Live Stream Serie A – Sådan ser du italiensk fodbold online

se fodbold på live stream

Vil du se Serie A? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Vi giver dig den komplette guide til, hvordan du ser italiensk fodbold online. Samtlige kampe fra Serie A kan nemlig live streames direkte på din mobil, tablet eller computer hos bet365, og det er super nemt at komme i gang.

Sådan ser du Serie A online – live stream italiensk fodbold

Du kan se alle kampe fra den bedste italienske række Serie A og Coppa Italia med en konto hos bet365.

Sådan ser du alle kampe fra Serie A:

 1. Opret en konto hos bet365
 2. Indsæt penge
 3. Find live billeder
 4. Se alle Serie A-kampe med mobil, tablet og PC

Det er i øvrigt ikke kun Lo Scudetto, som du kan live streame hos bet365. Du kan se La Liga, hvor du blandt andet får El Clásico, EFL Cup og FA Cuppen fra England, Copa Del Rey, Bundesligaen og meget, meget andet.

Det er efterhånden blevet besværligt at have styr på, hvilke TV-kanaler, man skal have, for at se fodbold fra de forskellige ligaer.

Hvis man vil have mulighed for at se La Liga, Premier League, Bundesligaen, Serie A, Champions League og Europa League, så skal man faktisk have tre forskellige streamingtjenester, hvilket bliver en dyr fornøjelse.

Med en enkelt konto hos bet365, som du i øvrigt ikke skal afgive en fast betaling for, så har du muligheden for at se størstedelen af ovenstående ligaer, og du kan benytte mobil, tablet og computer til det.

Se Serie A i TV

Rettighederne til at se Serie A i TV i Danmark har skiftet hænder i løbet af de seneste par år.

Strive kom til for et par år siden, men blev efterfølgende lukket ned kort efter. Siden har TV2 Play overtaget streamingrettighederne, hvilket dog kræver en fast månedlig betaling.

Derfor kan det afgjort anbefales at live streame Serie A online

Hold i Serie A 2019/2020

Her har du det fulde overblik over samtlige hold i den bedste italienske række samt, hvilke stadions, de spiller på.

Klub By Stadion Kapacitet Mesterskaber
AC Milan Milano San Siro 80.018 18
Atalanta Bergamo Stadio Atleti Azzurri d’Italia 25.562 0
Bologna FC Bologna Stadio Renato Dall’Ara 25.562 0
Brescia Brescia Stadio Mario Rigamonti 16.743 0
Cagliari Cagliari Sardegna Arena* 16.233 1
Fiorentina Firenze Stadio Artemio Franchi 43.147 2
Genoa Genova Stadio Luigi Ferraris 36.600 9
Hellas Verona Verona Stadio Marc’Antonio Bentegodi 39.211 1
Inter Milano Stadio Giuseppe Meazz 80.018 18
Juventus Torino Allianz Stadium 41.000 35
Lecce Lecce Stadio Via del Mare 31.533 0
Napoli Napoli Stadio San Paolo 60.240 2
Parma Parma Stadio Ennio Tardini 27.906 0
Roma Rom Stadio Olimpico 72.698 3
Sampdoria Genova Stadio Luigi Ferraris 36.600 1
Sassuolo Reggio Emilia Mapei Stadium – Città del Tricolore 21.584 0
SPAL Ferrara Stadio Paolo Mazza 13.135 0
SS Lazio Rom Stadio Olimpico 72.698 2
Torino Torino Stadio Olimpico Grande Torino 31.070 7
Udinese Udine Stadio Friuli 25.144 0

De italienske hold i Europa

Kigger man 15-20 år tilbage, så var Serie A den klart stærkeste liga i verden. De begyndte dog at miste konkurrenceevne, da Premier League-klubberne fik rige ejere som eksempelvis Roman Abramovich. Calciopoli-skandalen, som var en omfattende sag om matchfixing kom som et chok.

Juventus blev tvangsnedrykket til Serie B, mens AC Milan, Fiorentina, Lazio og Reggina blev fratrukket point.

Derudover fulgte den økonomiske krise, som ramte mange italienske klubber hårdt, og så var Serie A pludselig langt efter La Liga og Premier League.

