FC København kan få det svært i Aalborg!

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AaB og FC København, og find odds, live streaming, TV-info, forventede startopstillinger og meget mere.

FCK skal slå AaB for at holde førstepladsen

Vi kan forvente en interessant kamp søndag eftermiddag, når AaB og FC København mødes i Superligaen. Kampen bliver spillet blot tre dage efter FCKs hårde Europa League-kamp i Prag, men der er alligevel pres på for at hente de tre point.

FCK har to point ned til FC Midtjylland, som har en væsentligt nemmere kamp på hjemmebane imod Vejle, hvor man må formode, at de henter en sejr.

FCK er presset af det hårde kampprogram, men der er absolut ingen undskyldninger. Mesterskabet skal hjem igen efter en forfærdelig sæson i fjor.

AaB har faktisk holdt FCK fra sejr i de seneste to kampe på Aalborg Portland Park, og det er generelt et svært sted at spille for storholdene.

Læs også: Sådan ser du fodbold i Danmark!

AaB-fansene er ikke blevet forkælet

Det er dog ikke fordi, at AaB har imponeret særligt meget hjemme i Aalborg. Efter en fornuftig start, hvor de blandt andet slog de danske mestre fra FC Midtjylland med 2-1, så har fodboldfeberen i den grad lagt sig.

De vandt ganske vist 1-0 over AC Horsens i en pokalkamp, men i Superliga-regi har de seneste fem hjemmekampe kun kastet et enkelt point af sig, og det er ganske enkelt elendigt.

Esbjerg, Vejle, OB, Brøndby og senest Vendsyssel har alle formået at holde AaB fra sejr, og det er forhåbentlig langt fra AaB-holdets ambitioner.

Utroligt nok ligger AaB stadig på femtepladsen i Superligaen, men der er kun fem point ned til 13. pladsen, så meget vil ændre sig løbende.

Superligaens midterfelt er historisk tæt, og det bliver sjovt at se slutningen på grundspillet.

Læs også: Alle danske spillere i udlandet!

FCK har Europa League i benene

FC København var torsdag aften i aktion i Europa League. De mødte Slavia Prag på udebane, og efter en tæt kamp endte det 0-0.

Der er under 72 timer imellem de to kampe, og de har selvfølgelig ikke trænet særligt hårdt i mellemtiden.

Spillerne har nok restitueret, og fået et taktisk oplæg, så de er bedst muligt forberedt på AaB-kampen.

Normalt har Ståle Solbakken plejet at fastholde en kerne af meget få spillere, som får maskimal spilletid, men han har faktisk roteret mere end han plejer i denne sæson.

Nicolai Boilesen blev skadet imod Slavia Prag, og derfor kommer Pierre Bengtsson formentlig til at spille imod AaB.

Læs også: Danske trænere i udlandet!

AaB – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AaB – FCK:

AaB: Jacob Rinne – Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg – Kasper Kusk, Rasmus Würtz, Filip Lesniak, Rasmus Thellufsen – Tom van Weet, Lucas Andersen.

FCK: Jesse Joronen – Peter Ankersen, Denis Vavro, Andreas Bjelland, Pierre Bengtsson – Robert Skov, Carlos Zeca, Rasmus Falk, Viktor Fischer – Dame N’Doye, Pieros Sotiriou.

AaB – FCK: Odds

Du kan få følgende odds hos bet365 på AaB – FCK (fra 09/11 – 10.45):

  • AaB: 4.33
  • Uafgjort: 3.60
  • FCK: 1.80

AaB – FCK: Live streaming og TV

Du kan live streame AaB – FCK online, og se den direkte i TV. Hvis du vil live streame AaB – FCK, så skal du oprette en profil hos Dplay, og hvis du vil se den i TV, så skal du slå over på Canal 9.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.