Superligaen er tilbage: Optakt til AGF – Esbjerg

superliga fodbold

Læs vores optakt til Superliga-kampen AGF – Esbjerg, hvor du finder forventede startopstillinger, odds og live streaming.

Vil du streame fodbold? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

AGF kan tage kæmpe skridt med sejr imod Esbjerg

Mens Esbjerg spillede en flot efterårssæson, så har AGF noget at bevise før de sidste seks kampe i Superligaens grundspil.

Målet er top seks, og alt andet vil være skuffende, selvom de endnu ikke har prøvet at være med i det sjove selskab siden stukturen blev lavet om.

Med budgettet og spillermaterialet in mente, så er det på sin plads at forvente en top seks-placering for David Nielsens mandskab.

AGF ligger ganske vist på en skuffende 10. plads, men der er kun fire point op til AaB på femtepladsen, så det kan sagtens lade sig gøre.

Problemet er snarere, at de skal overhale tre hold, og holdene mødes på kryds og tværs.

En sejr imod Esbjerg vil gøre en enorm forskel. De ville mindske afstanden til dagens modstander ned til kun to point, og vi skal nok forvente nogle meget spændende runder i de kommende uger.

Læs mere om Superligaen her!

AGF med stærke træningskampe igen

Som det også var tilfældet for et år siden, så har AGF fået nogle ganske fornuftige resultater i vinterens træningskampe.

De har tabt 3-2 imod OB, vundet 4-2 imod FCN, vundet 7-1 imod Brabrand, tabt 0-1 imod Jablonec og vundet 4-1 over Brentford U21 og senest 3-2 imod Rosenborg.

For et år siden formåede AGF at ride videre på bølgen, og de spillede et meget fornuftigt forår, og det er så ikke til at sige om de formår det igen.

Esbjerg har haft lidt mere svingende resultater, men det er dog vigtigt at understrege, at man ikke skal lægge alt for meget i træningskampe.

AGFs sejr imod Rosenborg i den sidste kamp kan dog give holdet noget selvtillid.

Top 10: Flest mål i Superligaens historie!

Esbjerg får svært ved at holde topplacering

Esbjerg har været den store overraskelse i denne sæsons Superliga, men med tanke på deres spillermateriale, så får de svært ved at holde placeringen i top seks.

De har et ret begrænset hold, som til dels var heldige i efteråret, og så er der et hav af hold, som er lige i røven på dem.

De har sagt farvel til et par marginalspillere som Agus Garcia og Nikolaj Hagelskjær, og den eneste forstærkning er Carlo Holse, som er lejet for resten af sæsonen i FC København.

Han minder som type meget om Anders Dreyer, som de solgte til Brighton for et flot beløb i sommers.

AGF – Esbjerg: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AGF – Esbjerg:

AGF

Kamil Grabara

Alexander Munksgaard – Frederik Tingager – Niklas Backman – Casper Højer

Mustafa Amini – Adama Guira

Youssef Toutouh – Tobias Sana – Jakob Ankersen

Patrick Mortensen

Esbjerg

Jeppe Højbjerg

Daniel Anyembe – Rodolph Austin – Markus Halsti – Jesper Lauridsen

Jakob Lungi Sørensen – Lasha Parunashvili – Joni Kauko

Carlo Holse – Adrian Petre – Mathias Kristensen

AGF – Esbjerg: Odds på Superliga-fodbold

Vi har lavet et tip til AGF – Esbjerg, som du finder her.

Du kan få følgende odds på AGF – Esbjerg hos bet365 (fra 05/02 – 14.15):

  • AGF: 1.90
  • Uafgjort: 3.50
  • Esbjerg: 4.00

Få dine odds bonusser her!

AGF – Esbjerg: Live Streaming & TV

Kampen mellem AGF og Esbjerg kan både live streames online og ses i TV.

Er du mest til at se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport, men hvis du hellere vil live streame, så kan dette gøres hos Viaplay.

Sådan live streamer du fodbold online!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.