Hold som FC Barcelona, Bayern München, Real Madrid, Atletico Madrid og Manchester United var pludselig længder foran Juventus, Inter Milan og AC Milan, og siden har de italienske klubber kæmpet for at komme tilbage til eliten af europæisk fodbold.

Juventus er nu en økonomisk mastodont, mens AC Milan og særligt Inter er i gang med at vende stimen.

Hvis de positive takter fastholdes, så må man forvente, at de italienske klubber kan dominere europæisk fodbold, som de tidligere har gjort i stor stil.

Storklubber i Serie A

Juventus

Juventus er det klart største hold i Italien, og de har vundet klart flest Scudetti. Med 33 mesterskaber er der stor afstand ned til AC Milan og Inter, som har vundet 18 hver. De har samtidigt været i Champions League-finalen i 2015 og 2017, men tabte til henholdsvis Barcelona og Real Madrid.

Med spillere som Gonzalo Higuain, Paulo Dybala og Giorgio Chiellini på holdet har de stadigvæk den stærkeste trup i Italien, men de bliver truet af Napoli i disse år.

Napoli

Napoli har kun vundet to mesterskaber i klubbens historie, og det var under Maradonas tid i klubben. Argentineren var altafgørende for, at Napoli kunne løfte Serie A-trofæet i 1987 og 1990, men klubben har haft økonomiske problemer siden da.

Med Maurizio Sarri ved roret er der dog håb forude for Napoli. Den karismatiske cheftræner har fået Napoli-holdet til at spille noget fantastisk fodbold, og de går behårdt efter at vinde klubbens tredje mesterskab.

AC Milan

AC Milan har haft store problemer siden 2011, hvor de med Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva vandt deres seneste mesterskab. Silvio Berlusconi havde ikke længere midlerne til at køre klubben i konkurrence med langt rigere klubber, og han solgte i 2017 klubben til kinesiske Li Yonghong.

De har investeret massivt i spillertruppen siden da, men de har ikke hentet de nødvendige resultater på banen. Selvom de har hentet store spillere som eksempelvis Leonardo Bonucci, så kommer de til at få meget svært ved at kvalificere sig til Champions League, som klubben har brug for.

Inter

Inter er ligeledes overtaget af kinesere, men de har haft noget mere succes med det. De har en stærk trup med spillere som Mauro Icardi, Ivan Perisic og Samir Handanovic, og de er godt på vej imod Champions League, som de ikke har deltaget i siden 2011/2012-sæsonen.

Internazionale og AC Milan har fortsat San Siro som hjemmebane, men begge klubberne arbejder på at lave et moderne stadion, som klubben tilmed selv ejer.

SS Lazio

SS Lazio var blandt de absolut bedste hold i verden i starten af dette årtusinde, men siden fulgte en økonomisk deroute, hvilket selvfølgelig gik ud over spillet på banen. I de senere år har den romerske storklub dog kæmpet sig tilbage til toppen af italiensk fodbold.

Cristiano Ronaldo til Serie A

Der havde igennem længere tid været rygter omkring, at Cristiano Ronaldo skulle være utilfreds i Real Madrid, men det var ikke til at sige, om det var spin eller sandt.

Henover sommeren 2018 tog rygterne fart, og det stod klart, at Ronaldos næste destination hed Juventus og Serie A. På trods af sine 33 år, så er han blandt klodens bedste spillere, og det er en kæmpe gevinst for Juventus, men også for Serie A som helhed.

En kapacitet som Ronaldo øger naturligvis interessen for ligaen, og det gælder så om at følge op på det.

Hvis du vil se Cristiano Ronaldo i aktion for Juventus, så kan du streame alle holdets Serie A-kampe direkte hos bet365.

Derby d’Italia

Den største Serie A-kamp overhovedet hedder Derby d’Italia, og den står imellem Juventus og Inter. Foruden at være to af de mest succesfulde hold i italiensk fodbold, så skyldes rivalisernigen en kamp tilbage i 1998.

Inter og Juventus kæmpede om mesterskabet, og de to hold mødte hinanden på Stadio Delle Alpi i Torino.

