champions League det største.

Mens vi har vundet masser af titler til EM og VM, så er der ikke samme succes i håndbold-Champions League.

I hvert fald ikke på herresiden, hvor et dansk hold aldrig har løftet Champions League-pokalen. Fredericia KFUM var i Champions League-finalen i 1776, mens AGF prøvede det samme tilbage i 1960, men de tabte imod hhv. Borac Banja Luka og Frisch Auf Göppingen.

Det skyldes mest af alt, at den danske herrehåndboldliga ikke kan følge med den tyske Bundesliga og den spanske Liga ASOBAL.

FC Barcelona har i de senere år haft et af verdens klart bedste håndboldhold, men det virker ikke rigtigt som om, at de satser lige så meget på håndbold for kvinder.

På kvindesiden har vi haft større succes. Siden årtusindeskiftet er seks ud af 19 Champions League-titler vundet af danske hold, og det er mere end noget andet land.

Slagelse FH var fremragende i starten 00’erne, hvor Anja Andersens mandskab vandt tre gange i 2004, 2005 og 2007.

Viborg HK vandt Champions League I 2006, 2009 og 2010. I de senere år er det dog ungarnske Gyori, der har været dominerende.

Champions League-håndbold er det bedste på klubplan, og derfor kan det selvfølgelig anbefales

Live stream EHF Cup

De stærkeste håndboldklubber spiller Champions League, men dem fra niveauet under spiller EHF Cup, som er den næststørste turnering i klubhåndbold.

EHF Cup-kampene kan ligeledes live streames hos bet365. Her har de danske klubber oftest større succes og igen er det særligt på kvindesiden, at de danske klubber er stærke.

Team Tvis Holstebro (nu kaldet TTH Holstebro) vandt EHF Cup for kvinder i 2015, og hele ni gange har et dansk hold løftet pokalen på kvindesiden.

Selvom TTH Holstebro i øjeblikket er blandt de allerbedste hold i Danmark, så har de stadig nogle imponerende resultater historisk set.

På herresiden har vi aldrig vundet EHF Cup.

Live stream dansk håndbold

Du kan selvfølgelig også live streame dansk håndbold online. Mange af de danske håndboldstjerner spiller til dagligt i den danske herrehåndboldliga og HTH Ligaen, som er kvindernes bedste håndboldrække.

Herre håndbold ligaen, som i disse kaldes Primo Tours Ligaen, er det bedste håndbold er herhjemme.

Skjern og AaB Håndbold har i de senere år været de dominerende klubber i herre håndbold ligaen, og det var da også Aalborg Håndbold, der vandt herre håndbold ligaen i 2018/2019-sæsonen foran GOG.

Som nævnt tidligere, så er det svært for de danske klubber at beholde stjernerne, når de slår igennem.

Særligt på herresiden ligger Danmark under for, at den tyske Bundesliga og spanske Liga ASOBAL har væsentligt større økonomiske muskler, som selvfølgelig også kan tiltrække de bedste spillere.

Klubber som PSG og Barcelona bruger masser af penge på deres håndboldhold, hvor det ikke kræver mange resoucer at nå toppen, hvis man sammenligner med fodbold.

I kvinde håndbold ligaen har Odense Håndbold, Team Esbjerg og Herning-Ikast været de bedste mandskaber i de senere år.

De danske hold har dog haft det svært i Champions League kvinder, hvor der har været stor afstand op til de bedste hold.

Den danske pokalturnering, Santander Cup, kan du også se via live streaming hos TV2 Play, som du kan læse mere om længere nede.

Du kan altså live streame masser af håndbold online. I forhold til TV, hvor der ikke sendes ret meget håndbold, så kan du se tusindevis af håndboldkampe fra forskellige ligaer ligesom, du også kan se de danske landskampe til både VM og EM hos bet365.

Live stream håndbold på nettet gratis

De fleste live streaming-tjenester kræver en månedlig betaling eller som minimum, at man har penge stående, hvis de er tale om en bookmaker (se hvilke regler og vilkår gælder).

Det er dog også muligt at se noget håndbold på nettet gratis.

DRs kanaler viser sommetider også håndbold på deres kanaler, og de kampe kan du live streame helt gratis på DR TV.

Foruden håndbold, så er det faktisk muligt at se en del live sport gratis hos DR TV.

Live stream håndbold hos TV2 Play

TV2 har i mange år været hjemmebanen for håndbold I Danmark. Hele Danmark ser selvfølgelig med, når Bent Nyegaard og Thomas Kristensen guider TV-seerne igennem EM- og VM-kampene, men hvis du vil live streame håndbold online, så kan du også gøre det på TV2 Play.

Det er som sagt ikke ret mange håndboldkampe, som bliver sendt, men de har blandt andet rettighederne til kampene fra herre håndbold ligaen.

Live Stream håndbold hos Viaplay

Ligesom det er tilfældet med fodbold, så tilbyder Viaplay også meget håndbold live. Du kan blandt andet se EHF Champions League, EHF Champions League kvinder, Bundesligaen og meget andet.

Den tyske Bundesliga har i mange år været den klart største håndboldturnering. Hold som THW Kiel, SG Flensburg-Handewitt, MSG Melsungen/Böddiger og TSV Hannover Burgdorf har altid haft en masse danske profiler, hvilket bestemt ikke gør den mindre interessant.

Live stream håndbold hos bet365

Når det kommer til streaming af live sport, så er der ikke nogle bedre steder end bet365. Udover, at du kan se tusindevis af de bedste kampe i fodbold live i hver sæson, så sender tilbyder de også streaming af håndbold.

Hos bet365 kan du ikke se håndbold i lige så høj kvalitet, som hvis du ser det i TV. Det ændrer dog ikke på, at det er et fantastisk sted til at se håndbold.

Gå til bet365! Husk i øvrigt at tjekke vilkår og betingelser på siden, når du vil oprette en konto.

Live stream håndbold: Spørgsmål og svar

Er det gratis at live streame håndbold online?

Ja, noget håndbold kan live streames gratis online.

Kan man live streame håndbold med mobil og tablet?

Ja, man kan live streame håndbold med mobil og tablet.

Hvor kan man live streame håndbold online?

Det afhænger af den enkelte håndboldkamp.

Er det gratis at live streame håndbold på DR TV?

Ja, det er gratis at live streame håndbold på DR TV.

Er det gratis at live streame håndbold på TV2 Play?

Nej, det er ikke gratis at live streame håndbold på TV2 Play.

copa america 2019 brasilien
andet
Copa America 2024 afvikles fra d. 20 juni til søndag d. 14. juli og afholdes i USA. Find de bedste odds på Copa America 2024 her.
12 maj, 2024
tour de france 2019
andet
Fra lørdag d. 4. maj går det løs med årets første Grand Tour i form af Giro d'Italia. Find her de bedste odds på Giroen 2024.
12 april, 2024
tour de france 2022
andet
Find alle odds på Tour de France 2024 her! Du kan f.eks. oddse på, at Jonas Vingegaard vinder Tour de France for tredje gang i træk.
12 april, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.