AC Horsens og AGF mødes i vigtig Superliga-kamp

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AC Horsens og AGF, se odds, og find ud af, hvordan man ser kampen via online live streaming.

AGF får det svært imod AC Horsens

Det ligner en meget spændende Superligakamp mellem AC Horsens og AGF, som mødes tirsdag aften på CASA Arena Horsens.

Begge hold har fået en fornuftig start på Superliga-foråret, hvor AC Horsens og AGF har hentet henholdsvis fire og fem point i de første tre kampe.

Det er umiddelbart svært at sige, hvem der er favorit til at vinde kampen. AC Horsens har kun tabt en ud af 11 hjemmekampe i denne sæson, men det var så til gengæld i forårspremieren, hvor FC Midtjylland vandt 2-0 på banen.

AGF har omvendt fået en fin start på foråret ved ikke at lukke mål ind i de første tre kampe imod Hobro, SønderjyskE og senest Lyngby BK.

David Nielsens mandskab ligger dog fortsat på 11. pladsen med kun 24 point efter 22 kampe. De har fire point op til OB på sjettepladsen, men de får meget svært ved at overhale hele fem hold med kun fire kampe tilbage af grundspillet.

AGF-profil sidder ude med karantæne

Til kampen imod AC Horsens må AGF undvære midtbaneslideren Martin Spelmann, som selvfølgelig sidder ude med karantæne.

Spelmann har været blandt de mest solide AGF-spillere i denne sæson, og selvom han kun har scoret tre mål, så er han en vigtig mand for truppen.

Han giver sig altid 100 %, og hans arbejdsindstats vil blive savnet imod AC Horsens, hvor netop gejst og fysik kan blive afgørende.

AGF må også undvære midtstopper Niklas Backman, som brækkede kindbenet imod SønderjyskE. Jesper Juelsgaard overtog hans plads ved siden af Pierre Kanstrup i midterforsvaret, og det gik rimeligt fint.

AC Horsens kan glide ud af top seks

AC Horsens har været Superligaens nok største overraskelse i denne sæson, og de ligger utroligt nok på femtepladsen efter 22 kampe.

De har egentlig fortsat deres fine takter her i foråret, hvor de har spillet nogle fine kampe. Selvom de tabte 0-2 imod FC Midtjylland, så var de fint med i kampen.

Herefter fulgte en stensikker 2-0-sejr over FC Helsingør, som dog også virker fuldstændigt færdige i Superligaen.

Senest spillede de 1-1 imod Randers FC, og nu kan vi forvente endnu en meget tæt kamp imod AGF.

AC Horsens har 31 point på femtepladsen, men både OB, Hobro og AaB har 28 point, og kan dermed overhale AC Horsens med sejre.

På trods af den flotte placering, så har AC Horsens en negativ målscore på -2, og det kan ende med at koste dem pladsen i mesterskabsslutspillet.

Odds på AC Horsens – AGF

Begge hold kommer nok til at stå forsigtigt på banen, og så vil de satse hårdt på dødbolde. Særligt AC Horsens vil bruge meget energi på at få alle folk med frem hver gang, de har indkast på AGFs halvdel.

Det er svært at pege på en favorit, og det ligner mest af alt en uafgjort kamp. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 27/02 – 13.40

  • AC Horsens: 2.62
  • Uafgjort: 3.20
  • AGF: 2.70

AC Horsens – AGF: Online live streaming

Du kan live streame Superligakampen mellem AC Horsens og AGF direkte på Viaplay, som er blandt de bedste steder at se fodbold via live streaming. Vil du hellere se kampen i TV, så skal du åbne op for TV3 Sport.

Hvornår spilles AC Horsens – AGF?

Superligakampen mellem AC Horsens og AGF spilles tirsdag den 27. februar kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.