Inter havde spillere som Javier Zanetti, Youri Djorkaeff, Diego Simeone, Ivan Zamorano og ikke mindst 20-årige Ronaldo på holdet, mens Juventus stillede med Antonio Conte, Didier Deschamps, Zinedine Zidane, Edgar Davids, Filippo Inzaghi og Alessandro Del Piero.

Del Piero bragte Juventus foran i første halvleg, men det var en episode i anden halvleg, der skulle starte rivaliseringen imellem de to hold.

Ronaldo blev tydeligt nedlagt i Juventus’ felt, men dommer Pierro Ceccarini dømte ingenting. I stedet løb Juventus kontra, og fik sig efterfølgende et noget billigere straffespark, og Inter-spillernes protester ville aldrig stoppe.

Selvom Del Piero brændte straffesparket, så betød det ingenting, da kampen endte 1-0, og Juventus vandt scudettoen. Interisti mener stadig den dag i dag, at de blev snydt, og, at mesterskabet tilhører dem.

Danskere i Serie A

Der har været en lang række danske stjerner i Serie A igennem tiden. Preben Elkjær er en legende i Verona, med hvem han vandt mesterskabet i 1985. Han har et kæmpe navn i Italien, og i Verona går han under navnet ”Il Sindaco”, som betyder borgmesteren.

Michael Laudrup skiftede til Juventus i 1983, men spillede de første to sæsoner i Lazio på grund af reglen om maks. tre udlændinge i truppen. Her gjorde han det fint, og det var samme var tilfældet, da han returnerede til Juventus, hvor han vandt mesterskabet sammen med Michel Platini.

Det er mange år siden, at vi har haft så mange danske spillere i Serie A. Det betyder selvfølgelig meget for interessen i Danmark, at Simon Kjær spiller i AC Milan og ikke mindst Christian Eriksens skifte til Inter.

Følgende danskere spiller i skrivende stund i den italienske Serie A:

 • Jens Stryger Larsen – Udinese
 • Christian Eriksen – Inter
 • Simon Kjær – AC Milan (udlejet fra Sevilla til 30/06-2020)
 • Andreas Cornelius – Parma
 • Riza Durmisi – Lazio (udlejet til Nice til 30/06-2020)
 • Jens Odgaard – Sassuolo (udlejet til Heerenveen til 30/06-2020)
 • Jacob Rasmussen – Fiorentina (udlejet til Erzgebirge Aue til 30/06/2020)
 • Lukas Lerager – Genoa
 • Lasse Schöne – Genoa
 • Peter Ankersen – Genoa
 • Andreas Jungsdal – AC Milan (Primavera)
 • Andreas Skov Olsen – Bologna
 • Nikolai Baden Frederiksen – Juventus (Primavera)

Se alle danske fodboldspillere i udlandet her!

Rekorder i Serie A

Serie A har i mange år været verdens klart stærkere liga, og ligaen har en rig historie. Her finder du nogle af rekorderne.

Klubber:

 • Flest mesterskaber: Juventus (35)
 • Flest sæsoner i Serie A: Inter (87)
 • Flest sejre i streg: Inter (17)
 • Flest ubesejrede kampe i streg: AC Milan (58)

Spillere:

 • Flest mesterskaber: Virginio Rosetta, Giovanni Ferrari, Giuseppe Furino og Gianluigi Buffon (8)
 • Flest kampe: Paolo Maldini (647)
 • Flest mål: Silvio Piola (274)
 • Flest frisparksmål: Sinisa Mihaljovic og Andrea Pirlo (28)
 • Flest hattrick: Gunnar Nordahl og Giuseppe Meazza (17)
 • Flest mål i en sæson: Gino Rossetti og Gonzalo Higuain (36)

Hvordan live streamer man Serie A online?

Du kan live streame alle Serie A-kampe hos bet365. Det kræver blot, at du har en konto med penge på for at nyde bet365s live streaming. Opret din konto her!

Du skal enten have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer for at kunne live streame. Du kan altid blive klogere ved at læse regler og vilkår, hvis du er i tvivl.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.