FCK kan få det svært i Horsens

ac horsens fck live streaming online

Læs vores optakt til Superliga-kampen AC Horsens – FC København, og find odds, live streaming, forventede startopstillinger og meget mere!

AC Horsens kan gøre livet svært for FCK

Der venter en spændende kamp søndag eftermiddag på CASA Arena Horsens. FC København kommer med alle stjernerne, og vil selvfølgelig være favoritter, men det bliver ikke nødvendigvis en nem kamp for Superligaens førerhold.

Bo Henriksen får endnu engang meget ud af sit relativt begrænsede spillermateriale, og man kan slet ikke sige, at holdets nuværende sjetteplads er ufortjent.

Modsat de seneste par år, så har AC Horsens været ude, og investere dyrt i nogle spillere som Kasper Junker og Sivert Heltne Nielsen.

Førstnævnte sidder dog ude med karantæne til dagens kamp, hvilket også gælder den høje stopper Sonni Nattestad.

Derudover har FCK spillet en hård kamp i Rusland torsdag aften, som selvfølgelig har kostet nogle kræfter.

Læs mere om live streaming af fodbold!

Vil Ståle Solbakken rotere på holdet?

Derfor kan man også spekulere i om manager Ståle Solbakken har tænkt sig at ændre i sin startopstilling i forhold til torsdagens torsdagens Europa Leaue-kamp i Sankt Petersborg.

Det ville være underligt, hvis Carlo Holse fik lov at starte inde endnu engang selvom, han i glimt viste hans potentiale.

Nicolai Boilesen har siddet ude med en skade igennem længere tid, men han bør være klar til at starte inde imod AC Horsens.

Det er en klar forstærkning, da Pierre Bengtsson ikke længere er særlig stærk.

Viktor Fischer er formentlig ikke klar, og Nicolaj Thomsen bør få chancen på venstrekanten.

Se alle danske spillere i udlandet!

FCK skal hævne sig på AC Horsens

FC København har ikke tabt ret mange kampe i denne sæson, men sæsonens første nederlag kom faktisk imod AC Horsens hjemme i Parken.

Det var den første runde af Superligaen, og de fleste forventede en nem hjemmesejr til FCK, som havde oprustet kraftigt.

AC Horsens havde omvendt en meget smal trup, og derfor var det meget imponerende, at de kunne rejse hjem fra Parken med en 2-1-sejr.

Det skal dog siges, at FC København har været stærke i de foregående mange kampe imod AC Horsens, og på trods af en skadet Fischer og en trættende Europa League-kamp, så ligger det til FCK.

AC Horsens – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AC Horsens – FCK.

AC Horsens: Matej Delac – Rune Frantsen, Mathias Nielsen, Mikkel Qvist, Michael Lumb – Peter Nymann, Bjarke Jacobsen, Hallur Hansson, Jonas Borring – Oliver Drost, Lasse Kryger.

FCK: Jesse Joronen – Peter Ankersen, Sotirios Papagiannopoulos, Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen – Robert Skov, Carlos Zeca, Rasmus Falk, Nicolaj Thomsen – Dame N’Doye, Jonas Wind.

AC Horsens – FCK: Odds

FC København bliver selvfølgelig vurderet som favoritter imod AC Horsens, men det ligner slet ikke en åbenlys udesejr.

AC Horsens er svære at spille imod, og FC København vinder slet ikke hver gang, de besøger CASA Arena Horsens.

Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 30/11 – 10.50):

  • AC Horsens: 6.00
  • Uafgjort: 3.80
  • FCK: 1.57

Læs mere om odds bonusser her!

AC Horsens – FCK: Live Streaming og TV

Du kan både se AC Horsens – FCK i TV og med online live streaming. Er du mest til at se fodbold i TV, så skal du skrue ind på Canal 9.

Vil du live streame AC Horsens – FCK, så kan du se den med Eurosport Player.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.