AC Horsens – Brøndby IF: Live stream og startopstillinger

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AC Horsens og Brøndby IF, hvor du finder odds, startopstillinger og live streaming.

Brøndby får hjemmebane i Horsens

Brøndby kan nærmest sikre sig det danske mesterskab, når de kommer på besøg hos AC Horsens fredag aften. Hvis FC Midtjylland taber point i Parken, og Brøndby samtidigt vinder i Horsens, så vil der igen være et hul ned til andenpladsen, og med en hjemmekamp imod AaB i sidste runde, så bør det ikke være et problem for Brøndby-mandskabet.

Der har været stor interesse for kampen, og der er fuldstændigt udsolgt på Casa Arena Horsens. Langt størstedelen af tilskuerne er Brøndby-fans, så AC Horsens har tildelt Brøndby over halvdelen af stadionet.

For Brøndby-holdet kommer det derfor til at føles som en hjemmekamp, og vi har tidligere set, hvor meget tryk Brøndby-fansene kan lægge på kampen.

AC Horsens ”splitter lortet ad”

AC Horsens har ikke umiddelbart det store at spille nu, hvor de er sikret endnu en plads i næste sæsons Superliga. Mens AC Horsens gjorde det fremragende i efteråret, så har de været mere tamme i foråret, og det kan delvist skyldes den manglende motivation.

Da Brøndby samtidigt har ekstremt meget at spille for, så kunne man forestille sig, at de Brøndby kommer til at køre AC Horsens midtover, men sådan bliver det ikke, hvis man spørger AC Horsens-træner Bo Henriksen.

Han har fortalt, at det er den største kamp i karrieren, og at hans spillere kommer til at være som vilde løver på græs. Derudover nævner, at det ikke er et problem for ham at motivere spillere, men at de kommer til at ”splitte hele lortet ad”.

Hvad han præcis forestiller sig er ikke til at sige, men de kommer i hvert fald til at kæmpe for det, hvis man skal tro den karismatiske cheftræner.

Simon Tibbling er tilbage

Brøndby fik i sidste runde det første nederlag i otte måneder, da FC Midtjylland vandt 1-0 på Brøndby Stadion. De spillede samtidigt en af de dårligste kampe i lang tid, men det skal der ændres på imod AC Horsens.

Svenske Simon Tibbling, som har været en af de helt store profiler i denne sæson, sad ude med karantæne sidst, og han kommer til at gå direkte tilbage i startopstillingen. Han er en virkelig dygtig spiller, og det bliver vigtigt for Brøndby at få ham tilbage på den centrale midtbane.

Derudover må Brøndby undvære reserven Jan Kliment, men ellers har Alexander Zorniger alle mand til rådighed.

AC Horsens – Brøndby IF: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen.

AC Horsens: Bobjerg – Nymann, Ludwig, Juel Andersen, Qvist – Thorsen, Nielsen, Jacobsen, Hansson – Okosun, Finnbogason.

Brøndby IF: Rønnow – Larsson, Arajuuri, Röcker, Jung – Nørgaard, Tibbling, Fisker, Mukhtar – Pukki, Wilczek.

AC Horsens – Brøndby IF: Odds

Hos bet365 kan du få følgende odds på kampen (fra 17/05 – 16.15)

  • AC Horsens: 9.00
  • Uafgjort: 5.00
  • Brøndby IF: 1.33

AC Horsens – Brøndby IF: Live streaming

Du kan live streame kampen mellem AC Horsens og Brøndby IF direkte hos Viaplay, hvor optakten begynder 18.30, mens der er kampstart kl. 20.00. Er du mere til at se fodbold i TV, så skal du finde TV3+.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.