FC Midtjylland er presset til sejr i Horsens

Læs vores optakt til Superligakampen mellem AC Horsens og FC Midtjylland, find odds, og se kampen på live stream.

Plejer at være underholdende mellem AC Horsens og FC Midtjylland

Vi skal have afsluttet Superligaens 27. spillerunde, og den sidste kamp spilles i Horsens, hvor FC Midtjylland kommer på besøg.

Der står tre meget vigtige point på spil for FC Midtjylland, som efter gårsdagens Brøndby-sejr har pres på.

FCM er nu tre point efter Superligaens førerhold, mens AC Horsens allerede har klaret frisag ved at kvalificere sig til mesterskabsslutspillet.

Det plejer at være særdeles underholdende, når AC Horsens og FC Midtjylland mødes i Superligaen. De senest fem indbyrdes opgør imellem ACH og FCM har budt på hele 28 mål, og det hjælper gevaldigt på underholdningen.

Det hører dog med, at FC Midtjylland har mistet en del af deres offensive profiler i januar, og holdet har set lidt mere sløvt ud.

AC Horsens har kun tabt hjemme til FC Midtjylland

AC Horsens har været Superligaens positive overraskelse i denne sæson. Bo Henriksens tropper har kun tabt fem af 26 kampe, og særligt hjemme på Casa Arena Horsens har de været stærke.

De har kun tabt en enkel af deres 13 hjemmekampe, og det var netop imod FC Midtjylland, da de to hold mødtes i forårets første runde.

Faktisk var FC Midtjylland ikke engang særligt dominerende, men de viste skarphed foran kassen, og de vandt kampen 2-0.

Selvom AC Horsens har besejret FC Midtjylland i nogle træningskampe, så har de ikke vundet en Superligakamp over FCM siden 2012, da de vandt 2-1 på hjemmebane.

AC Horsens har to mand i karantæne

AC Horsens har virkelig fået sparet nogle gule kort, og det har kostet dem mange karantænedage på det sidste.

I grundspillets sidste kamp imod Lyngby måtte de undvære hele fire mand, men formåede alligevel at hente det nødvendige point, så de kunne deltage i top seks.

Til kampen imod FC Midtjylland må AC Horsens undvære to mand, og det er nogle vigtige spillere. Ayo Simon Okosun og Oliver Drost sidder ude, og det har været to af deres farligste mænd i foråret.

Okosun er særligt farlig på dødbolde qua sin højde, mens Oliver Drost er stærk langs græsset.

FC Midtjylland må fortsæt undvære de to offensive nigerianere Rilwan Hassan og Paul Onuachu, som har siddet ude længe.

Odds på AC Horsens – FC Midtjylland

FC Midtjylland er selvfølgelig favoritter til at vinde, men det er svært at lure om oddset er spilbart. AC Horsens har kun tabt en enkel hjemmekamp, men de har muligvis mistet noget motivation nu, hvor de er sikret en sjetteplads i Superligaen.

Du kan få følgende odds hos bet365 (odds er fra 03/04 – 10.00):

Hvordan live streamer man AC Horsens – FC Midtjylland?

Du kan både se Superliga-kampen mellem AC Horsens og FC Midtjylland i TV og via live stream. Er du mest til fodbold i TV, så skal du tune ind på TV3 Sport. Vil du hellere live streame Superliga-fodbold på mobil, computer eller tablet, så skal du oprette en profil hos Viaplay.

Hvornår spilles AC Horsens – FC Midtjylland?

AC Horsens – FC Midtjylland spilles tirsdag den 3. april kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.